katastroooof!

Hitta inte ett skit på stan! Tråk, tråk, tråk.... nu mår jag lite illa. Blir nog en timme i sänge nu! Go natt!

Oh happy day!

Solen skiner! Va glad jag blir! Måste ut en sväng. Blir nog en liten tripp ner till stan. Kanske till och med en fika i solen. Vore galet skönt! Hörs senare!

XOXO

Dreaming of Dresses like THIS!


Lite mer grrr i tillvaron!

Kände mig lite djurisk så byte bakgrund! Lite mera grr helt enkelt!

uttråkad till tusen här!


Budgetshopping

Sen jag blev fattig student så har shoppingbudgeten reducerats enormt. Så nu gäller de att hitta budgetfynd. Ett ställe som kan förvåna från gång till gång är Gina Tricot. Och imorrn får ja nog gå ner till stan för att köpa dessa tre guldkorn! Tjusigt va?

Snygg tisha men rippad rygg! Hot!


Strumpbyxor som är galet lika dom jag hyllade från house of holland härom dan.


Kjol full med studs. Även den får nog trilla med hem!

Kliar lite i fingrarna nu! :)

Vad jag längtar efter allra mest!

Sol, värme, brunbrända ben, färglada drinkar, utomlandssemester & färgglada drinkar! Låter väl inte helt fel!?

Barcelona sommaren 07. Jag, Carro & Jennifer levde loppan och hade det helt jäkla fantastiskt skoj! Wanna go back?? Please, please, please!!!!!!!!!

Emporio Armani Fall 09

Love Love Love! Vågar knappt säga de, men nästan så att ja längtar till hösten för att få se ut precis så här. Helt underbara kläder. Älskar verkligen hela kollektionen!

Nu ska ja snart hem från jobbet!

Jippy! Inte många minuter kvar, 25 för att vara exakt. De ska ja väll kunna stå ut!
PUSS

En dag utan slut, snälla!!

Dagen har faktistk hållt sig rätt så produktiv. En klapp på axeln till mig. Imorrn är det ännu mer plugg +jobb som gäller. Vill inte att dagen ska ta slut. Så ja och mannen ska ladda med en film och frukstsallad nu. Myyyys!

Sussa sött!
XXX

Mental note: Need to buy

Klorblekta, trasiga och snor-tajta jeans. Gaaalet snyggt!

Julien Macdonald - Fall 09 - Beauty


Produktivt värre!

Ambitiöst morgon. Klockan är halv 11 och 2 och en halv timme har ägnats åt effektivt pluggande. Känner mig väldigt nöjd. Men ska hinna med massa mer läsande innan skolan börjar klockan 3(!!!). Hoppas motivationen håller i sig, då ja inte alls är speciellt sugen på att sitta med de här hela helgen. Så nu ska ja klämma i mig en rejäl frukost och sen sätta mig och fortsätta!

Ha de gott!
Puss


Lovely London Ladies


Obsession: House of Holland

House of Holland visa precis sin nya kollektion i London. And... I love it. Gillar att det är färgmatchat från topp till tå men även de underbara blockmönstren. Fast bäst av allt var nog strumpbyxorna. Must have! Så tummen upp va de där!

Nu har även jag blivit en sån där jävla snoozare!

Phhuu, är så trött just nu. Har aldrig innan haft svårt att gå upp på mornarna,men nu har till å med jag bärjat snooza. No good, no good at all!

I går va det mcyket skola.10 - 17, långt för att vara oss som är vana med max 2 timmar. Väl hemma orkade jag inte alls plugga så mycket som jag hade tänkt. Mit beställda guitar hero låg och vänta på posten, så va ju tvingen att hämta det. Å gissa om ja rocka hårt hela kvällen =) Såååå, skoj!

Nu är det snart dags för skola igen. Har någon slags dragning av vårt case ida. Min grupp fattar dock inte va det innebär, så kommer helt oförberedda. Hoppas de inte förväntas en kvart redovisning med powerpoint-presentation bara :) Aja, vi löser de.

Tänkte även föröska hinna med en linte runda på stan senare. Har ju trots allt fått csn idag så måste nog stilla lite av mit shoppingbegär.

Men hade toppen!
KISS


Jakten på size zero

Tittar på ett program på tv där en engelsk tv-kändis ska gå ner till size zero. Phuuu, det verkar tufft att vara så jäkla smal. Sen i fall det är vidare snyggt heller vet ja inte. Men sen så vet ja inte om jag är vidare het just nu heller, sitter med uppknäppte byxor och en extremt uppsvullen mage efter att ha klämt i mig allt för mycket tacopaj. Mår illa! De är kvällar som denna ja känner att de är dags att börja träna. Å nu är det faktiskt dags. Lovar. På onsdag när csn kommer, då ska de fan smälla! Lovar!!!!









Inte många knop, men en tacopaj kanske?

Trött, trött, trött. Blir nog inte så sent ikväll. Trots allt lång dag i morgon. Snart ska de göras tacopaj. Ska bli alldeles underbart gott. Mmmmm..... Så ha en mysig kväll helt enkelt. För de ska ja ha nu!

PUSS


Make Me Up Darling


En liten bit av mig dog just nu. 99 ballons!


Sitter ensam hemma i soffan och gråter lite just nu.
Så galet sorgligt.
Ska nog gräva ner mig i sängen en stund nu.

Dagens Obsession: Natalie Portman

Efter Oscarsgalan igår växte en liten besatthet fram i mig. Natalie Portman kan nog vara en av de vackraste skådespelerskorna vi har idag. Så himla klassisk skönhet. Ser alltid så avslappnad och naturlig ut också. Satt och tittade lite bilder från galor hon gått på genom åren. Hon lyckas alltid.


Och årets film blev...

Inte helt oväntat Slumdog Millionaire. Kan inte göra annat än att hålla med! Grattis! Måste säga att de har varit en mycket bra och underhållande gala. Hugh Jackman var över förväntan. Gillade hela upplägget när tidigare vinnare pratade direkt till de nominerade. Briljant!

Nu är klockan väldigt mycket, eller väldigt lite, beroende på hur man ser det. Klockan åtta ska ja vara i skolan. Så ingen idé att gå och sova. Blir nog bara tröttare då. Så dags för långdusch å sen frukost.

KISS


And the award for ugliest dress goes to...

Beyoncé. Finner knappt inga ord. Bara Ful. Helt jävla förskräcklig!!!

The Oscars - the best dressed


Bänkad framför TVn - The Oscars

Miley Cyrus är bland de första som anlände. Uhh....not pretty. Lite för mkt prinsessa måste ja säga!!

Big time Party

En hel hög med bilder i från igår! Måste bara tillägga att ida så beställdes de hem 2 st gitarrer....nu ska de bli guitar hero för hela slanten! Weiiihooo!!!

Men vad ska man ha på sig i vår då?

Nu har jag ju i flera dagar kikat på hur alla designers i New York tycker vi ska klä oss i höst. Kände att jag skulle behöva en liten uppdatering vad de va som gällde för våren. Alltid lite kul att titta. Hitta ett bra klipp som sammanfattar allt bra på style.com.

ENJOY
 

Front Row - New York Fashion Week 09


Sushi och soffhäng

Phuu... blev en väldigt seg dag trots allt. Råkade gå och lägga mig en stund och vaknade upp vid 6 tiden. Nu är de sushi, soffa och film som gäller. Skönt med lite lugn innan skolan imorrn igen. Så, have fun tonight!!

PUSS 


By the way. Inte glömma Oscarsgalan ikväll! Måste bara gör en liten kanalsökning och hitta 9:an!

Godmorgon!

Trötter, men mår ändå förvånadsvärt bra med tankte på att ja va ute och svira igår. Galet skoj kväll! Mysig förfest med jättegod mat, drinkar i mängder och guitarr hero. Kan de bli roligare!!?? Sen avslutade vi kvällen på Tempels dansgolv. Bra musik och mycket folk. Men trillade trots det hem redan vid 3-tiden! Phuu.. man börjar bli gammal! Kommer ett bildregn senare under dagen. Nu är det till att ladda batterierna med en stadig jäkla frukost, en duch å kanske en långpromenad!

Talk to you later!
BIG KISS


Phuu...vilken dag

Dålig uppdatering idag. Men vilken dag jag har haft. Skola på förmiddagen. Där vi försökte skriva ihop vårt case lite. Måste i alla fall säga att vi gjorde vissa framsteg. Sen var de direkt till jobbet. Mycket att göra ida. Mycket trassel. Så det är först nu ja får en liten lugn stund att vi vila mina stackars fötter. Nu hoppas ja på att de två sista timmarna går snabbt. Vill hem och dricka te, äta rostmackor och se på film.

Ha det gott!
PUSS

Rihanna - slagen gul och blå


Nu har bilder på Rihanna läckt ut. Hon såg faktiskt rätt så mörbultad ut efter misshandeln av (ex)pojkvännen Chris Brown. Så detta va då en av de gånger som media inte överdre hela karusellen. Stackare. Dump Him!

Natti Natti

Nu en långdusch och sedan sängen. Blir en tidig kväll ikväll, har trots allt en lång dag framför mig imorrn!

Natti Natti

Lindsey Lohan - dags att dö?

Hon ser inte ut att vara långt ifrån i alla fall! Shitt va smal hon är! Vet inte riktigt om jag tror på henne. I en intervju i New York TImes sa hon "I eat BigMac all the time"... Hmmm...yea right :)

Skulle däremot inte tacka nej till klänningen!

Such a beauty

I mitt nästa liv så ska jag se ut som Hilary Rhoda tror jag. Hoppas det är OK med dej Gud??


Vad är en kväll på slottet?

Det verkar inte bli något skoj för mig ikväll? Sitter fast med pluggeriet just nu. Jobbar imorgonen plus fullbokad helg. Vilket innebär att ja måste va klart med mitt imorrn förmidda. Phuu... Det är inte helt lätt när jag inte fattar hälften av vad ja läser. ROI hit och EVA dit...bläe.

Men grattis på dig Kaka. Hoppas alla ni som är där får en toppen kväll i alla fall.

PUSS

H&M Home

Ingen har väll missat att H&M har lanserat sin nya Home-kollektion idag. De har nu även börjat tillverka heminredning och med mestadels fokus på textilier. Det mesta ser väldigt fint ut. Tyvärr så kan man bara beställa från Internet i Sverige än så länge. Hade varit roligt att få gå och känna på sakerna, för att se kvalité och så vidare. Jag tror i alla fall att detta kommer funka galant. Är själv sugen på att beställa ett och annat redan nu!

bild: hm.se

Marchesa Fall 09


Oh happy day

Idag tror jag att ja ska ladda med en rejäl pankaksfrukost. Vore galet gott. Dagen ska bestå av en rätt så rejäl dos pluggande. Har en hel hög att beta av nu. Får nog proppa i mig några alvedon först då huvud känns som de är gjort av cement. Senare mot kvällen är det födelsedagsfest hos Kaka som gäller. Kommer nog bli mysigt. Men lite lugnt för mig. Sparar mig lite tills på lördag istället.

KISSES

Kate Moss - Oretuscherad


Oretuscherad, men fortfarande galet snygg. Inte den bästa bilden av henne, men helt klart vacker även i verkligheten.

Ännu en dag mot sitt slut...

Idag va det skola som gällde. Vi gick nog in i caset med lite för höga förhoppningar. Men insåg snabbt att de va hem och läsa på som gällde. Så nu är det förberedelser på hög nivå som gäller. Planen är att kunna skriva ihop allt på freda. Så nu blir det bara att jobba på tjejer. Carro jobba hårt vid kopieringsapparaten i alla fall ;)

Bild lånad av Jennifer

Resten av dagen har varit väldigt lugn. Kikar runt på nätet, kollat bloggar och bilder från fashion week. Slötittar på TV och knaprat kycklingvingar. Kan de bli så mycket mer slappt?? Nu ska ja gå och blanda ihop lite chokladpudding. Tror att det kan bli en jäkligt bra avslutning på dagen!!

Hade gott!
PUSS

Gemma Ward - Covers close to perfection


Badgley Mischka Fall 09


Väldigt snyggt. Känns som både en och annan skådespelerska knycker åt sig en klänning härifrån till Oscars-galan på Söndag. Väldigt mycket gala, glamour och Hollywood över de här. Vi vanligt dödlig kan väll endast drömma om att få bära en klänning som dessa.

Ego


De blev invigning av de nya! I like it!

Wednesday lover

Så va det onsdag. Gårdagen flög förbi. Skolan till två och sen direkt till Väla. Fick lite shoppat :) Bland annat toppen och kavajen här nedan. Blir nog att inviga båda idag tror jag! Snart ska ja till skolan. Ja Carro och Jennifer ska börja fila på vår inlämning i verksamhetsstyrning. Hmm, vet inte om ja är speciellt redo på att börja använda mina matte-geni-knölar än. Aja, bara att bita tag i det hela i guess! Ha en trevlig dag så hörs vi säkert lite senare!
XXX

Marc Jacobs Fall 09

För att gult inte alls är speciellt fult...


Solen skiner & fåglarna kvittrar

Det ser ut att bli en riktigt fin dag ida. Förhoppningsvis hinner jag med en promenad till hamnen, känns som om de skulle vara perfekt idag. Annars är det skola som gäller. Går 10-14, konstig tid. Jag kommer ju dö av hunger. Men de ska väll gå bra antar jag.

Efter skolan blir det en liten tripp till Väla, flickorna ska titta på klänningar och jag ska titta på. Ett å annat kanske råkar slinka ner i en påse till mig med. Men det problemet får ja ta itu med då i så fall :)

Nu är det dags för lite frukost. Inhandla massa frukt igår så ska nog göra mig en rejäl fruktsallad. Kan man få en bättre start på dagen? Knappast!

PUSS & HEJ

Scarlett Johansson för Dolce & Gabbana

Scarlett Johansson är nya ansiktet för Dolce & Gabbana Makeup. Riktig snygg måste ja säga. Brukar inte annars vara speciellt förjust i tjejen, men det här gör hon riktigt bra!





Bilder från: Posh24


God natt allihopa!

Dags för sängen. Redan nu. Men tänkte verkligen försöka komma upp 7 imorrn. Å ja kräver mycket sömn, Så lika bra att krypa till kojs nu. Sov så gott och dröm söta små drömmer :) Talk to you tomorrow!

Peace Out ;)


FlowerPower


Bilderna är hämtade från Elie Saabs, Valentinos, Chanels & Christian Diors Spring 09 Couture-visningar.

Spa! Någon som har lust att bjuda?

Känner att ja skulle kunne behöva få komma iväg en helg och bara bli bortskämd och omhändetagen! Bjussar du? Ja lovar att ja kommer va galet bra resesälskap!! ;) Ansiktsbehanlding, massage, lerbad, peeling.....mmmm....

bye bye hungriga magar

Nu ska de lagas mat. Håller på att svälta ihjäl här. Fick precis min kompletterings-uppgfift. Så efter maten blir de till att läsa 25 sidor om BBC online. Ja jublar av glädje! Hoppas på att alla grönskaer ja ska äta kommer ge mig lite mer motivation...eller i alla fall en kick start! :)

På Menyn
Kycklingwok!
 

Barbie

Ingen har väll missat att barbie fyllde 50 år i år. Hon har nog betytt väldigt mycket för många små flickor, inte bara mig, genom åren som liten. Så självklart ska hon firas! Barbie fick en alldeles egen show under visningsveckan i New York. Om det är speciellt fashion vet ja inte. Men galet mycket nostlagi!!  

I wanna be like this drawing of gucci s/s 09


bild: birdy and me

i botten...igen

Allt de glada försvann när en rest-räkning på 1100 på el trilla ner i brevlådan. Det är klart de värsta med att flytta. Kan dom istället inte dra lite mer på de vanliga räkningarna.... HATAR de här.... Bläääe på hög nivå!!

F**k öresundskraft!

just another manic monday

Ny vecka! Mycket som händer, både roligt och mindre roligt. Skola, skriva case, skriva gruppinlämning, jobb... de va den tråkiga delen. Men ska även hinna med en födelsedagsfest, lite shopping som jag spanat in, och tänkte även försöka ta igen min middag ute som ja inte fick i lördags. Så förhoppningsvis blir det mer + än - och en jävligt bra vecka. Jag tror på succé! Nu ska ja göra lite frukost. Köpt mango, papaya och ananas, så nått gott ska de nog kunna bli. Sen är de bara att börja läsa! Ha det godis. Så hörs vi senare!


XOXO

Love & Light - Part 2

En liten film från kärnan mitt i centrala Helsingborg. Där var det en galen ljusshow! Den är på hela 8 minuter! Inte riktigt lika bra på film som den var live, men näst intill. Ber däremot om ursäkt för min galet gnälliga röst, mitt snorande och min pojkväns vredesutbrott över barn!

Enjoy!

Love & Light


Alexander Wang Fall 2009

Fashion Week är i full fart. Och vi vanligt dödliga får nöja oss att följa härligheten via internet och tv. Men ja gråter inga krokidiltårar för det. (Eller kankse några få.....) Än så länge måste ja säga att ja gillar starkt Wangs kollektion. Powerbabes på hög nivå. Svart och vasst. Å ena axeln bar verkar hänga i ännu ett tag till. Me like!
 
 

Good morning sunshine!

Söndag idag. Tvätt och städ på schemat. Och även lite plugg måste hinnas med. Ser då mer fram emot kvällen. Då ska vi ner och titta på alla ljusinstallationer som dom satt upp nu runt om i Helsingborg under Love & Light. Tror det kommer att vara urtjusigt! Nu ska ja diska lite och förbereda lite frukost. Innan Lavve kommer hem från jobbet.

HÖRS SENARE
X

...paus...

Phuuu....en hel jävla hög med räkor vilar i min mage just nu!! Mätt som en plätt...minst sagt. Nu är det dags för rond 2. Ost, kex, te och film. De lilla lugna! Kommer somna gott sen. Rund och god och alldeles härlig!! 


du & jag


Nu blir det mys för hela slanten. Hoppas alla får en toppen kväll!
Massa Kärlek!
XXX

put on that [RED] dress


Happy Valentine's

Jaha, så idag är de alla hjärtans dag. Va händer idag då? Som tidigare sagt lyckades ja inte få bord på nån av de restauranger jag ville till. Så ikväll ska de bli hemmamys. Men då min pojkvän kom hem plakat igår å ligger nu avdäckad i sängen så kan ja nog stryka vin från inköpslistan ida i alla fall. Soligt och fint ute. Funderar på om jag och min ipod ska ut och gå en promenad kanske. Känner mig lite instängt just nu. Ja...så får de bli. Hoppas alla för en härlig dag.

KISSES & HUGS


bild: dripbook

Egentid. Ikväll handlar de bara om mig, mig, mig!!!


Själv hemma ikväll då mannen är ute med sina vänner en sväng. Egentid. Me like! Så nu har de blivit lång dusch, kroppsskrubb, hårinpackning å ansiktsmask. Älskar verkligen att va ensam hemma ibland å bara pyssla om mig själv :) Sitter nu i soffan men en gigantisk kopp te, ett härlig vaniljljus och nya Elle. Så nu blir det soffmys till tusen. Känner att det är bra att ha en liten slapp kväll, förbereda mig inför imorgon. Då ja tänkt att ha lite mer på schemat. Hoppas ni alla har en kanon kväll!

Lots of kisses, hugs and love!

S E X X X

Cherry cherry boom boom

bilder: dripbook

Me (heart) Cupcakes

Sitter framför TVn. Gör inget. Eller tittar med ett halvt öga på lets dance och trycker i mig cupcakes! Mumms fillibaba måste ja säga bara!

Mary-Kate

När vi ändå var inne på systrarna Olsen så kan ja lika gärna fortsätta i samma anda. Bilderna på Mary-Kate i nya numret av Interview är helt gudomliga. Gör att ja blir lite (läs. väldigt) sugen på att bleka sönder mitt hår igen.

Kate Moss + Olsen Twins

Idag köptes dessa två böcker! Väntar på att de ska komma på posten.
Tror på succé-läsning!

Parisian beauty


Nä nu skiter ja i det här och går och tar en vinlunch på stan istället

Okej!?! Har ni några problem med det så... ja, strunt samma, jag vill inte höra!! :) Elaka Åsa i farten.
HÖRS

To do list! Ny dag, nya tag!

God morgon! Ny dag och nya tag, eller vad man nu säger. Känns i alla fall galet mycket piggare och bättre idag. Va väll någon 24-timmars grej som golva mig igår. Idag blir en mer händelserik dag än igår. En del tråk, men även lite skoj ska vi allt ha!


1
. Plugga... ZZZzzzz..
2. Broder Björn kommer på besök.
3. Till IKEA och handla nödvändigheter.
4. Smita in på Gina och handla leggingsen jag spanat in
5. På kvällen bär de av till malmö. Middag med familj och pojkvän



Nu ska de sminkas och kläs på! Lika bra att försöka komma igång nu! Ha de mumms så hörs vi senare!

XOXOX


Polish Me Please

Tv, te och nagellack. Blir inte många knop. Kvällens utmaning ligger i vilken färg ja ska välja. Har däremot kastat alla min gamla lack i flytten. Numera finns endast OPI i mitt badrumsskåp. Klart överlägsen!


GO KVÄLL!

Bloggfavoriten: EmsEdge









väldigt mycket inspiration och vackra bilder. Titta här

Fuck it!

Funderar starkt på att strunta i muntan på freda och ta en skriftlig komplettering istället. Är omöjligt att läsa idag. Finns ingen koncentration eller motivation. Blä. Hungrig är jag också. Funderar starkt på att gå till hemköp och bränna hela mitt sparkapital på glass och godis. Mmm, de ska ja nog göra nu.

Chloë Sevigny


Alla hjärtans dag. Hjälp mig tack!!!

Jaha, dags för denna dag snart igen. Ja har nog en slags hat-kärlek gentemot den. Hade i alla fall tänkt att gå ut och äta. Så man slapp stå och slava i köket. Men nej då, alla restauranger i stan som ja skulle kunna tänka mej att gå till var redan fullbokade. Blä. Så de blir till att laga god mat hemma. Frågan är bara vad?  Vill ju ändå att de ska bli lite mys.

Så tips någon?

Jag är sjuk :( Och saknar favoriten!

Usch, idag känner ja mig verkligen dålig. Vill bara ligga nerbäddad i sängen. Har dock en miljon sidor att läsa. Skoj, verkligen! Är lite bitter också (som vanligt) Hanna, elakt att åka hem en helg när ja inte kunde komma. Tror ja ska va arg på dig ett tag nu. Tror du får börja en insamling; "få åsa till london". Bara att börja tigga på gatorna så ja kan få en biljett snart :)

Nu, nån form  av frukost!
XXX

chanel spring 2009
pretty pretty oh so pretty


bilder: style.com

håller nog på att bli sjuk

Huvudet dunkar, fryser ihjäl, jättetrött och seg och tung i hjärnan.
Tror nog att ja håller på att bli sjuk. En kopp te till nu.
***

Just another Tuesday
(kill me kill me kill me kill me)

När klockan ringde klockan 7 var jag inte alls så där duktig som jag hade tänkt. Meningen var att ja skulle upp och plugga lite innan skolan. Men jag som egentligen hatar snooze lyckades ligga och dra mig till 20 över åtta. Illa! Ser nu ut som en zoombie. Varför tillhör jag in den skaran som bara kan rulla ur sängen, ta på mej klädhögen på golvet, skippa sminket och sen ändå se ut som hon här nedan. Det är fan fusk. Extremt mycket fusk. Tror att ja ska va lite bitter idag. Nä, nu är det dags att kladda på ansiktet. Vill ju inte få barn att börja gråta om nån skulle råka se mej på väg till skolan.  

No shit, jag är verkligen ingen morgonmänniska!
Over & Out

Don Vito Corleone!
Världens coolaste maffiaboss.
Men världens största underbett.

För en filmälskare som jag är detta egentligen ren skandal. Och ja skäms nästan för att säga detta. Men jag har inte sett Gudfadern filmera. Skäms på mej! Idag började jag ändra på det. Planerar ett 3 dagars maraton och idag var det film 1. Måste ju säga att den levde upp till alla förväntningar. Allt från underbettet, till de välslimmade kostymerna, till hästhuvudet i sängen! Ser redan nu fram emot imorrn och 2an. Nu är ju Marlon Brando ute ur bilden och Al Pacino tar över på allvar. Spänninge stiger! Nörd, jag vet!

jennifer tyckte att jag hade för höga ambitioner

Jag hoppas att hon har fel! Have faith in me!

var är min koncentration???
verkar vara helt borttappad!!!
tråk tråk tråk

Sitter med högar av papper omkring mig som måste läsas. Men orkar verkligen inte. Detta är inte roligt längre. Ska anstränga mig för att i alla fall läsa färdigt caset, kapitlet i boken + en artikel. Men ja ska nog inte hoppas på några underverk. Kvällen blir annars mys. Tacos och första gudfadern filmen står på schemat. Mumma!

Nu ska det tändas lite dofljus och krypas ner under en filt. Tror det höjer min läsmotivation!
KISSES

3.1 Phillip Lim Spring 2009


Så här ska jag se ut i vår :) Dags att börja odla hår på allvar då, om ja ska få till den frisyren! Nån som har tips på bra gödningsmedel??

dagens besatthet


Känns som om att ja kommer bli tvungen att köpa ett sådant halsband mycket snart. Lite kärlekskänslor, igen :)

jag har fått paket

Alldeles nyss damp detta fina paket ner i brevlåden. Klänningen jag beställde från mint & vintage har äntligen kommit. Kärlek!!


black beauty


foto: garance dore

Bitter. En morgon utan mjölk. Bitter.

Någon, jag nämner inga namn, tog den sista mjölken. FAN! Ja kan ju inte starta en dag utan en kopp te. Känner redan nu att de kommer bli en kass dag. Tack för den! Grrr.... Här ska de fan kompenseras sen!

naturbarn

Ja råkade spilla en hel hög med underbart god spagetti och köttfärssås på vår beiga matta i förr går. Fläcken var enorm och mattan hamna i soporna. Nu ska ja köpa denna istället. En grön ryamatta, kan det bli bättre? Lite gräs mellan tårna känsa! I like!

varför såg jag inte ut så här igår?



bilder: topshop & netaporter

Bildregn från gårdagen!

Phuu! Bildregn från gårdagen! Vi hann med förgalej hos Emma, drinkar på Helsing, Cardinal och Tempel. Vilken kväll vi hade! Galet roligt!! Spanx flickor!


Jennifer!


Ett tragiskt försök till att se häftig ut


Haha, happy faces! Linn & Jonna


En ensam start på kvällen :)


Fröken Haugen


Sötnosar!


Slemma + Jonna


Kisses!


Standard posen efter några glas!


Va nog här det började gå utför! Eller hur Linn?? :)


Mumma!


Sötnosar rockar på dansgolvet.


I morses (eller vid 1). Jag bjuder på den! :)

jag mår som jag förtjänar

Bilder kommer lite senare. Ska bara äta en stor flötig pizza och dricka 2 liter cola först! Kanske lite chips med dipp också.

ge mig sommar, ge mig sol, ge mig brunbrända ben & färgglada drinkar


va va voom


smells like heaven





Potatisgratängen är i ugnen. Det luktar himmel i hela lägenheten. Kan nog vad det godaste som finns. Och nej, jag känner inte alls att jag överdriver alls just nu! Fan va ja ska bli rund och god ikväll! Rulla till skolan imorrn! Mmmm....



Grrr... im angry!

Ja blir så trött! Vi håller på att bråkar med vår förra hyresvärd. Jag & Carro. Blir inte klok på hela situationen. Men inte fan ska vi bli utnyttjade mer. Grrr... Kokar just nu!! Men tack pappi för all hjälp!

Annars så har man pluggat idag. Imorrn är det fredag vilket betyder ännu en munta! Men har gått klart mycket bättre idag än innan känns det som. Men ska väll inte säga för mycket innan jag har gjort den imorrn! Hann med en sväng hem till Carro också. Var ju tvingen att spana in hennes nya lya. Där blev de lite käk, lite soffmys och stretching på golvet. Gott gott!

Nu ska ja & Lavve göra potatisgratäng å bara ta det chill!!

XXX

sex and the city

Jag tror nog aldrig att ja kan sluta älska den serien. Tittat på lite gamla avsnitt idag. Skulle vilja ha ALLA carries kläder genom hela serien, och skor!! Åhh, har sånt habegär just nu! Hoppas min klänning kommer på posten imorrn :)

moviemeter

Glömde berätta om 2 underbara filmer som ja sett i veckan. Både Changeling & Revolutinary Road var h-e-l-t underbara!! Det är helt enkelt måsten att se. Orkar inte dra lång story vad dom handlar om. Men tro mig, sevärt till tusen!
(Och nej, det är inte på grund av att alla tonårs-känslor jag hadde (har) för Leo dök upp igen, lovar! :) )

XXX

(
fortfarande ingen som kommit med mat till mig :( ...)

make me up


Så här ser jag gärna ut på lördag. Känner mig som en grå lite mus just nu. Lite mer blått åt folket tror jag starkt på.

Håller på att svälta också. Varför kommer ingen hit och lagar mat åt mig för?? Elaka jävlar!

tillskott i familjen


yoga for a restless mind

En timme yoga och allt känns genast mycket bättre. Det är verkligen helt underbart. Kanske ska utveckla min hemmavariant till att faktiskt börja gå en kurs. Hmm...?? Värt att fundera på.

Har läst allt. Ska nu börja analysera lite. En tripp till plantagen och inhandling av blommor står också på schemat. Tror att det är dålig luft här inne, därför jag är så trött och seg. Tänkte att lite växter och blommor skulle ändra på det! Right??

Innan allt detta ska lite mat hinnas med. Känner mig väldigt snurrig och ett starkt behov av mat finns. Bara komma på vad ja kan laga för nått snabbt och enkelt!

Höres!
XXX





Lanvin spring 09


Foto: Steven Meisel

Helt enligt min smak! Både kläderna och anonserna. Kanske ska råna en bank och handla lite???

the city + en kopp te = Paus


Är helt förälskad i denna serie. Skulle kunna döda för flickornas garderober.
I mean it!!!

Plugg vs Drinkar

Okej. Dags att ta tag i saker och ting. Efter frukost är det hårdplugg som gäller. Känner att ja skulle behöva en rejäl dos motivation. Usch, detta är inte kul just nu! Att ha tenta varje freda vet ja inte om det är mitt favorit-upplägg. Ingen vila utan när en är klar är det bara att börja fokusera på nästa. Kanske ska gå coh ta en drink eller två ikväll?? Hmm...lockande!

KISSES

bik bok chockar. väldigt lockande


ännu mera shopping

Min shoppingrunda fortsatte här framför datorn. När jag såg att denna godbit, som ja spanat på tidigare, var sänkt från 2295 till 689 (!!!!!) kunde jag ju inte låta bli. Ja ser sommar och brunbrända ben framför mig!

Åhh, happy beautiful love!!

bild: mint & vintage


lets get serious

Hemma från stan. Mysig lunch på Idas, såå god mat, och lite shopping. Lyckades hitta en klänning från Cheap Monday. Lite lång för min smak, men funderar på att lägga up den lite. Nu är det plugg som gäller.

Pricken över i:et idag blir att avsluta med en rejäl hög sushi!
Mumms!


tisdag

Snart bär de ner mot stan! Blir nog tvungen att köpa jackan ja hitta igår! Lite lunch med flickor ska även hinnas med. Morgonen har varit lat, så skolarbetet får vänta tills ikväll. Nu dusch!!

Ciao

snow white

bild: garancedore

Tänk att åldras så här!
Vacker!

Guess what?!?... jag är kär, igen!

En sväng på stan idag efter skolan. Och jag blev kär. Hade tänk hitta nått fint tills middagen och utgången på lördag. Och inte på gina tricot fanns en plajettprydd mc-jacka. Jag dog! Köpte den dock inte. 700 kronor i den affären känns på gränsen. Men eftersom jag inte kan släppa tankarna ifrån den och redan planerat vad jag ska ha den till så är chansen att ja går tillbaka och köper den mer än stor. Rätt så enorm faktiskt. Att man kan få en sån hang-up!


i wish i could be like the cobra snake


bilder: thecobrasnake

Helt plötsligt är jag i starkt behov av fest

Dagens inspiration


Elin Kling i galet snygg byxdress från Lindex!
Tror tyvärr inte att ja kan bära upp den!
Men galet snygg ändå!

känns som om ja haft en hård och snurrig natt på stan...

... men egentligen har jag bara gått up klockan halv 6 4 dagar i rad. Trött, trött, trött! Idag kan vi prata om underbemanning på jobbet. Jag fick ensam checka ut 135 rum (285personer). Så nu är jag värd en kväll på soffan. Mys-middag och Revolutionary Road (nya Leo och Kate filmen) med mannen står på schemat. Lagom tempo!

Kepp it swinging!
Åsa