A sunny evening

Nämen gomorron! Vaknade aningen bitter över en molnig himmel men nu när jag kikar ut så ser jag bara SOL, SOL och SOL! Göttit! Funderar på att åka till Råå idag, bada både mej, man och hund :) Får se hur väl jag säljer in idén eller om det blir andra äventyr idag!

Igår så kom älskade Emma från Köpenhamn. Snacka om finbesök! Så jag, Emma, Malena och Anna började med middag på Marias Tapas Bar. Lite sangria och lite smått och gott. Mysigt, trevligt och yummers! Eftersom vädret var allt för fint för att avsluta kvällen där så tog vi vårt pick och pack och begav oss vidare till Hampan. Snacket fortsatte och några fler Öl hann slinka ner. David och Timmy kom förbi och sällskapade sen också. Lyckades även sälja in en liten sen-sommar-idé jag har! Det är nu spikar att ett hus ska hyras på Österlen där det ska badas, grillas, drickas vin och spelas spel i en vecka i typ början på september. Så nu ska jag ta tag i det, och maila de som äger huset och se lite vad de kostar och så! Whoop whoop!

One more try.

Ska ge de hela en ny chans :) Ska ut på äventyr nu! Emma kommer från Köpenhamn så blir lite mat, lite dricka och lite mys! Är på galet bra humör och tror på en succé-kväll! Sen att mannen kommer hem ikväll igen gör ju inte direkt de hela värre! Whoop whoop! Later Gator!