Feel that burning.


Söndag. Och trött. Igår var det jobb och sen lite födelsedagsfirande. Kände mig galet tråkig igår. Så drog på mig ett par paljettbyxor för att liva upp. Funka hyfsat för humöret :) Nu ska jag jobba en liten kortis. Det lilla ovärda söndagspasset. Men det får funka. Sen blir det hem och pyssla och fixa lite. Förhoppningsvis blir det en bra söndag. Ähh, va fan, jag tror på succé :)


Give me that burberry. Please.

Denna är nått utöver det vanligt. Helt fantastisk om jag får tycka till. Gillar detaljerna med knapparna och dragkedjerna som kan ge en snygg effekt. Håller på att leta efter snygga stora guldknappar just nu. Har en militärgrön ullkappa som behöver ett lyft. Tänkte försöka ge den lite mer army-känsla med en hög med snygga knappar. Tror det kan bli rent utav succé!


Walk A Mile In My Shoes.


2 times Richards.


I want. I want it bad.


Hösten är verkligen den period som det är klart roligast att shoppa. Modet är på topp och habegäret har verkligen skjutit i höjden. Ska ner en sväng till stan snart. Käka lite lunch med Malena och sen kika en sväng. Ska försöka nöja mig med fönstershopping. Försöker ju spara pengar till NY. Jobbigt, men antar nog att det kommer vara värt det! 


Help! I need somebody.

Har suttit och pillat och försökt fixa men får det verkligen inte att fungera. Är lite av en perfektionist och gillar inte alls när jag inte får till det som jag vill. Finns de kanske några experter som kan hjälpa mig? Problemet är i alla fall att bloggen inte ser lika dan ut från startsidan som den gör när man ska kommentera, kolla arkiv och liknande. När jag trycker mig in där så hoppar headern och placeringen på inlägget. Fult, fult, fult. Menyn ploppar även ner och hamnar under allt. Har pillat och pillat och pillat nu, men får fan inte ordning på det. Nån som vet kanske?


You had me at hello.


Röda läppar. En favorit. Men används alldeles för sällan. Har en liten vamp i mig som vill komma ut. Men är rätt så bra på att gömma henne när de är folk i närheten. Får kanske loka ut henne lite mer då och då. Maybelline, färgen Fatal Red - är det som är på läpparna just nu. Lite lagom sådär.

Har mer och mer börjat inse att färgen på håret inte alls är den jag vill ha. Alldeles för grått och tråkigt. Har köpt en mer intensiv röd toning som jag ska slänga i imorgon. Vet inte om jag måste ljusa upp de innan för att få den där lite mer ljusröda färgen jag vill ha. En avfärgning kanske? Men är lite rädd att de ska slitas för mycket. Nån som har något tips kanske? Skulle uppskattas :)


I wanna know your name. You just killed me.


Hey! day off.

Idag börjar min helg. Ledig torsdag-fredag innan det är dags att jobba helgen. Sov galet länge och efter det blev det en långpromenad med doggy. Passade på att hämta ett paket som låg och väntade på posten. Har köpt shampo och balsam som ska ge mig det där härliga glanset jag så gärna vill ha, haha :) Nä, men borde vara lite snällare mot mitt hår och det här får vara startskottet för det. Resten av dagen ska det pysslas. Städa, plocka ner sommarkläder, upp vinterkläder, sy upp gardiner & få det fint. Så håll nu tummarna att jag nu lyckas komma upp ur den allt för sköna soffan och göra allt det här nu också.


Interior.


Fin-fina saker som mer än gärna får flytta in hos mig. Nu när de blir kallare och kallare ute så vill jag ha mer ljus, lyktor, färglada tyg och mys för att få det att kännas lite varmare inne. Är inne på marocanskt. I vanliga fall är jag en sån som gillar vitt, vitt, vitt...och kanske lite svart här hemma. Men börjar vänja mig vid tanken att kanske göra det lite mer mysigt :) Får se vad som händer. Kanske nöjer mig att titta på lite mer inspirations-bilder innan jag gör en total makeover av lägenheten.


Daydreaming.


Look & Learn.


Vogue Russia.


Pretty items.


[Items by Johanna]
Galet snygga örhängen. Vill ha dem alla. Har även hittat ett underbart halsband jag vill köpa till mig och älsklingen. Jobbigt att försöka spara pengar och samtigt vara i så starkt behov av fina saker. How will I survive? :)


Sleepy Time.


A rainy day.


Det regnar ute och är rätt så kallt. Även fast jag nästan alltid helt klär mig i svart och andra rätt så tråkiga färger så kan jag inte låta bli att dras till allt färgglatt nu :) Det känns lite lagom upplyftande för humöret! Ovan är lite gott och blandat som jag skulle kunna blanda upp allt de svart och lite trista med! Ja tack!


Want.


Relax. Take It Easy.


Favoritskorna inför hösten. Fattas ett par fodrade kängor. Men får kanske överleva utan :) Har en förkärlek för kilklackar i alla fall. Syns kanske :) 


The Kate.


Colourful.


Todays obsession.


Är just nu galet besatt av underbart orange-rött hår. Tycker det är otroligt vackert. Känner mig rätt så tråkig just nu och funderar på om inte detta är sättet för att skaffa lite mer POW :) Har haft ungefär denna färgen tidigare, men det var nog säkert 8 år sen, så de är kanske dags att prova igen. Ska försöka fundera lite på saken kanske. Kan vara rätt så impulsiv ibland och vill ju inte att det ska sluta i katastrof :) Men i värsta fall går de ju alltid att färga tillbaka till blond igen.... Ska ja? 


Class of '10.


Examen från Serive Management 2010. Ungefär 4 månader sen :)


In the details.


Pure Inspo.


When i fall in love.


Visst ska man följa sitt hjärta? :)

Simple Beauty.


I Wish It Was My B-Day.


Moday.



Hela kroppen bara skriker efter att få gå tillbaka till sängen. Så trött. Ska alldels straxt gå till jobbet. Idag är en sån dag man är glad att man byter om till kostymen så fort man börjar. Orkar inte vara mer ambitiös än myskläder just nu. Direkt efter jobb blir det att skyda, skynda, skynda till sjukgymnastiken. Där ska jag kick som serious ass idag :) Känner att min kropp skulle behöva en hårdkörare. Så dags att bli duktig(are) igen. Men längtar ändå tills klockan är 6. Jag kommer hem, tar en varm dusch och sen bara kryper upp i soffan med en kopp te och bara myser. De ska bli min höjdpunk idag. Hörs senare! Ha en bra dag.


Like a fairytale.


We are what makes the world go round.


Äntligen är jakten över. Igår blev denna underbara rävpäls min. Nu ska man väll kunna hålla sig varmt genom vintern. Eftersom jag inte hittade någon som passade på second hand-affärerna här i stan så började jag kika på nätet. Inne på Blocket hittade jag en tjej här i Helsingborg som sålde denna underbara skapelse i härlig rävpäls :) Lite över vad jag tänkt att betala, men prutade lite och känner ändå att det blev mer än okej :)


Blond Ambition.


Look at me.


Kicki är utlånad och David jobbar. Sitter i soffan och myser med en kopp te. Ska titta lite idol, måla naglarna, färga håret och ladda lite inför skövde imorgon. Ska bara ta det lungt och mysa av att det är helg och lite ledigt. Välförtjänt tycker jag. Jobbar och sliter dagarna i ända ju :) Resultatet på håret kanske kommer upp lite senare. XXX


Paul&Joe.



Det värsta med att titta på S/S visningarna? Att inse att man börjar drömma om varmt väder och somriga kläder precis när sommaren tagit slut. Vill ha bara ben, böljande kjolar, sandalar och blommönsrat nu och inte nästa vår och sommar. Väntan är alldeles för lång och början redan nu, lagom till halsduken och höstjackan åker på här hemma.


Where we even friends at all?


Ibland undrar man hur en människa plötsligt kan vända från att vara ens vän till att man inte ens säger hej och frågar hur man mår. Ibland undrar man om människor kan vara så falska och använda en som ett tidsfördriv tills det hittar nått mer spännande. Ibland undrar man hur någon som man kände så väl plötsligt blir till någon man inte känner alls. Antar att det inte är värd att slösa tid, men ibland så undrar man.


Read My Lips.


Karl Who?

New York, London, Milano, Paris. Vilken vecka det än är, vilken visning man än ser så är det egentligen bara en sak som spelar roll. På riktigt. Chanel. Jag fullkomligt aavgudar och älskar allt som Karl rör vid och skapar. Chanel har en speciell plats i mitt hjärta. Jag drömmer om att en dag få bära nån av hans underbara plagg.Det är lika med lycka. S/S 11 var inget undantag. Vad gillar jag då? Denna säsong gillar jag framför allt kjollängderna. Den vadlånga långkjolen gör come back som allt annat än en tantkjol. Ser fram emot att ge mig ut på jakt efter en egen variant. Gärna matchad med höga boots, nedhasade grovstickade strumpor och lilla skinjackan.

Bildregn nedan. Enjoy :)


Today: Big Eyebrows.


Funderar på att färga ögonbrynen imorrn. Gillar när de är stora och lite buskiga. Men mina är så ljusa nu att de knappt syns. Lat som jag är, är det mer sällan än ofta jag faktiskt orkar fylla i dem. Färgning känns nog som den enklaste lösningen. Bara inte allt småhår syns. Har faktiskt inte noppat dem på...hmm...säkert 7-8 år :)


Fur me.


Imorrn efter jobbet ska jag spana in ett tips. Änglaverket, en secondhand affär här i Helsingborg, ska tydligen ha sjukt fina och prisvärda pälsar. Och de tackar jag ju knappast nej till. Varken vill eller har råd att punga ut pengar till en ny vinterjacka, så i år blir de recycling-tema på köpet. (Måste ju tänkt på att spara till NY). Så imorrn blir det en sväng och spana och förhoppningsvis köpa nått snyggt och värmande. Inspirationen får bli Emmanuel Alt Kate Moss och Rachel Zoe. Galet snygga :)

 


Had To. Love All Over Again.


Stella.


Mr. Newton.


New York Baby.


I fredags kom frågan. Telefonen ringde och "har du och David lust att hänga med oss till New York över jul" frågades! Gissa om jag hoppade upp och ner i soffan och dansade av glädje. Idag blev allt klart och biljetter bokades. Så i jul hittar ni oss shoppandes i min absoluta favoritstad! Whoop whoop! Nu så ska jag börja leva fattigt och bara spara, spara, spara! :) Att jag svävar på moln just nu är en underdrift!!!!


.

Herre jävlar! Vaknande vid två i natt av att hela världen snurrade. Gick upp och tänkte att de skulle hjälpa. Så fort jag la mig igen, började allt snurra igen. Kändes som att vara jättefull/åka karusell/va sjösjuk och det gick inte att låta bli att spy. Hittade ett läge i soffan, där om ja satt på ett visst sätt så gick det lite bättre. Men så fort jag ändrade ställning eller blundade, så va de dags att spy igen. Hatar det. Så satt där på min plats fram till klockan sju och försökte må bättre. Skit natt. Känns väldigt mycket bättre idag. Är fortfarande rätt så yr, men inte alls på samma nivå. Blev till att stanna hemma från jobbet idag och kanske får ta en tur till sjukhuset om de inte vill ge sig.

Morgonen gav i och för sig en underbart härlig nyhet också. Svävar lite på moln här. Kommer bli så himla skoj och jag är så himla glad. Men mer om det senare idag! PUSS!


Chanel Iman.


The Perfect Shade.



Djunglarnas djungel. Bärig, knallröd, chockrosa, aprikos, blodröd, orange....and on and on and on.... Det där perfekta läppstiftet i den där perfekta färgen kan verkligen bli pricket över i:et. Till den lilla svarta eller slitna jeans och t-shirt. Ett par snygga läppar ger den där lilla slutloga fnsishen som blir så snygg. Önskar att jag vågade måla på lite mer. Gå ifrån de lite snälla nude läppglanset och in i färg-djungeln. Ska nog skrärpa mig, sträcka lite extra på mig och börja måla på. Så får det bli! Och jävligt snyggt ska det bli också....


Friday I'm In Love