Gone shopping in my closet.

Får panik på att ha så lite energi. Försöker fixa här hemma, men dras till soffan helt matt hela tiden. Måste vika massa tvätt, diska, laga mat och packa, NU! Bahh... Försökte packa lite inför helgen men allt känns så där jäkla tråkigt just nu. Skulle gärna uppdatera garderoben liten. Men kan nog bara vara en sån da idag :) Hittade i alla fall de här halsbandet. Virade det två varv och vipps, de va ju lite snyggt :) Nä, dags att ta tag i saker nu!

Förresten, har piffat lite här inne i dag och gjort om lite på bloggen. Jag är galet nöjd! Va säger ni, tummen upp eller tummen ner?

Close your eyes. Clear your heart. Cut the cord.

I vanliga fall har jag svårare att ligga i sängen längre än 9-10 tiden. Idag vaknade jag till vid 12, somna om och gick upp klockan 2!! Tjena, det var längesen. Hemma från jobbet idag. Känner mig febrig och totalt energilös. Känns som om nån står på mitt bröst och allt är så där tungt. Så idag blir det vila, vila, vila så att jag är fit for fight i morgon igen. Då blir det jobb och sen direkt till Skövde och hälsa på familj. Ska bli mys att komma iväg lite. Nu, en stor kopp te!

Midnight shopping cravings.

[nelly. asos. gina tricot.]

Lack of words.

Idag mår jag inge bra. Helt matt i kroppen. Återkommer i morgon.

Free People

[Free People April 2011]


Feeling the blues.

Hemma igen. Träffat Malena på en snabbfika på stan och sedan sjukhuset. Tar det väldigt lungt idag då energin är i botten. Precis lagat soppa och sitter och äter lite nu. Mums! Tänkte kanske sätta på en film och krypa ner under ett täcke. Nån som har nått bra filmtips?

Okay, lets just move on.

Ny dag. Blandade känslor. Ska till sjukhuset idag och hoppas snart få lite info om vad som ska hända nu och när. För lite över ett år sedan hade jag en liten olycka i skidbacken som slutade med ett väldigt trasigt knä. Korsband av, uttänjda ledband och benmärgsödem. Efter många långa timmar hos sjukgymnast kan jag idag 14 månader senare fortfarande inte använda mitt ben fullt ut. Det går inte att böja helt, vilket gör att jag inte kan springa, träna som jag vill eller ha någon stabilitet i benet. Har fortfarande ont, varje dag. Ibland mer, ibland mindre. Men behöver jag säga att jag är trött på det? Idag ska jag i alla fall iväg och göra en MR. Efter det ska vi prata operation. Förhoppningsvid får jag tid så fort som möjligt. För efteråt blir det dags med kryckor och inte kunna gå igen. Och sen då sjukgymnastik i ungefär ett år till. Phhuuu.... USCH!!!! Så sånt är det idag! PUSS!

The sun and the smile.

[bild från förra sommaren]

Ohh, vad jag längtar. Sådär glad kan man nästan bara vara under sommaren. Längtar ihjäl mig efter sommarsol!

Idag har varit en jäkla dag. Börjar med att jag missar helt när jag börjar jobba och får verkligen springa för att inte komma sent. Phuu! Sen har jag bara varit så trött. Är väll en eftersläng efter helgen. Efter jobbet blev det en promenad ner till hamnen och en chai latte utomhus i solen. Mysigt! Väl hemma så slockna jag asap. Phuu, nu har jag sovit två timmar och känner mig som ett vrak. Blir absolut inte många knop ikväll utan ska bara chilla så jag kan njuta av min lediga dag imorrn. Då vankas lunch med Malena och en magnetröntgen på sjukhuset.... spännande! :) Håll tummarna för mig att det går bra! Puss!

You can sent it all to my address.

[topshop. gina tricot. nelly. opi.]

Its in the bag.

[bild: Currently]

Denna underbara väska fick följa med mig hem igår. Har spanat in den och föll egentligen direkt. Min svarta vardagsväska har pajjat så va i behov av en ny. Så tveka inte en sekund. Hade turen att lyckas haffa den sista som fanns i affären. Lycka på den! Älskar verkligen detaljerna med kedjorna! Kommer nog bli både välanvänd och en favorit i garderoben!

I just wanna be the king of this castle.


[pics: house of philia]

Jag är så sugen på att göra om/ordning/fint hemma i lägenheten. Känner att det inte är alls så som jag vill ha det och drömmer om ett hem som jag verkligen gillar. Det som är så himla synd är att det kostar så satans mycket med möbler, prylar och piff. Phuu... Aja, det hela får nog vänta. Trillade över dessa bilderna som verkligne är helt underbara och inspirerande. Det är ett danskt par som har gjort iordning en borg, ja du läset rätt, en borg i syditalien. WOW! Det är verkligen helt underbart! Älskar verkligen allt och skulle inte tveka en sekund att packa vårt pick och pack och flytta dit :)

Just nu är jag fast på jobbet ett tag till. En sjukling som inte kunde komma så får stanna i en 3 timmar till (förhoppningsvis inte längre). Får fortfarande drömma om sängen ett tag till. Väntar bara på att kocken ska komma så jag kan tigga lite mat :) Frukosten från 7 imorses håller inte kurrandet i denna mage borta längre!


Its summertime baby!


[jag igår. jacka: h&m. solisar: rayban. väska. kindex.]

OMG! Jag är så otroligt trött. Klockan ringde kvart i 5 i morses då jag inte var säker om mobilen ställde om sig automatiskt eller inte till sommartid. Sprang upp, kollade klockan på tvn och datorn. Vågade inte riktigt lita på att de stämde Så ringde till sist fröken ur för att va på den säkra sidan innan jag gick och la mig och sov en timma till :) Just nu längtar jag hem till sängen. Men ska nog överleva den här dagen. Jobbar fram till klockan tre och sen blir det nog en långpromenad med vovven i solen. Vad har ni för planer idag?


Shoe me up please.

[modekungen]

Dessa underbara skor från modekungen får gärna flytta hem till mig. Och gärna alla tre par! För snygga färger för att kunna välja endast ett par av dem. Älskar denna typ av skor. Hade ett favoritpar innan som tyvärr Kicki tyckte hon skulle käka upp. Saknat dem, men inte blivit av att jag köpt några nya. Kanske något att önska sig i födelsedagspresent :)

Sitter inne på jobbet just nu. Stort sätt kolsvart... eller inte riktigt. Earth hour just nu så har släkt ner det mesta här inne på hotellet. Lite mysstämmning med massa tända ljus. Längtar lite till jag slutar och får gå hem och sova. Börjar 7 imorrn bitti igen, eller egentligen klockan 6 om man nu ska se till den där JOBBIGA tidsomställningen i natt. Phuu... lyckas alltid jobba de helgerna. :) Hoppas jag kommer upp.

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll. XXX


2011-03-26.

[Skinnbyxor: H&M. Topp: Topshop. Koffta: Davids. Ringar: H&M, Topshop & Forever21]

NNu är jag redo för att dra ner till stan. Får nog bli en snabbare runda än räknat då jag börjar jobba snart! :( Solen skiner i alla fall och ska bli härligt att komma ut. Promenad till stan är givet! Härligt! Skinnbyxorna åkte på idag igen. Tråkigt, jag vet! Men älskar dom och hade mer än gärna haft på dem varje dag! Gav mig på en fläta idag också! Får se om de håller i stormen ute :) Ha en bra lördag nu! Puss!

Walk on fashion baby.

[Ellery Fall 2011]

Godmorgon. Nyvaken och rätt så trött. Skulle mest titta in och säga hej innan jag drar iväg och handlar frukost. Magen kurrar rejält just nu. Börjar jobba halv3 och innan dess ska ja hinna med en liten snabbrunda på stan. Men  det blir en väldigt lite runda, ska bara fixa lite saker och klämma på en väska :) Hoppas solen skiner på er också!

And it goes on and on and on.

[Tröja: H&M. Kjol/Halsband: Gina Tricot. Strumpbyxor: Åhlens.]

Oh so sweet cupcake.



Värdens bästa flickvän (jag :) ) köpte med dess godbitar hem efter jobbet idag. Fredagsfika indeed :) Nu är det helg! Eller inte, jobbar både fredag och lördag. Så ikväll blir det gottig mat, film och mys. Rätt så lugnt alltså! Ska ni göra för skoj i helgen då?

Somethimes you just have to take it easy.


[Jeans: H&M. Tshirt: Modekungen. Luvtröja: Stadium. Skinnväst: MQ.]


Walk the line.

Ännu en dag med sol :) Det är lite synd att det är halv storm ute bara. Men vad förväntar man sig när man bor i Helsingborg, blåser ju alltid här. Just nu är jag lite halvt besatt av bootsen från Ash, synd att de inte platsar i min budget. Men om ja skippar att äta den månad så... :) Ska snart göra i ordning mig för att dra till jobbet där ja ska tillbringa eftermiddag/kvällen. Så ni får njuta av solen åt mig lite idag! Puss

Let it all fall down.

[väska, asos]

Hela kroppen värker. Inga planer för dagen blev till massa jobb :) Vi åkte ut till Davids kusins familj och deras hus på "landet". Solen lyste starkt och vi spenderade hela dagen utomhus. De har en stor äppleodling och vi har varit duktiga och klippt massa träd. Kläm in massa kaffe, en hög med våfflor med sylt och grädde och massa skitsnack på det. Mysiga dag! Blev att vi stannade på middag och lite film på det så va dagen i stort sätt slut sen! Kan ju lungt säga att jag kommer sova gott i natt! :)

Stop & Stare.

[Kavja: Zara. Spetslinne: H&M. Kjol: Ginatricot. Skor: Nilson]

Igår kväll såg jag ut så här. Vi var ett gäng som var och kikat på Magnus Betnér. Skrattade så mycket att jag har ont i mina "skratt-muskler" idag :) Grymt rolig kväll och så några öl på det en ett big mac avslut.

Känns skönt att vara lite ledig idag. Sov till halv 12. Helt ärligt, kan inte komma ihåg senast jag sov så här länge. Haha, illa! Nu ska jag häve en kopp te innan jag måste springa iväg och köpa frukost. Så hungrig. Inga planer för dagen, men ska nog va lite duktigare på att blogga än i går i alla fall. Happy onsdag på er :)

Dont hold me down. I was born to run free.


Lucy in the sky with diamonds.

[Maybellnie - Color Sensation - Pink Punch]

Tjena mittbena vad trött jag är! Stor gäsp på det. Det är inte många knop i mig idag och så fort jag kom hem från jobbet dog jag på soffan. Pojkvännen är sjuk, vännerna sjuka och kollegorna börjar klaga på att de är hängiga. Känns nästan som det är dags för min tur snart. Men NÄÄ, jag tänkter vägra. Tänkte ta mig en lång varmt dusch, lite pealing, hårinpackning och ansiktsmask nu. Då ska man väll kunna känna sig som en ny människa igen! Wish me luck! Hoppas ni mår bättre än mig :)

We all live in a yellow submarine.

[Vogue Korea April 2011]


Hemma igen efter myskväll. Kollade på i rymden finns inga känslor, käka pizza och drack allt för mkt cola. Aja, lagom söndag och ett bra avslut på helgen! Nu ska ja klunka en kopp te (annars kan jag inte sova) och sen blir det sängen för min del. Ska upp i morrn bitti och jobba så lite sömn ska jag nog hinna med innan dess! Måndags ångesten börjar krypa lite närmare :) Puss


Psssst.....

Ni glömmer in att följa min blogg på bloglovin va? Tryck här för att börja prenumerera. Såå. push it!! :) Nu drar vi iväg på pizza/mys kväll. Later!

And I can not get enough.

Söndags-slapp! Osminkad, ofixad och härligt. Sitter och njuter av en skål tomatsoppa och zappar på tvn. Varvar ner till tusen. Fan va härligt det är ibland. Ska snart gotta mig med Elle och StyleBy och en stor kopp te. Vad gör ni för härligt denna soliga söndag?

Streetstyle Fashionistas.

[Pics: Stockholm Streetstyle]

Godmorgon... eller kankse godmiddag! Solen skiner och jag är inne och städar. Inte så roligt. Men får nog ge mig ut i det fina vädre lite senare. Anningen seg, så där man får vara på söndagar. Så städ, tvätt och lite sånt på schemat och sen ikväll blir det pizza och mys hemma hos Elin. Helgen har gått alldeles för fort! Borde förlängas med en extra dag, hur gott hade inte det varit? :)

You think you look like James Bond when you're smoking your cigar.

[Kavaj: H&M. Linne: Gina. Skinnbyxor: H&M. Halsband: Diddi]

Ikväll firar vi David med alldeles för mycket mat, lite vin och trevligt sällskap. Är egentligen übertrött men gör mitt bästa :) Funderar på om man håller på att bli sjuk, då energin är i bott. Men det glömmer vi ikväll :) Ber om ursäkt för mina pensionärshänder, man får lära sig att älska dem :) Ville bara säga trevlig lördag på er. KISSES.

I could really use a wish right now.

[Topshop]

Helg. Fick ett kasst besked igår så är aningen nere. Men ska snart hoppa in i duschen och få bort allt de där. Ska snart i väg och fira älsklingens födelsedag med hans familj och släkt. Förhoppningsvis höjs humöret med varje sked tårta jag slevar i mig! :) Tanken är lite utgång idag. Men får kanske tänka om. Vi får se. Har i alla fall lite klädkris för dagen. Skulle gärna köra lite vårigt ala godbitarna från tioshop här ovan. Vi får se :)

It must have been love. But its over now.


[Vogue China April 2011]

Dåligt med bloggande nu. Men var trött som satan imorses och eftermiddag/kväll spenderar jag på jobbet. Ibland räcker inte riktigt tiden till så mycket som jag vill. Trött och ont i hela kroppen! Vill bara hem just nu och mysa. Längtar galet mycket till min lediga helg. Ska bli så skönt. Förhoppningsvis så ligger inte den snön, som tydligen kommit nu när jag jobbat, att lägga sig. USCH! Inget mer sånt nu! Vårkänslorna hade ju börjat infinna sig hos mig och är inte alls sugen att gå tillbaka till vinter nu igen. Men hoppas på en tillfällig väder-fuck-up bara! Imorrn SKA jag vakna till solsken igen! :) Okej!


Its getting late and i really need to sleep.

[Stickad tröja: H&M. Byxor: H&M. Skor: Nelly.]

Du va man hemma igen! Vilken trevlig kväll vi haft. Va ute och käka i Malmö på ett asiatiskt ställe. Provade på Peking Anka för första gången och tjena vad gott det var! Lite rött vin på de och så har vi succé. Alltid skoj/mys att få träffa familjen lite. Blir ju inte alltid så ofta som man önskar. Snart blir det sängen då jag är galet trött. Men ska bli skönt med sovmorgon imorrn då jag inte börjar fören vid 3. Gottis. God natt!

But hey, thats me!


Whoop whoop! Men titta där. Nån ni känner igen? Men det är ju jag :) I senaste numret av modeflickan kan nog hitta lilla mig. Superskoj tycker jag! :) Blev en liten glad suprise idag. Nu slutar jag jobba och drar till Malmö, där vi ska spendera hela kvällen. Tror på god mat och lite vin! Gottis! Hörs senare när jag kommer hem. Ska förska ta lite kort. Och även försöka lägga upp en helbild på de nya byxorna. För de är för jäkla balla vill jag lova :) Ha det gott. Psssst.... senaste numret av modeflickan kan ni läsara här!


I got to run, run, run.

[Dagens detaljer]

My hips dont lie.


[asos]

Nu börjar dagen ta slut. Har precis haft en supertrevlig kväll med god mat och ännu godare sällskap! Köpte hem Italiensk mat från ett ställe i stan. Supergott. Kallskuret, pastasallad, oliver och liknande. Mums! Och sen lite tårta på det. Självklart glömde jag ta kort! Hallå! Illa! Hoppas älsklingen haft en bra födelsedag :) Jag beställde en present för 3 veckor sen, men den har inte kommit än :( Får hoppas han klarar sig med en försenad present. Hoppas den var värd att vänta på :) Tror de!

Förresten, hur fina var inte dessa plagg fram Asos. Ohhh, så fort våren kommer så kommer det värsta shoppingsuget i mig. Älskar vårkläder och att få börja klä av sig lite lager. Finns mycket fint just nu! Vill ha allt och lite till!

If you cant dance to this you cant do nothing for me baby.

[Klänning; H&M]

Jag idag. Ska ner med älsklingen på stan och ta en födelsedagsfika med honom! Lite bakelsefrossa så där! Ikväll kommer vänner och familj på mat och mys. Tror det kan bli en kanon dag. Och vet ni vad? SOLEN SKINER! :) Jippy!!

I'm in love and I can not get enough.

[bild:carolines mode. kollage:eget]

Vilken dag! Stress från början till slut. Varit mycket och ännu lite till på jobbet. Va inte full styrka och det känns av! Hemma och halvt död just nu! Tror jag ska ta mig en lång alldels för varm dusch och sen ladda med te, nått gott och en bra film! Sounds like a plan to me! Imorrn är det ledigt och planerna är många! Det ser jag fram emot! Ska bli mys oh födelsedagsfirande för hela slanten!

Black monday.

Idag bits jag. Vaknade inte allt för glad idag. Missade min måndagsträning som det nu visar sig att jag kunde ha gått på. Egentligen är jag nog bara galet trött efter många dagars jobb. Och inte alls laddad för ännu en dag idag. Men imorrn är jag ledig och imorrn fyller älsklingen år! :) Då ska nog humöret bli bättre. Så måste det ju blir :) Nu ska jag klunka i mig mitt te, borsta tänderna och stressa iväg!

Just give me fierce.

[Vogue Brazil March 2011]

Underbart snyggt omslag. Detta vill jag sätta upp på väggen. Genast. Har lite väggplaner i hallen och denna skulle passa perfekt in e de planerna. Hmm, kanske ska ta tag i det! Självklart kommer resultatet upp här när det är klart :) Ska snart sova. Trött efter att jobbat hela helgen och ska upp och göra det imorrn igen. Godnatt!

in the USA.


Green, green grass of home.

[Kappa: Second Hand. Skärp: Lindex. KrimsKrams: H&M & Marknad]

Nyss hemkommen från jobbet. Trött och vill egentligen dö i soffan. Men hallå, sol och över 10 grader! Då är det faktiskt utomhustvång. Ska ge mig ut på en långis med vovven och njuta av lite värmare väder strax! Funderar till och med på att slå till med en glass :) Dags att njuta av söndag! Puss

Buried alive by love.


[Tröja: H&M. Silverbyxor: Gina Tricot. Nagellack: Isadora, Bel-Air Blue]

Invigde den nya tröja idag. Gillar den starkt, så där härligt tunn och hålstickad. En skinnajcka på de så var det klart att gå. 10 grader ute och jag var till och med varm när jag stressade ner till jobbet. Tummen upp för det. Våren närmar sig med stormsteg. Eftrersom jag drömmer om färg tänkte jag piffa till det lite idag med turkosa naglar och lila ögonskugga. Gillar framförallt naglarna :) Kommer nog bli återkommande. Ska nog spana in ett lack i knalligt orange också! Kan bli hur snyggt som helst. Nu måste jag återgå till jobbet. Trevlig lördag!!


New In!

Som sagt blev det en tripp till Väla igår! Blev lite mini-shopping inne på H&M. Har spanat på byxorna på nätet länge och nu när jag äntligen provade dem så blev det love at first sight! Gillar dem skarpt och tror att vi kommer få en bra vår/sommar ihop. Provade även denna vita hålstickade tröja och den fick också följa med. Superskön och jättefin på. Blev en L då det är skönt med lite slappa tröjar sådär på våren tycker jag! Snart dags för jobb, så missar allt vad melodifestivalen heter ikväll. Men ska nog överleva :)

Just so you know. My b-day is comming up!

Pojkvän, familj, vänner och bekanta. Som ni vet, eller inte, så är det bara månaden kvar till min 25års dag. Tänkte att jag kan berätta här och nu vad jag vill ha :) Haha, försöka går ju! Allt här ovan älskar jag. Dessa plagg skulle kännas som något av ett avgörande för att min vår ska bli lycklig. :) H&M-klänning har jag sagt sen dag 1 att den måste bli min. Den perfekta v-ringningen både fram och bak och i underbar ljusgul färg, jag är såld. Den till ett par brunbrännda ben, mjauu! Däremot hittade jag ett nytt ess i dag. Har jagat (!!!) en nitad skinnjacka länge nu och äntligen hittade jag den! Förälskad! Den är perfekt och ska bli min. Kommer klickas hem så fort lönen trillar in! Ett löfte! Vad säger ni, vad är ett måste för er i vår?

To the moon and back.

[Klänning: Mango. Tröja: Gina Tricot. Skärp: H&M. Örgängen: BikBok & Glitter]

Godmorgon fredag! Snart ska jag springa iväg till jobbet. Ingen fredags-firare idag då jag jobbar hela helgen. Ufff! Behöver jag ens säga att jag inte är laddad. Efterjobbet blir det förhoppningsvis en vända till Väla med Malena. Kika på lite fint och fika lite. Vi får se :) Ha en bra dag!

I belive in a thing called love.


[Tshirt: Zara. Skinnbyxor: H&M. Halsband: Present]

Jag idag. Förlåt David, snodde din tröja. (Men är du inte hemma så kan jag ju inte fråga) Men den är ju så jäkla skön. Men jag kanske passar lite bättre i den, så kanske kan få den på heltid :) Hmm... försöka går ju!

Har mäkrt att det är sinnes svårt att ta kort på sig själv! Haha, måste nog gå en kurs eller nått. Men tror att jag är får lång helt enkelt. Får inte plats i bild! Haha, livet som långben är tufft. Bara så ni vet :) Har jobbat hårt på den där döda blicken också! Slappt, jobb och sen slappt igen. Det är planen idag. Hörs senare när jag kommer hem igen från jobbet, så där vid 11. XXX


Colorama.

[Wonderland]

Färgfesten fortsätter med detta underbara uppslag från Wonderland. Underbar klänningar i underbara färger som fångas vackert i vinden på dessa bilder. Jag som alltid varit väldigt svart/vitt/grå förvånas av hur sugen jag är på att dränka mig i färg. Kan va vårkänslor, kan va hoppet om lite gladare tillvaro eller så har jag bara insett hur jäkla snyggt det är!

Yummie.


Pants, pants, pants!

[Zara]

Väldigt mångs snygga byxor i Zaras webshop. Har fått dille på färgade byxor och då verkar Zara vara rätt ställe att gå till. Hur fina är inte de här ovan? Kan inte välja en, kan inte välja två utan vill verkligen ha alla. Det känns väldigt vårigt och fräscht och jag är sugen på att börja byta ut standard jeansen med dessa istället. Tror det kan bli hur bra som helst. Ska ta en funderare och se om jag kan välja ut ett par att klicka hem när lönen trillar in nästa vecka! :) Kan bli svårt, eller nästan omöjligt! Vilka är snyggast?

The ice queen and her court.

[Alexander McQueen]

Ord är onödiga ibland.

The big boys of fashion.

[Yves Saint Laurent]


[Chanel]


[Valentino]

You can call me baby.


Help! I need somebody!

Oj vad jäklans trött jag är idag. Det märks att man var uppe före tuppen. Har haft noll energi sen jag kom hem i från jobbet. Men nu tänkte jag piggna till. En stor kopp te och en hel hög med apelsin ska få mig på fötter igen! C-vitmanin boost.

Tänkte passa på att be om lite tips och råd :) Vad gillas, ogillas? Vad borde de va mer och vad borde de va mindre av? Skulle vara kul att få höra vad ni tycker så jag kan bli så bra som de bara går och att ni ska tycka det är spännande att kika in här på min blogg. Vore supergulligt om ni tog er tid att lämna en kommentar och ge lite feedback!

Mix it up with silver and gold.

Godmorgon! Idag matchar jag silvrigt nagellack med guldiga ringar. Tycker absolut det funkar. Gillar blandningen av silver och guld. Vem säger att man inte kan blanda? Klockan är i alla fall sex och jag är trött, trött, trött. Ska alldeles straxt bege mig till gymmet för ett pass innan det är dags att jobba. Sängen med en varm man ser väldigt lockande ut just nu... Men bara att bita ihop och köra antar jag! Ha en bra dag! Hörs senare! Puss!

I loved you when you opened like a lily to the heat.

[Haider Ackermann. Pics: Style.com]

Oj,oj,oj! Nu börjar vi snacka! Underbara färger, tyger och skärningar. Kombinationerna, stylingen, materialmixen och ja...allt är perfektion! Precis så här vill jag vara. Två tummar upp till bästa visningen hitills enligt mig. Håller ni med?

The light days are comming. Lets match it with white.

[Pics: Dolce & Gabbana. Kläder: Topshop, H&M, Gina Tricot, Asos, Net A Porter, OPI. Weekday]

Keep on shining.

Söndagsmys. Började med ett ordentligt pass på gymmet imorses som kommer bidra till att det kommer vara omöjligt för mig att skratta imorrn! Avsaknaden av magmuskler är nästan pinsam! :) Direkt hem och duscha och sen blev det långproemenad i solen och det fina vädret. Tog med Kicki ner till norra hamnen där vi träffade Malena & Christian och fikade på Espresso House. Blåste på lite, men vi trotsa för att njuta av solen :) Tänkte passa på att ta massa med fina bilder vid vattnet, men kameran dog efter jag tatt dessa tre. Bummer! Nu är det städ, mat och kanske kika på mannens handbollsmatch som står på schemat. Mysig söndag helt enkelt!

I'm in a suger rush. My head spining round & round.

[Poncho/Sjal: H&M. Boots: New York]

Fan va slut man blir av barnkalas! Ungar som skriker och springer runt och är höga på godis, kakor, glass och tårta. Det tar på krafterna vill jag lova. Vi kom hem bra mycket senare än planerat och missade lördagsmyset hemma hos M&C. Jaja, vi får ta igen det! Nu är vi utslagna och myser med vovven som fick va själv allt för länge idag. Lugn helg. Skön helg.

Lets go celebrate.

[Topp: Gina Tricot. Kjol: H&M. Örhängrn: Topshop]

Nu ska jag i väg på 6 års kalas. Hoppas på god mat och massa med tårta!

Bye bye Galliano.

[Christian Dior]

"Quite how you sign off on one of the most extraordinary careers in contemporary fashion without the participation of its prime protagonist is a challenge you'd probably wish on your deadliest business competitor. Dior orchestrated a gracious envoi, with those seamstresses and craftsmen that Toledano eulogized in his speech gathered onstage while the crowd cheered and wept. Whatever happens next, here, at least, they were waving the last wave. The only precedent for this situation is Coco Chanel's postwar denunciation as a Nazi collaboratrice. Her exile from the fashion world lasted nine years" - Style.com

I love to live my life in black & white.

[Giselle Bundchen - V Magazine]

Concrete jungle where dreams are made of.

[New York December - 10]

Ikväll händer inte något. Trött, så vi har fastnat i soffan och lär stanna här hela kvällen. Ledig hela helgen så har massor med tid att hitta på skojigheter. Och redan nu rätt så mycket på schemat. Det bästa är nog att vädret visar 5+ och sol vilket betyder solglasögon, tunnare jacka, kaffe och utservering :) Det gäller att bita ihop nu i början, men visst gör man vad som för att få de där första solstrålarna på sig. Ha en trevlig kväll!

Who do I need to kill to get that red studded leather jacket?


[pic: carolines mode]

Känner ni ibland att om ni bara ägde den där speciella saken så skulle ert liv bli lite bättre, lite lyckligare och lite mer? Precis så känner jag inför den här underbara jackan :) Den är bara så jäkla Ball!! Hade den varit min så hade vi hängt dygnet runt ihop och bara älskar varandra totalt! Det tror jag! :) Men får nog nöja mig att drömma denna gången då jag tror att denna dyrgrip är lite för mycket för lilla mig. Tyvärr!


4 x todays favourites.


[Balmain]


[Ann Demeulemeester]


[Zac Posen]


[Balenciaga]


Fuck it! Lets do summer instead!

[pics: knightcat. h&m. asos.]

Idag hoppar jag våren och drömmer om sommaren istället. Vill glida runt i långa kjolar och virkade toppar. Inga jackor, inga tjocka tröjor. Bara värme, sol och sommar. Är det för mycket begärt? Väskan har jag väntat på allt för länge nu. Denna från H&M är helt underbar i mina ögon. Canvas, dragkedja och skinn. Någon som vet när den trillar in i butik?

Dreaming about paris.

[pic: altamiranyc]

Äntligen är modeveckan i Paris i full rulle! Imorrn visas godbitar som balenciaga, zac posen och balmain. Ska bli väldigt spännande att se! Som jag sagt tidigare så tycker jag, säker med alla andra, att detta är den roligaste veckan att följa slaviskt av alla modeveckor. Kommer sitta och uppdatera style.com frenetiskt imorrn :) Ni med?

Taking the day off.

Ledig, började med en lång frukost med Elle som läsning. Älskar att sitta uppkurad i soffan med en stor kopp te och en bra tidning. Sen har de fortsatt i samma anda. Tänkte inte hoppa ur myskläderna idag. Precis hemkommen från en långpromenad med Kicki och nu är det dags för en ny kopp te! Så nu blir det det lilla lugna fram tills det är dags att dra till gymmet ikväll. Precis så här kan jag älska att ha mina lediga dagar. Väldigt lata! :)

All about her: Agyness Deyn.

[Vogue China March 2011]
Helt underbart. Helt jävla underbart.

But i stare right back at you.

Hemma, nyduschad, väntar på mat och väldans nöjd. Njutar av att imorrn så ska jag vara ledig. I dag satsade jag på det där med ögonbryn. Har länge ignorerat dem och låtit dem vara näst intill osynliga. Ljusa och smälter in i hudtonen. Men idag åkte brynskuggan fram. Och, jag gillade de faktiskt. Får kanske gå tillbaka till de här :) Känns mer inramat. Får kanske springa och köpa lite ögonbrynsfärg och fixa till dem imorrn. Får nog sova på saken.

Backstage beauty.

Gillade inte ALLS Dolce & Gabbanas kollektion som visades härom dagen. Riktigt besviken och förstod det inte alls. Däremot... Den simpla make upen med markerade ögonbryn, rosiga kinder och sug i blicken :) Precis så här vill jag se ut i vår!