Note to my self:

 

Hitta ett par over-knee-stövlar. Hett, hett, hett. Känner att ja hade blivit en lite bättre och lite snyggare människa med det i min garderob. Japp, så får det bli :) Klappat och klart!

 

 


All That Glitter Is Gold


Right Now


Ohlala


Happy Birthday To You...

 

 

Idag fyller favorit-flickan hela 24år! Många, många grattis på dig!

Ikväll dricker vi vin och sedan en och annan drink på helsing. Lite pre-party innan lördagens födelsedagskalas :) Kommer bli toppen!! XOXO


Stone Cold Sober


Copenhagen baby!

Hade en underbar dag i Köpenhamn med flickorna. Blev inte så mkt shopping som hade önskats, men lite vin i solen och vi var glada som få. Göttans!

2 times bäbis


catastrophe


En ny datorsladd är beställd. Men lär ju ta år och dagar innan den kommer. Men ska försöka bättre mig något i alla fall. Slänger upp två favoriter på underbarnet Olsen i alla fall. Enjoy!Uppdate

Min laddare till datorn är uppäten av hunden. Har därmed nada batteri. Kass bloggning kommer de bli fram tills en ny sladd handlas. Men ska försöka slänga upp lite bilder från de senaste dagarna lite senare idag.
Göttans på er!

Make Me Up Like This

 

 


Can i wear this on saturday? Please?

`

 


Pure Perfection

 

Denna tjejen kan. Det är bara att konstatera. Ännu en top-tio. Gillar speciellt att väskan kommer från Gina Tricot då det är helt klart plånboksvänlig. Självklart är det Caroline från Carolines Mode som smäller till med detta!

 


If I was a rich girlHade inte tackat nej till dessa saker. Ibland faller jag hårt. Och allt detta ovan är mirakel i mina ögon. Önskar att pengar inte var något problem :) och att alla dessa hängde i min garderob. Men den som väntar på nått gott.... :) Man kan ju drömma i alla fall.

Är ifrån: 3.1 Philip Lim. Emilio Pucci. Halston. Tibi. Paul & Joe. Balmain. Mulberry. Bottega Veneta. Jimmy Choo.Hey School!

 

Nu är jag hemma efter en lång dag. Eller, 2 timmar i skolan och resten på stan. Kunde varit jobbare. Vi firade skolstarten med en vinlunch på Papi och skålade för en ny start :) Mysigt. Sen blev det shopping för vissa och fönstershopping för andra (mig). Nu värker fötterna och bena är trötta. Ska passa på att slänga mig på soffan en stund. Senare bär det av på lite grillning. Kommer nog bli mysigt. Kan nog vara så att det är sista sommardagen idag. Sjukt varmt dock. Nä, soffan var det. Ciao!

 

Linn, Jag och Malena njuter i solen!Jag framför Campus!


 


Its a brand new day


Tisdag. Första September. Och även första dagen på höstterminen och början på mitt sista år här. Spännande. Handelsrätt ska de bli till att börja med, och jag hoppas på sucée. 4 av mina favoriter har åkt iväg till Australien för att vara där ett halvår + en som drog till Kina. Kommer kännas rätt så ensamt här utam dem. Trisst. Men tur som fan att Linn flyttat hit då :) Idag efter skolan är det vinlunch plus lite span på stan som gäller. Finns så mycket fina höstkläder just nu. Väntar på mitt csn med spänning :)

Nä, nu är det dags för duschen. Önska mig lycka till så hörs vi senare :)
XXX