Wet and wild.

Regn, regn och regn. Toppen. Verkligen. Snart hem! Klackarna ska slås i taket :)


Valborg.

Snart ska jag kila i väg till jobbet. Ska tillbringa dagen där, 10.00 - 18.00. Blir nog skoj :) Känner mej iof inte helt ok just nu. Feber, ont i huvudet, kramp i magen. Men räknar med att det släpper snart! Direkt efter jobbet blir det till att springa hem. Då ska de lagas middag för hela slanten. Ikväll kommer ett glatt gäng över och det blir käk och lite vin på det. Skippar va allt Lund heter denna Valborg och trotsar det hela med en rolig hemmefest istället :) Why not, eller hur? Förhoppningsvis sliter jag inte ut mej underdagen så att jag är på topp inför kvällen! Men vi hörs senare! LOVE, AND A LOT OF IT!

Frejas tatueringar är bara så balla :) Float på halsen = ap-snyggt :) Har ju själv varit inne ett tag på att skaffa mej en egen. Men ekonomin ska ju hela tiden sätta käppar i hjulet! Aja, kommer väll så småningom :)

Cravings.


Pose It.

Lite bättre bild på mig idag :) Klämt i mig tårta, rulltårta och en kransbit! Phhuuuu. Nu blir det att smälta allt de goda på soffan framför Biggest Looser. Lite av ett favoritprogram! :)

Spring Time.

 

Alla dessa godsaker kommer i från H&M. Fan vad de kliar i mina shopping-fingrar! Antingen så får jag vinna lite på triss eller hitta en vänlig själ med en stor plånbok! Nån som ställer upp? :) Alla sakerna hade mer än gärna fått flytta in i min garderob. Ett litet vår-lyft!


I'm on fire.

Wohooo!! Jag är på SÅ bra humör just nu! Från att i förrgår sitta å lipa över att allt gick emot mig har vinden vänt och det är numera den stora tummen upp! Förhoppningsvis löser sig allt med försäkringskassan då min underbara läkare ska skriva ett nytt intyg åt mig som kommer hjälpa mig ett steg närmare de pengar jag faktiskt ska ha :) Fick även reda på att jag klara omtentan idag!!! YES!! Inget efter mig och bara magisteruppsatsen står mellan mig och min examen nu!!! Hade även en super bra intervju på Hbg's Lasarett med mys-farbror nummer 1! Det kan nog bli riktigt bra de här! Sen att folk under intervjuer frågar "När kommer ni hit och börjar jobba då?" känns extra kul! För då märker man att vi faktiskt har något att bidra med där ute :) Kanske kan få nått bra jobb framöver ändå :)

Snart ska vi hem till Davids familj på lite fika! Hans lillasyster fyller nämligen år. Ska bli trevligt! Sen resten av dan är det skrubbhandskarna som åker på. Lägenheten ska saneras inför imorgon när de kommer folk hit på middag och trevligheter!

Så här ser jag ut idag! Bra bilder i webcam, haha! Får försöka komma på en bättre lösning så jag kan visa upp hur jädrans snygg ja är. Hahaha....okeeeej! Nä, men älskar mina strumpbyxor! Om man nu kan älska något sånt :p Matchar med svart...som vanligt! Men jeans-västen fick åka på nu, tragiskt försök till vårkänsla kanske? :) Kul att man ser ut att ha värsta största överkroppen och värsta små benen, haha! Bra vinkel där! Men anyways! KÄRLEK!


Headache. Its killing me.

Har så enorm huvudvärk. Vågar nog till och med säga att jag aldrig haft så här ont i hela mitt liv. Igår blev det inte många knop, så fort jag rör mig så kommer värsta huggande smärtan. Blää. Nu när jag vaknade på morgonen hade jag även lyckats dra på mig nästan 39 i feber. Mår helt enkelt inte allt för bra just nu. Idag skulle vår grupp haft en teleintervju plus en intervju med sjukhuschefen i Landskrona. Som tur är fick ja lov att stanna hemma idag. Tror inte jag hade kunnat bidra med så mkt. Får försöka kurera och ge järnet imorrn när vi har 2 intervjuer på Helsingborgs Lasarett istället. Ska gå och lägga mig och dö i sängen igen nu. LOVE

Fuck you.

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Jag är så trött på det här nu vet inte om jag kommer orka så länge till. Nu har försäkringskassan bestämt att jag inte kommer få någon sjukersättning. Trots att 3 olika läkare har sagt att min arbetsförmåga har varit helt nedsatt så bedömer försäkringskassan att den var nedsatt med mindre än 1/4. Dom säger att jag efter 14 dagar borde skaffat mig ett nytt jobb, eftersom de anser att jag skulle kunnat jobba med nått annat än i receptionen. De verkar inte bry sig om att jag inte kunde gå eller röra mig normalt utan enorm smärta. Att jag knaprat mer piller än narkomanerna på knutan och kämpar på min sjukgymnastik för att kunna komma tillbaka så fort som möjligt. Blir så ledsen på allt det här. 3 månader efter min olycka så måste ja äta narkotika-klassade smärtstillande för att kunna jobba. För jag måste jobba. Har inga pengar, skyldig andra massor och vet inte riktigt hur jag ska betala mina räkningar. Just nu känns det bara skit. Varför ska man betala in massa skatt för att få rättigheter när sånt här väl händer? För det verkar ju inte direkt som det är lätt att få hjälp när man väl behöver det. Så hur blir denna månaden nu då? Magisteruppsats och jobba 75%. Känns inte så lockande med tanke på hur ont jag har nu efter helgen. Men verkar inte som jag har några val längre. Va bara tvungen att skriva av mig. Sjukt frustrerad just nu.

You left a mark.

Godmorgon världen! Måndag. Ny vecka. Nya tag. Eller hur? Denna vecka ska jag skärpa mig! Från och med nu är det dags att börja ta tag i min träning. Hos sjukgymnasten tränar jag ju bara underkropp så måste komma iväg till gymmet och träna det andra. Känner mej som en soffpotatis som har ont överallt. Så nu ska det göras något åt det. Så de så! :) Har även en hel del som ska göras med uppsatsen. Har handledning nästa vecka och tills dess måste vi komma en bra bit längre! Men som sagt, motivationen är på topp just nu!

Dagens schema. Skola, träna med Jonna, färga min utväxt (kanske), städa lägenheten och tvätta. Phuu... men va fan, det måste göras liksom :) Idag försökte jag mig på frisyren jag babbla om igår :) Hmm... jaa, det blev ju inte lika snyggt kanske. Men ett tappert försök i alla fall måste jag säga. :)
Idag blev det en kjol som legat och samlat damm i min garderob säkert ett år nu. Är inte super-bekväm i stora kjolar men tänkte att jag ger det ett försök idag. Kanske kommer att älska det så småning om. Vore ju lite skoj med variation :) Älskar i alla fall mina rutiga strumpbyxor. Är på jakt efter ett par randiga nu också. Får se om ja lyckas :)
LOTS OF LOVE

Sunny Sunday.

Riktigt bra dag idag! Skoj på jobbet (undantag för en idiot! Grrr). Varit riktigt skoj att vara tillbaka nu denna helgen. Saknat det! Har iof jätteont nu och känner av att jag stått upp allt för mycket. Hoppas på att Jonna kan hjälpa mig lite med det imorrn på sjukgymnastiken. Efter jobbet blev det mysig lunch med David, Malen och Christian på Hampan. Blev mummsig fisksoppa och ett litet glas vin. Men bara ett litet :) Sen åkte vi hem till Davids mamma och fika lite. Fikan ledde till middag och massa snack. Även lite misslyckad borrning i en vägg han vi med också! Bra jobbat där :p Nu ligger vi på soffan och degar och det kommer nog inte bli så många mer knop idag. Snart dags för sängen. Ska ändå upp och iväg till skolan imorrn bitti.


Denna frilla ska ja försöka ge mig på imorrn om jag inte snoozar allt för länge. Galet fint och vårigt! :) Men hår är ju inte min bästa sida så räknar med ett misslyckande. Är egentligen också i starkt behov av klippning och färgning av utväxt. Men de får nog vänta några månader tills jag kanske lyckats skaffa mig lite pengar igen :p


Happy sunshine.

Jag är på så jäkla bra humör just nu! Sitter på jobbet och är snart klar med mitt pass. Ser hur solen strålar utanför :) Vid 4 ska jag gå och käka lite på Hampan, kan hända att ett glas vin slinker ner också för att fira solen :) Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen, utan får ta det lite som de kommer och hoppas på succé! 

LOVE LOVE LOVE 


Yes Please.



Mycket snyggt på Monki! Besatt av svart och vitt just nu! Får kanske bli en tripp till malmö om jag känner mig ekonomiskt överflödig någon dag snart! Ser ju i alla fall ut lite som succé på bild!


Missing.

Saknar mina och Linns middagar, vår vin-hävning och nätter som aldrig tar slut. Skulle mer än gärna ha en sån kväll ikväll! Men är fast här hemma med skadan. Får väll pilla lite navel och kika lite film istället. Funkar det också :p

Fan, blev så jävla arg på mig själv förrut. Va på ICA och skulle shoppa lossa. Plocka åt mig massa mat och sen när ja ska betala så märker jag att jag glömt mitt visa på jobbet. Grrr... Så nu är kylen fortfarande tom. Eko eko eko!

Min och Linns galet goda toast-skagen :) LOVE!

Bright and early

Då var man uppe med tuppen igen! Sitter på jobbet och laddar inför en heldag. Massa, massa, massa att göra men eftersom ja ska få hjälp av Carro så kan det ju knappast bli annat än succé! Jobbade även igår. Gick hur bra som helst och det var jätteskoj! Gillar när gästerna är så söta och allt bara rullar på. Sen att jag och Nina va lite av ett dream-team gjorde knappast saken värre :) Annars så är jag redan idag stel som en pinne i benat. Men jag ska nog tillsammans med mina pills klara av den här helgen. Good to be back :)

Efter jobbet blir det en sväng i solariet för att skaffa någon slags fejkad vår-fräschhet :) Därefter blir det en sväng till Oj och handla massa mat. Fick trotsallt CSN igår så nu ska kylen och frysen fyllas av massa mat igen. Gillart! Annars så har jag en lugn kväll framför mig. Ser fram emot att sega i soffan med en hög med kakor och en allt för mysig David. Ibland så är det lilla lugna det bästa.... speciellt eftersom jag börjar klockan 7 imorrn med :) Nu ska det bli lite frulle!

LATER GATOR


Ystad. Here we come.

På tåget på väg till Ystad! Lite field trip med uppsatsgruppen idag. Intervju med utvecklings- och IT-ansvarig på lasarettet står på schemat :) Wish us luck! Xxx

No more happy sunshine.

Whaaa! Tror jag snart kommer dö! Min mage kurrar, skriker och vrider sig. Är SÅÅ himla hungrig. Jag hatar att jag är så här jäkla pank hela tiden. Allt jag kan tänka på just nu är att få köpa lunch. Men icke! Istället får man sitta och titta på när alla andra äter! Skoj, verkligen! Känns lite nu som om sjukgymnastiken kommer gå piss. Blir alltid så snurrig utan käk i magen så kommer nog inte kunna prestera på topp. Vore skönt om den där jävla försäkringskassan kunde ge med sig snart. Men vette fan, har nog slutat tro på underverk! Om det inte märks är jag sjukt bitter när jag inte får mat. Och just nu skulle ja kunna döda någon! FUCK!


Skulle kunna ge min högra arm för en Ceasar Sallad på jobbet. Sååå jääävla gooooda! :)

Let me sleep.

Fy vad jag är tröööött! Ska snart släpa mig iväg till skolan. Ska bara dra på mig ett par byxor och borsta tänderna! Usch, inte alls på humör för plugg idag! Så det blir sunk all the way i alla fall. Vissa dagar orkar man bara inte ens tänka på vad piff ens heter! Och så är det idag! Efter skolan blir det direkt träning. Hoppas på succé! Brukar alltid få mig på bättre humör i alla fall :) Jonna har en förmåga att alltid få mig att känna mig så otroligt duktig! Tänk om jag hade en sån med mig på gymmet i vanliga fall också. Då hade jag varit hurtbulle nummer 1 :) Nä, dags att skynda! XXX


As cold as ice

Då har man varit på derby! HIF mot MFF och självklart seger för hemmalaget :) Kan ju inte direkt påstå att jag är ett fotbolls-fan, men lite kvällsaktiviteter är ju alltid roande! Hade varit 100gånger mer underhållande om det var nåååågra grader varmare bara! Fyyy faaan vad vi frös! Med stelfrusna fingrar och sönderkylda tår va vi ändå glada och aningen stolta helsingborgare, haha :) Blev en alldeles för varm dusch i 25 minuter när ja kom hem. Så börjar få tillbaka min normala tempratur! Nu ska ja laga lite gott till kvällsmat. En rejäl hög med pannkakor och massa med hallonsylt känns som en rätt så perfekt avslutning på dagen! KÄRLEK!
Det är synd att säga att vi är vackra :) Men glada i alla fall :)

Cool in school

Sitter i skolan och skriver magister-uppsats för fullt :) Börjar äntligen känna att vi kommer frammåt! Snart ska vi sätta igång med intervjuer och då kommer vi verkligen vara på väg! Tänk att om mindre än 2 månader så är jag klar med mina 4 år här på Campus Helsingborg! Weeeii!! Känns som alla andra har framtidsånget. Jag orkar verkligen inte stressa upp mig utan kör lite mer tar det som det kommer attityd. Som tur är så har jag ju ett jobb och behöver inte stressa med att hitta nått nytt. Tar det som det kommer helt enkelt. NO STRESS :)

Efter skolan idag så blir det raka vägen hem och skura min lägenhet från topp till tå! Ska bli så skoj! Men känner verkligen hur skitigt det är just nu, så har egentligen inget val! Fräscht va :) Lite mys och soffhäng för hinnas med också! Känns som om det inte finns så mycket tid för annat nu mellan all skola, jobb och träning. Men,men...snart är de sommar så synd att va bitter! Kanske blir lite fotboll ikväll, HIF mot MFF, om vädergudarna tillåter! För hålla alla tummar och tår jag har!

Nä, plugga var de ja!
LOVE


Galet va snygg man är ida då ;)


Beat me down

Hemma från jobbet! Vilken hel-dag det blev idag. Han med lite kaffe i solen med D innan jobbet! Hela dan har rullat förbi super-snabbt i alla fall. Nu är det matlagning, soffhäng, duschen och sängen som står på schemat. Det lilla lugna helt enkelt. Helt död i kroppen så tycker allt jag är värd de :) Ska laga mumma mat nu också! :) LOVE

All day long

Då va de måndag igen! Håller på att stressa i ordning mig här hemma. Ska snart iväg till skolan. Det ska skrivas klart teorier och fixa frågor till våra intervjuer med sjukhuscheferna i landskrona och ystad senare i veckan. Produktivt ska de va :) Efteråt blir det att dra vidare direkt till jobbet. Ska jobba med Carro idag! Ska bli galet skoj! Längesen jag fick spendera lite tid med den sötnosen :) Tror på succé! :) Så idag är det full rulle helt enkelt.
Humöret är på topp! Kan de va annat än det när solen skiner idag igen! :) Ahh, vårkänslor är det bästa som finns ungefär! :) Hoppas verkligen att de inte vänder tillbaka nu, utan bara fortsätter att bli varmare och varmare! Nu ska ja kila! LOVE

Back to work

Då sitter man på jobbet igen då. Som sagt, 3 månader sen. Lång tid. Va lite nervös att ja glömt massor. Men det verkar sitta kvar :) Skönt med en lugn söndag som smygstart i alla fall. Hur går det då? Mår faktiskt rätt så kasst just nu. Knät värker och hugger som bara fan. Även fast jag kan gå normalt nu och börjat komma tillbaka till mitt "vanliga" liv. Så är jag inte van att stå eller sitta så här obekvämt under långa perioder. 4 ½ timmer har gått och nu börjar de bli illa. Huvudet värker, fryser och hugger i magen. Vill verkligen jobba och måste verkligen jobba. Dels har ja saknat de sociala och ha något att göra på dagarna, men sen saknar jag ju även pengarna. Eftersom idioterna på försäkringskassan vill dra ut på processen och hålla inne på mina pengar så länge som möjligt så har jag inget val längre. Vrider och vänder på varje krona just nu och har gjort de ett bra tag. Lånat pengar och skaffat mej massa skulder nu. Om ja inte jobbar så kommer jag inte klara mina räkningar nästa månad längre. Känns inte så jätteskoj att bli tillbakatvingad, när jag inte riktigt känner mig redo än. Men va fan. Antar att ja får ta en tugga av de där sura äpplet :) Förhoppningsvis så gör jag inget värre, utan bara smärta utan mer konsekvenser. Annars lär ju min sjukgymnast piska mig blodig :) En tramadol i magen nu i alla fall. Så väntar på att världen ska bli lite vackrare, jag lite gladare och knät lite bättre!

Bitter-fitta är nog bara förnamnet. Men blev lite avreagering här på bloggen. Skriva de här istället för att tråka ut folk med mitt eviga tjat :) Trevlig kväll! XXX


Its not okey! Its OH so gay!

Kvällen började med lite Betnér på konserthuset! Skrattade så jag fick ont i skrattmusklerna :) Skoj skoj! Sen blev det lite vin på Helsing med Linn! Hann även med en fruktansvärd god pastrami-macka också! Det var yummers på en helt ny nivå! Blev tidig kväll för vissa och aningen senare kväll för andra :)

Idag ska jag jobba. Första gången efter 3 månaders sjukskrivning. Ska bli lite spännande att se hur de går. Som tur är brukar söndagar va lagom tött. Så får nog en lätt start på de hela iaf! Tyvärr har jag galet ont i knät ida. Se de blir nog lite pina i alla fall. Men kanske inget som inte lite piller kan lösa!

Ha de gottans! LOVE


City Life

Nu drar jag till stan :) Lite lördagsmys och fönstershopping! LATER GATOR!

Flower Power

Finfina blommor som jag har fått :)

Taking a break

Dåligt med bloggande de senaste dagarna nu. Försökt att ägna min tid åt plugg. Men går inte så bra. Hängig som fan och börjar bli allvarligt trött på min förkylning nu. Allt snytande har gjort att jag blöder näsblod också. Det i kombination med blodförtunnande medicin, njaaee.... ingen hit direkt. Skulle träna idag hos sjukgymnasten. Satt istället där och blödde i 35 minuter och sen blev ja hemskickad. Skoj!

Har tenta imorrn. Vette fan hur de kommer gå. Kan inte påstå att jag läst så mycket. Så fort ja försöker så finns det ingen koncentration alls. Stirrar mest på pappret och inget fastnar. Hoppas att jag har turen på min sida imorgon.

I tisdags så var Pappa och Kjesti och hälsade på. Blev lite mysig födelsedagsmiddag på Pålsjö Krog. Trevligt trevligt. I onsdags så var vi hos veterinären. Fick veta att Kicki var näst intill frisk nu! Såå sköönt att de snart är över nu :) Kicki var på topp, älskar ju att åka buss :) Lite bilder från dagarna som gått. Nu ska ja försöka läsa igen! PUSS


Busy Bee

Nu ska ja va en flitig lite myra. Huvudet ner i böckerna i några timmar nu. Sen ikväll kommer pappa med fruga och ska fira min födelsedag lite :) Tummen upp på det! Så nu ska ja ta itu med det tråkiga så ja kan få mitt lilla roliga sen :)

Ciao

Nu springer jag i väg till skolan! Är inte så arg som jag ser ut :) Bara jävligt stressad! Ovanligt :)

LOVE


Is it OK if i throw around with big words like love?


The Dress


You wanna be on top?

Jag är för jävla bra! Precis kommit hem från träningen! Mörbultad och totalsvettig. Men jag lyckades öka min böjning i knät med 20 grader idag! Weeeiii! Kanske inte säger er så mycket, men med tanke på att jag kanske haft en förändring på ungefär 5-10 grader de senaste 5 veckorna så är de här succé. Att det blivit en sån ökning på 5 dagar :) Där ser man vad lite vilja och våld kan göra! Så nu är mina sjukskriva dagar över. Om 2 veckor sätter jag min fot i repan på Marina igen! Har längtat. Både efter pengar, jobbarkompisarna och lite sysselsättning! Kommer bli succé! Om bara försäkringskassan ville ge mej lite ersättning också, så skulle ja nog vara helt bekymmerslös :)

Innan träningen hanns det med lite fika med David och Malena på Fahlmans. Vi var ambitiösa och hängde ute i solen. Lite kallt i vinden men annars på topp :) Kanske inte lika varmt som morgonpromenaden på viskängen. Då låg vi i linne och bar mage och njöt av det allt för härliga solstrålarna! Fan va glad man blir av att vädret är lite bättre! Det känns som om allt kommer bara bli bättre och bättre nu! Har även en gaaalet fin ny klänningen. En sån som gjorde att mitt hjärta slog lite fortare och leendet blev enormt. Bilder kommer nog lite senare! För fin för att inte visas :)

Nu ska svetten duschas bort och jag bli mindre äcklig. Ska sen ägna några mer timmar åt pluggande innan jag tar kväll och lite fritid! Love, Hugs & Kisses!


Oh Happy Day

Ännu en dag med strålande sol! Weeeiii! Just nu sitter jag instängd och försöker plugga lite. Kommer bli mycket av det denna vecka så lika bra att komma igång nu med detsamma. Lyckades dra på mig en omtenta som ska skrivas på freda. Men får skylla mig själv då jag strunta i att plugga till den. Får väll helt enkelt bita i det sura äpplet nu istället :)

Ska försöka hinna med en sväng ner på stan. Lite fika i solen är guld värt för själen! Och lite motivationshöjare kan man ju inte tacka nej till :) Ska hinna med lite sjukgymnastik idag med. Blivit så mycket roligare nu när man kan börja pusha sig själv mer. Ibland är det skönt att lida lite, speciellt nu när man börjar se lite resultat av allt slit! Klapp på axeln till mig.

Nä, kanske ska va duktig ett tag till nu så man kan ta en fikapaus med gott samvete sen :) Funderar starkt på att väcka the b-friend och få honom att svänga ihop lite frukost till mig. Hmmm.... känns iof som ett mission impossible, men vem vet, plötsligt händer de :)

LATER GATOR

Hittade denna. Love it! Malena, Carro, Jag, Emma och Jennifer sitter och steker på trappan :) Sommar, ja tack!

The B-day

Blev lite födelsedagsfika på staden innan mamma åkte iväg! Resten av familjen ratade mig idag så de har blivit det lilla lugna resten av dagen. Men fan va got de va med sooooooool!!!!!! Ännu en liten fika hanns med med D och hans mor. Nu blir de slapp i soffan, nån pizza och slicka mina sår! Imorrn är planen att va frisk igen :) Men tack för alla fina grattis idag!!!! :) Det värmer vill ja loooova! :)
LOVE LOVE LOVE

Mamma, men skeden i högsta hugg!!!!
David :) Med tema fake it till you make it på smilet :)
And the birthday girl!!! :)
Lek med Kickster i solen! T-shirt-väder gillas skarpt!

The Birthday Girl

Grattis på mig! Då va man 24 och ett år närmare tant :) Ska göra de bästa av dagen. Men är så jävla sjuk just nu. Sovit max 2 timmar i natt. Bahh, hate it! Nu är jag uppe och igång i alla fall. Blir nog en liten fika på stan innan mamma sätter sig på tåget hem igen! Ikväll kommer antagligen pappa plus fru hit, men när de kommer till dom så är de alltid lite osäkert. Så får se hur kvällen blir :p Nu ska jag in i duschen och sen göra mig födelsedagsfin. :) Älskar verkligen att fylla år!! :)
PUSS PUSS och MASSA KÄRLEK

A day in the sun!

Anna, Fia & Carro (födelsedagsbarnet) i solen på Hamnpaviljongen.
Emma, Jennifer och Jag. Aldrig fel med finbesök från Stockholm.
Mamma & Kicki the knähund.

Bring it back

Godmorgon världen! :) Solen skiner, termometern visar tvåsiffrigt och humöret är på topp. Sitter nyvaken och rufsig i soffan och dricker en kopp te och laddar inför dagen. Egentligen är jag sjuk. Med ett huvud fullt av snor, en igentäppt hals och feber. Men vem orkar bry sig om de, när det är sol!! :)

Idag kommer min mamma och hälsar på! Så de blir lite lunch på någon uteservering och lite span på stan. Jag fyller nämligen år imorrn och då ville ju käre mor komma hit en sväng :) Tyvärr så missar jag Carolinas 25-års fest ikväll! Men du kommer finnas i mina tankar :)

Nu ska lägenheten skuras från topp till tå, och sen ska jag göra mig iordning och springa ut i solen! Ha en toppendag, för de ska jag ha! KÄRLEK!