Fuck

Tankarna har börjat flyga. Tänk om "ägarens" försäkring är maxad och jag inte har råd att hämta ut henne. Fan att man inte är rik och slipper sånna här problem. Skulle lätt ge alla pengar jag har för henne. Går ju inte direkt att sätta materiella saker framför henne. Men om de nu är så att "ägaren" fyllt kvoten. Kan jag stå med en räkning på upp mot 18.000. Och jag har inte så mycket pengar. Faaan. Varför ska ja börja tänka på allt de här. Helt totalt jätte ledsen här. Kan inte allt bara va över och löst sig.

Miss Boring

Pratade med djursjukhuset. Kicki spyr, har diarré och feber. Tydligen va hon jätteseg och orkade knappt röra på sig. Så drömmen att få hem henne idag sprack rätt så fort. Undra om ägaren fortfarande tycker det var idioti av mig att åka in med henne? Jävla pucko. Just nu väntar i alla fall dyra försäkringskostnader för mig. Fråga inte hur allt har hamnat på mig då det egentligen inte är min hund. Men så verkar de bli i alla fall. Har dock ställt krav till ägaren att jag vill ha henne på riktigt nu, så fodervärdspapper ska i alla fall skrivas. Orkar egentligen inte bry mig om allt kludd just nu. Vill bara att bebis ska bli frisk och komma hem till mig igen. Saknar henne som fan och det är väldigt tomt här utan henne.

Annars mår jag rätt så kasst. Hade jätteont hela kvällen igår efter operationen. Trött, illamående och smärta. Som tur va så spydde jag inte mer när ja kommit hem i alla fall. Idag har jag fortfarande jätteont i knät och har svårt att röra på mig. Tänk att de gått 5 veckor nu och fortfarande så jävla ont. Motivationen och energin går i botten. Hoppas jag blir lite bättre tills på månda, då de är sjukgymnastik som gäller igen. Vore skoj om jag kunde lyckas komma lite frammåt snart. Vill kunna gå så snabbt som möjligt utan kryckor och stöd. Bara att hålla tummarna och kämpa på antar jag.

Hmm.. känns som jag är rätt så bitter just nu. Men det får va så helt enkelt. Blir till att skriva av sig lite här. Så att ja kan hålla det jobbiga nere och försöka vara positiv mot andra och inte klaga. Idag händer inte så mycket. Försöker plugga lite just nu. Går sakta men säkert framåt. Måste sova snart. Smärtstillande börjar värka och jag blir jättetrött. Så en powernap är nog ett måste.

PUSS

A Quick One

Opererad idag. Jag var livrädd. Att opereras är min största fobi. Men nu är de gjort. Tyvärr så var det ingen framgång. Utan jag står fortfarande och stampar på samma ställe. Tråkigt.

Min bebis ligger även på sjukhus. Också extremt tråkigt. En orolig matte här hemma. Massa krångel med ägaren också. Orkar inte ens ta hela situationen här. Men han är en idiot och borde inte få ha hundar över huvud taget. Hoppas att det löser sig. Och min Kicki får komma hem till mig snart igen.

XXX

This Is It

Hejsan! Idag är verkligen inte en bra dag. Sitter hemma och tycker synd om mej själv. Illa, ja vet. Men kan inte hjälpa de just nu. Har massor att göra i skolan, men absolut ingen ork att varken ta tag i saker eller anstränga mig. Känner mig lite som en levande död. Känner press från jobbet. De vill veta när ja kan komma tillbaka igen och samtidigt vill jag verkligen börja igen. Behöver verkligen lönen för att klara mig. De svåra är att jag inte vet någonting. Har fortfarande väldigt ont, svårt att röra mig eller stå upp/röra mig längre stunder. Försöker låta bli att klaga på smärtan inför andra just nu. Antar att de börjar bli lite tjatigt att lyssna på. Men börjar bli trött på att ständigt gå runt och ha ont. Sen så är de ju de där jäkla smärtstillande ja proppat i mig i fyra veckor nu. Behöver ja ens säga att min mage är helt förstörd. Sen så är ju biverkningar som trötthet och illamående inte allt för skoj heller. Phuu... som om detta inte vore nog så fick ja höra av sjukgymnasten idag att det inte gick framåt alls. Att hon va bekymrad att nått annat va fel eftersom knät har låst sig och vägrar röra sig, inte ens med våld. Så nu ska ja till sjukhuset igen och antagligen genomgå en artroskopi. Är det inte meningen att de ska gå framåt och inte bakåt?

Är inte så här butter hela tiden. Men eftersom jag fick lite dåliga nyheter idag så är det allt utom happy sunshine just nu. Får väll ta den här kvällen till att sitta och tjura och försöka ladda om tills imorrn.

Men,men.... allt är inte dåligt iaf. Har ju träffat en underbar, som jag numera kan kalla min pojkvän :) Känns konstigt att skriva :) Men känns samtidigt väldigt, väldigt bra :) Ibland har man tur och träffar på ett litet guldkorn helt enkelt.

Nu blir det en hel hög med glass till middag.
LOVE

Today.

Hela dan i skolan! Trööööttt!!! Åkte taxi hem. Vissa fördelar ska man ha för att man är skadad. Så idag ger vi ett tack till försäkringsbolaget :) Hemma. Laga middag och städa. Orkar nog inte med hela lägenheten idag. Men en start i alla fall :) Ikväll blir det mys igen. Börjar vänja mig vid det. Och gillar det, starkt :) Klagar inte alls just nu. Rätt så glad till och med :) Nää, nu ska ja sätta i gång! KÄRLEK!

The results

Hej hej! En liten liten uppdatering för er som bryr er om vad som hänt med mej. Fick svar på min magnet-röntgen idag och den visade att mitt främre korsband var av. Operation var tydligen inte aktuellt nu, utan kommer diskuteras först om 3 månade. Dom sa att nu så kommer ja få genomgå minst 6 månader rehabilitering på idrottskliniken här i Helsingborg. Men 6 månader va som minst och jag skulle räkna med mer tid. Blir det operation efter 3 månader, så blir rehabiliteringsperioden till och med ännu längre sen. Hon jag prata med tryckte på och sa åt mig att det var verkligen jätteviktigt att jag tog det här på allvar nu. Att jag tog tag i min sjukgymnastik på en gång och la ner tid och energi på detta. Helt ärligt så känns det inte så bra just nu. Allt detta kommer bli väldigt tidskrävande och nu när ja är inne på en allt för intensiv sista termin så är det rätt så olägligt. Vet att bitterheten inte direkt kommer hjälpa mig, men känner att det är helt okej med en helg och så tar jag tag i detta på måndag. Så det är så allt ser ut just nu. Bloggen kommer nog inte vara så prioriterad ett tag fram. Men vi får se vad som händer. LOVE

The Sad One

Jag är inte alls speciellt glad just nu. Har varken haft lust eller ork att blogga. Och kommer nog inte ha det på ett tag. Får se helt enkelt. Va på sjukhuset idag. Främre korsbandsskada. Precis det jag inte vill att de skulle va. Ska tillbaka imorgon för en MR. Så nästa vecka får ja veta om ja ska opereras nu, senare eller inte alls. Minst 3 månaders sjukgymnastik, men jag skulle enligt läkaren räkna med mer. Jag vet att det egentligen inte är mycket att vara bitter för. Men jag orkar helt enkelt inte med detta just nu. Måste hitta nån form av motivation. Men svårt just nu, har inte mycket energi. Svimmade på konsum igår, lagom pinsamt. Svimmade efter jag gått upp för trapporna hem efter jag varit ute med Kicki. Svimmade efter jag hade duschat. Blää, helt enkelt. Nä, ska sluta klaga. Kan inte va så skoj att läsa. Men hade gott. LOVE