In love with fashion.

[ in love with fashion . com ]

Efter jobbet och nån öl med kollegor i solen blev det raka vägen hem till pizza och idol. Skäms inte för att säga det, ÄLSKAR idol! :) Aningen mätt och aningen nöjd just nu. Hittade via en annan blogg den här webshoppen precis. Finns en hel del jag hade tackat ja till! Speciellt den ormskinsmönstrade klänningen och byxdressen! Snyggt!

Imorrn är det helg och lite planer finns det. Bland annat ska jag ÄNTLIGEN hälsa på min lilla bebis som jag inte sett på lite över 5 veckor! Ska bli så mys. Sen är det klart spännande att se hennes små valpar också! Nu tillbaka till TVn. Happy weekend!

Born in the USA.

[ topp:ginatricot. skärp:tiget. jeans&kavaj:h&m. ]

Det ska tydligen bli 20 grader idag! Kan man passa på att bli lite extra glad nu när det är fredag också! Jobbar i och för sig på söndag men låtsas att imorrn är det äntligen helg! Ska väll som vanligt skynda iväg nu då klockan alltid hinner bli så mycket helt plötsligt på morgonen! Puss på er!

They call me Slimi Jimi Bubby Boy.

Varit ledig idag. Hunnit med ett morgon och ett eftermiddagspass på gymmet och resten av tiden har jag mest legat i soffan. Känner att jag börjar bli sjuk men försöker förtränga det hela. Har varken tid eller lust med det! Men vet inte om de går att kämpa emot när ungefär alla runt om mig är sjuka! Jävla smittare :) Nu lite TV och sen tidigt i säng. Sova är nog min bästis just nu. LATER!

The knits.

[ h&m. topshop. vila. ]

Just nu vill jag bara krypa in i en varm stickad tröja.

I wait on you forever.

[ krage&skor:h&m. ]

Fick en fråga om jag inte kunde visa en bättre bild på min krage. Så här är den! :) Gillar att den har lite vintagekänsla över sig och känns inte alls speciellt 129 kronor på h&m. Anyways älskar den. Passar även på att visa mina (relativt) nya skor. Älskar gubb-skor och dessa kommer sitta perfekt nu i höst! Vad tycks?

Finally, I can see you crystal clear.

[ mönstradtunika:h&m. ]

Godmorgon! För det första. Förlåt för dålig uppdatering igår. Åkte direkt till Malmö efter jobbet och hängde där hela kvällen. Kom först hem mitt i natten och efter dagens avsnitt av idol på tv4play så dog jag i sängen. Men en mysig kväll blev det i alla fall. Ska sköta mig bättre idag :) Nu blir det jobb fram till klockan 4. Och det bästa, i morrn är jag ledig!! :) Skönt! Ta hand om er så hörs vi lite senare. X

So far removed from all that we went through.

[ topp:h&m. krage:h&m. ]

Det ser ut som de kommer bli en sån där underbar solig höstdag idag också. Kan man va på annat än bra humör då? Knappast! Efter jobbet drar jag och David direkt till Malmö. Där väntas det middag och mys med pappa och hans fru. Var ett tag sen vi var där och hängde så ska bli rätt så trevligt faktiskt :)

Btw. Älskar min lösa krage ifrån h&m. Sån där man kan sätta på en skjorta/blus/tshirt/tröja och vips så blir det hur jäkla snyggt som helst. Ett av mina bättre köp helt enkelt! Två tummar uppåt!

Nu mot jobbet. X

You should try to walk a mile in my shoes.

[ skor:nilsons. ]

Sista köpet från Stockholmstrippen. Köpte ett par svara vardagsboots. Har ett par i stort sett likadana i mörkblå som använts flitigt och kände att ett par svarta va ett bra tillskott till skofamiljen :) Hade klart velat ha orginalen ifrån acne men tyckte allt att dessa lyckades hålla måttet. Sådanna som fungerar till allt med den perfekta klacken. Bekväm och snygg, bästa kombon...eller hur? Allt som saknas inför hösten/vintern nu är ett par rejäla, fodrade och varma kängor! Sen är det nog klappat och klart :) Nån som har något tips på ett par?

Upside/down.


[ topp:h&m. byxor:ginatricot. skärp:zara. ]


The chanel experience.

[ Vogue Paris October ]

Just stop monkeying around.

Hallå! Idag känner jag, fan va jag är duktig! :) Har redan hunnit med en runda på gymmet och ett härligt magpass. Full med energi, laddad och dagen har ju bara börjat. Älskar när man känner att man har hela söndagen framför sig. En hel ledig dag innan det är dags för jobb i morgon igen. Sen va ja ska göra med all min energi, hmmm... de vet jag inte än. Men om inte nått bättre dyker upp så måste jag ju i alla fall ut i solen och det vackra vädret och njuta lite! Fina höst-dagar är ju rätt så underbar! Happy söndag på er nu! PUSS

Look at the stars. Look how they shine for you.

Lite vin, massa med plockmat, 2 filmer, roligt sällskap och några timmar senare. Nu är jag mätt och belåten och trött. Ska krypa ner i sängen och sova nu. Skönt! Försöka få några timmar innan mannen, som antagligen är lite för rund under fötterna, trillar in och råka väcka mig fram emot småtimmarna. Förresten, har hört att vädret ska bli underbart imorrn. Det ser vi fram emot! God natt.

They say a few drinks will help you to forget.

Lägenheten städad. Disken diskad. Tvätten vikt. Hej Lördag. Har faktiskt inte gjort nått alls speciellt idag. Men ibland behövs sådanna dagar. Om ett tag kommer Malena över och då ska vi dricka lite vin, äta nått gott och mysa lite. En härlig lördagskväll helt enkelt.

I live for the weekend.

[ lite close ups på dagens ]

Hemma från jobbet och äntligen helg! Börjar det hela med att tvätta. Inte så skoj men jäkligt nödvändigt. Ska ta det riktgt lugnt idag. Känner mig seg, och med tanke på att alla runt om kring mig är sjuka, så ska jag sitta inne och mysa och se till att piggna till. Inte tid att bli sjuk här inte. Men kompenserar självklart upp det med lite vin imorrn! Man måste ju trots allt fira helgen lite :) Ska ni göra nått skoj i helgen?

Use me. Don't forget me.


[ skjorta:bikbok. kjol:zara. ]

Godmorgon! Usch och fy! Hatar att det är så mörkt när man går upp numera. Blir så himla morgontrött. Sen att mina bilder blir katastrof är ju bara en annan negativ sak. Ni får stå ut med denna suddiga dagens. Får se till att exprimentera med kameran nån mörk morgon när jag har tid så ja kan förbättre kvaliteten lite.

Förra veckan hittade jag denna nitkjolen i garderoben som jag köpte för si så där 2 år sedan. Har knappt använt den då jag inte alls gillat längden. Men nu tog jag tag i saken och sydde upp den en bit. Och gissa vad, nu är den perfekt :) Kommer bli välanvänd istället för bortglömd numera! Idag jobb till 4, sen är det helg! Äntligen!

Mirror, mirror on the wall.

[ Elle France September - underbart vacker. ]

Grab somebody sexy tell them hey.


[ glittrigkavaj:zara skinnbyxor:h&m ]

Jag idag.


You got me dacing all night long.

Massor med underbara skor. Finns massor jag vill ha just nu. Speciellt ett par silvriga. Men sen så är jag rätt så sugen på bootsen från nelly till vänster. Sånna där som funkar till allt. Skulle passa perfekt hemma hos mig. Sen så är ju de nitade från topshop mer än underbara. Ge mig alla bara!!

Det bästa är att det finns så otroligt mycket låga skor nu. Jag som är lång som en flaggstång och ett skadat knä på det jublar av att inte behöva titta avundsjukt på alla klackar utan hittar massa fint själv. Tyvärr brände jag hela min lön i Stockholm bara dagarna efter jag fått dem. Och jag som har ett sånt shoppingsug. Alla som vill får gärna skänka en slant till en fattig och skosugen Åsa :)

Put a bullet through my head.

[ jacka:zara ]

Min nya militärjacka. Helt underbar! Är en sucker för skinn och dessa skinnärmar är perfektion i mina ögon. Kommer bli en trogen vän nu i höst! Älskar när jag köper saker som jag känner kommer bli väl använda. Och denn känns precis så. Btw...Har fått dille på svart/vita bilder :)

Vad kommer ni satsa på för jacka i höst?

The little white dress.

[ klänning:zara ]

Köp nr 1. Hittade detta vita lilla fodral inne på Zara och blev helt kär! Med ett par svarta strumpbyxor under kommer det bli den perfekta höstklänningen i min mening! Älskar vitt och nästan mer när man är lite blekare än mitt i sommaren!

I'm overboard and I need your love. Pull me up.

Idag har jag varit trött som fan! Helgen har satt sina spår men klart värt det :) Dåligt med bloggande idag men imorgon är jag ledig så då ska jag slänga upp lite bilder på mina stockholmsköp och smått och gott! Mycket fint vill jag lova. Ovan en liten sneakpeak på min nya klänning! Love it! Nu sängen! Natti!

Stockholm.

Hemma igen efter en underbar helg. Måste stressa iväg nu men mer uppdatering kommer senare.
LOVE ♥

Fly me to the moon and back.

Enkelt och simpelt idag. Håller på att försöka packa inför stockholm. Är SÄMST på att packa. Just nu har jag nog kläder för 2 veckor snarare än 3 dagar med mig! Men har så vårt att bestämma i förväg vad jag ska ha på mig utan vill ju ha alternativ att välja emellan! Sen är väll meningen att jag ska shoppa en del där uppe också :) Men ja,ja... det blir nog bra till slut.

Kommer nog inte kunnde blogga under helgen då datorn kommer stanna hemma. Men desto mer tills jag kommer hem i så fall. Ser i alla fall galet mycket fram emot att hänga med söta vänner, shoppa, dricka massa vin och ha galet skoj bara! Talk later!

This is me falling in love.


Hey you beauty queen.

Mitt dagliga smink. Har aldrig varit den som orkar/kan sminka mig speciellt mycket. Gillar mig själv som mest när det är rätt så neautralt. Och kanske hottar till det lite med mascara när jag ska slå på stort, haha. Visst, kan ibland önska att jag kunde de där med ögonskugga och kajal. Men phuu, har inte tålamodet. Tacka vet jag läppglans och läppstift för att få lite färg i fejjan! Ovan är i alla fall produkterna jag inte kan leva utan! (helt ärligt) Concealern är den bästa jag någonsin haft och en riktig budget favorit. Men framförallt vill ja tipsa om mineral veil ifrån bare minerals. Har ni inte prova denna så GÖR det! Använder den som puder/highlighter på kindben, tinning och näsrygg! Ger ett underbart skimmer i ansiktet och ljuset trollar bort alla skavanker! LOVE it och värt varenda krona!

Moves like Jagger.


[ kjol:h&m. tshirt:davids. ]


Swag in a bag.

[ underbar väska ifrån monki]

Idag gick jag vilse i min egen stad! Haha, känner mig helt lost idag! Efter gymmet fick jag för mig att gå hem. Det ligger lite off och brukar åka bil eller buss dit, knappt 5 minuter. Men idag fick jag för mig att gå hem. Tänkte att en lite promenix skulle sitta skönt men jag hittade verkligen inte! Virrade runt i en 20 minuter utan en människa i sikte innan jag insåg att jag hade en GPS i mobilen. Thank god för tekniken! :) Nu hemma uppkrypen i soffan men en kopp te, datorn i knät och lite amerikansk fotboll på TVn ( inte mitt val :) ) I morrn är det onsdag. Sen tar jag lång helg! Tummen upp på det!

And the hearts all over the world tonight.

Jag idag. Nu måste jag springa! :)

Tired, dead and gone.

Idag är jag trött. Död. Tom. Dagen började superbra med ett galet grymt pass hos sjukgymnasten. Men så fort jag kom till jobbet tappade jag bara all energi. Men ibland så funkar det bara inte! Va gör man :) Bokat flyg och hotell till Stockholm idag! Whoo, så taggad! Känns skönt att ha nått att se fram emot! Nu idol på tv4play och mys med mannen! PUSS

Vote or die.

Idag blev man visst dagen outfit på spotlife. Spännande :) Ni får jättegärna klicka på bilden ovan och rösta på mig! Vore ju rätt så supergulligt! Är ju en sån som aldrig vinner nått så ser min chans nu! Rösta! :) Puss sötnosar!

You better run better run faster than my bullet.

[ alexanderwang s12]

"Athletic chic is one of the week's early trends, but for Alexander Wabg it's basically encoded into his tough-girl, street-wear DNA.There's a real cleverness to the way Wang develops something like a fascination with mesh from the real deal into the grommets on a coat and a trompe l'oeil print on the sleeve of a cropped floral hoodie."
- style.com

Helt underbart. Fullkomligt älskar det.

Everyday extraordinaire.

[ kläder:topshop.monki.ginatricot. bild:stockholmstreetsyle ]

Mycket fint ute nu!!! Jag tror att jag bara måste ha dessa silvriga boots ifrån topshop! Ser helt fantastiska ut! Hoppas de är lika fina live. Ska i alla fall spana in dem då de näst intill känns som ett givet köp! Kan nog piffa upp den mest tråkiga outfit.

Helt utslagen här hemma nu. Uppe tidigt och va iväg på hundtävling på Sofiero :) Hälsade på min vovves uppfödare och mös lite med hans 70kgs bestar! :) Efter det blev det en snabb sväng till donken och sen direkt ner till gymmet. Gick rätt så bra idag och kommer nog vara rätt så orörlig imorrn! Nu slötittar vi lite på NFL, amerikansk fotboll, och funderar på att slänga ihop lite käk. Blir nog inte många knop nu resten av dagen! Ladda inför jobbet imorrn! Jobbar i och för sig bara halvvecka och drar till Stockholm på torsdag! WEEEIII!

You ain't got nothing on me.

[ topp:nelly. kjol:gina tricot ]

Nu ska vi iväg på middag.
PUSS

You dont wanna let go. And I dont wanna to let you know.

[ weekday ]

Idag hade jag mer än gärna kört weekday från tå till topp. Übersnygga plagg inne just nu! Det där med höst börjar växa på mig och hittar mer och mer godbitar som jag inte hade tackat nej till. Ser fram emot Stockholmstrippen nästa vecka. Ska jag nog lyckas fylla på med lite :)

Lördag idag. Är hundvakt åt sötaste Sammie (Kickis (min vovves) syster). Hon får va lite substitut nu när Kicki är borta ett tag fram över. Så blir nog nån långpromenad och massa med mys idag. Sen ikväll ska jag och David i väg på middag. Inte allt för sugen, men det blir nog bra när vi väl är där :)

Ska ni göra nått skoj denna lördag?

Look into my eyes and I'll own you.

[ tweedkavaj/skinndeltajer:tiger. byxor:ginatricot. boots:newyork. ]

Slapp fredag. Iskallt imorses när jag gick till jobbet och svettig när jag skulle gå hem. Anyway, men tweedkavaj med skinndetaljer har nog följt med mig i si så där 5 år skulle jag gissa på. Älskar den fortfarande och tycker att den fortfarande står sig. Bra köp Åsa!

ÄNTLIGEN HELG! Har ju varit galet seg hela veckan så ska bli galet skönt med två lediga dagar nu! Weeeiii. Kickstartar det hela med att dra till gymmet nu och kör ett "rejält" arm-pass. Sen blir det till att dega i soffan hela kvällen! Har inte styrt upp så mycket inför helgen utan håller det rätt så öppet. Riktigt skönt enligt mig. Ska ni göra nått spännande i helgen?

Looking through all your thoughts and looking over your shoulder.

Ikväll så är det middag med goaste gänget på jobbet. En av fördelen av att jobba på hotell är att man ibland blir bjuden på lite. Förra veckan var de Wallmans och idag ska vi gå och äta på Le Cardenal i stan. Ska bli supergott. Hoppas på att få potatisgratäng då de gör den klart godaste i stan! :) Tummen upp på det. Ingen inspiration idag så blev helsvart. Alltid en favorit hos mig! Ska skynda iväg nu, som vanligt, ska vara i stan om 20 och regnet vräker ner! Usch! Paraply eller buss? Hmm.... vi får se! PUSS

Good morning beautiful.

[ zara lookbook september 2011 ]

Underbar inspiration ifrån Zara. ÄLskar det. Precis så här vill jag se ut i höst. Ska nog åka dit och spana på lite jackor inför hösten i alla fall, verkar fina en hel del godbitar. Älskar höstens färger då jag trivs som best i svart, grått och andra murriga färger.

Ska iväg på sjukgymnastik nu. Kör 2 pass i veckan där för att komma igång med benet. Rätt så skönt att ha som en personlig tränare som motiverar en till att göra max. Och enligt henne så ska ja nog kunna vara på banan om sisådär 4-5 månader! Whoop! Det ser vi fram emot. Nu var det dags att stressa, som vanligt. PUSS

Remember those walls I built Well baby they're tumbling down.

Äntligen hemma från jobbet, varit seg som fan idag och därför extra skönt att komma hem. Tänkte kolla lite serier och missbruka te just nu! Mysa ner mig helt enkelt. Själv hemma också och ibland är det faktistk rätt så skönt! :) Anyways, min nya favoritkombo nu inför hösten är svart och brunt. Fullkomligt älskar min halsduk ifrån h&m och brogues från din sko. What do you think??

Can't stop the rain.

Jobb 8 - 16. Ska gå ut i regnet snart. Usch. Jag har hamnat lite ur fas de senaste dagarna. Jättetrött, hängig och inte alls på humör. Undra om det är hösten som tar ut sin rätt eller om man börjar bli sjuk. Förhoppningsvis inte de senare för de har ja inte tid med. Ska springa iväg nu i alla fall. Hoppas ni har en bra dag!

The little black dress.

[ aqua ]

I will not bow.

Idag är jag sovit. Och gissa om de vart skönt. Precis vad jag behövde :) Ska försöka att inte ligga på latsidan idag! Lägenheten behöver skuras från topp till tå, inte alls vad jag är sugen på, men what to do? Det ser verkligen förjävligt ut :) Sen blir det en sväng på gymmet och det är jag lite mer taggad för! Har kommit in i ett tränings mood och hoppas verkligen jag lyckas stanna där! :) NÄ, dags att sätta igång kanske! X

Where are we? What the hell is going on?

[ topp:lindex. halsnband&jeans:h&m. skor:scorett. väska:nelly. ]

Blev en väldigt snabb bild innan vi sprang iväg mot invigningen. Va riktigt skoj att se hur fint dom lyckats få det. Lite dricka, lite plockmat och dansuppvisningar. En tjej som hade en poledance-uppvisning var helt galen. Så stark och så jäkla ball. Önskar att jag kunde vara "frisk" nog för att prova på poledance. Men får vänta ett tag. Nu är det varma mackor, te och hollywoodfruar som gäller = bra kväll!

Hurry up!

Blev att springa upp ur sängen och direkt ner till sjukgymnasten och sen vidare till jobbet idag. Phuuu... Vissa dagar vill man bara ligga kvar i sängen. Och att regnet vräkte ner gjorde inte saken bättre direkt. Efter jobbet ska jag hem och lite snabbt försöka förvandla mig själv till människa igen och sedan ska vi på en liten invigning. En kompis har preminär på sin dansstudio idag och vi ska dit och kolla läget och mingla lite :) Så om nån i Helsingborgsområdet är sugna på att börja dansa poledance eller burlesk eller likande så gå in och kika på Passion Dance Studio :) (lite reklam sådår :)) Dagens och bilder från kvällen kommer lite senare. Kisses!


Sunday simplicity.

Nu drar vi ner till stan för att äta lite lunch i det fina vädret med Malena och Christian. Ska bli mumma! Sen blir det jobb fram till halv 11 ikväll. Behöver jag ens säga att jag är sjukt otaggad inför det. Inte jobbat helg sen i april och är inte alls så sugen på att börja igen. Men What to do!?!?! Får helt enkelt passa på att njuta lite extra mkt av söndagen nu innan jag börjar helt enkelt!

Rules according to Donna Karan.

[ pics:netaporter. ]

Finfina plagg i från Net A Porter (de flesta från Donna Karan). Nu när höstkänslorna verkligen börjar komma och jag börjar drömma om outfits som ovan så slängs det in en sån där dag med 25 grader idag! Man kanske inte ska gråta över de, men vädret är aningen schizofrent just nu! Ska ut och njuta lite snart och sen ska jag jobba lite. Ha en bra söndag nu!

Cheers to the freaking weekend. I drink to that.

[ skjorta:bikbok. jeans:h&m. ]

Born unto fire and passion. A warrior pincess to be.

[ Abbey Lee Kershay - Numéro ]

Precis hemkommen från gymmet, mitt femte pass denna vecka, lite nöjd med mig själv! Var där med min b-friend och då kan jag inte slappa heller. Känner redan nu att jag inte kommer kunna röra mig imorrn. Men skönt var det! Nu har jag precis ätit lite och ska hoppa in i duschen. Senare ska vi iväg till Davids mamma, kommer bli en lugn kväll! Gillart! Ska ni göra nått spännande?

The shine of it has caught my eye. And roped me in.

[ stickadtopp:h&m. ]

Sjukt trött i morses och inte alls sugen på att gå upp! Syns inte alls i min fejja? :) Invigde min nya stickade blå tröja ifrån h&m idag. Älskar den! Otroligt mysig och skön och sen att det är halv-polo är bara pricken över i:et. Kommer nog att leva i den nu i höst! Nu fattas bara ett bar rejäla och snygga boots så är jag i stort sett hemma! :) Nu ska ja ta tag i en hög med disk innan det är dags att ta helg på riktigt! Börjar med pizza och film! Nån som har nått bra filmtips?

Come on baby light my fire.


[ Klingens favorit idag :) ]

Idag är det lite tungt på jobbet. Va rätt så lungt igår på Wallmans men ändå är jag dödligt trött idag och har så ont i magen att jag håller på att avlida här. Hörde ryktas om de bakades vit choklad-brownies här idag så hoppas det kan trösta lite.

Annars tycker jag det var lite glädjande att när jag kikade in på minoutfit.se så hade jag äran att stå som 2:a bredvid snyggaste Elin Kling. Värmde lite i hjärtat en dag som denna! :) Bättre bild på kläderna kommer upp idag när jag kommit hem. Men ska bli en avstickare till gymmet innan för att kickstarta helgen. Later Gator! XXX

Update: Nu blev man visst Klingens favorit idag! Är det konstigt att man känner sig lite stolt och extra glad just nu? :)


Now you're just somebody that I used to know.

Precis bytt om från dag till kväll. Klockan är bara fem men ska träffa flickorna om 30 minuter så det blir bara till att kila iväg. Hoppas ni har en bra torsdagskväll! För det ska jag ha! Kisses&Hugs!

Close your eyes. Keep the calm.

[ closed ]

Ge mig allt från deras vinterkollektion. Tar det gärna. Rakt av!

Började dagen med att försova mig. Vaknade 5 i 8 och skulle vara hos sjukgymnasten 8! Det vara bara att hoppa upp och springa iväg. Efter det så har hela dan varit lite halvt ur fas. Men det blev en sväng ut på väla med lite shopping och sedan fika och ännu lite mer shopping nere i stan :) Helt ok! Nu hemma igen och tar det lite lugnt innan det är dags att piffa till sig inför kvällen. Ska träffa mina fina kollegor på en liten fördrink och sedan är vi bjudna till Wallmans Salonger. Så ikväll siktar vi på 80tals hits, schlager och 4-rätters. Helt okej en Torsdag!