Godmorgon Valborg

Okej! Nu är det valborg. Och jag är student. Vet att det finns massa "krav" på att ja just nu ska sitta i lunds statspark, hinka öl, sjunga och va glad. Gå vidare och spruta "champange" på folk för att sedan däcka i nån smutisg student-korridor. Men i år, i år vågar ja vägra valborg. Nästan i alla fall. Fram emot eftermiddagen så blir de vin och grillning i goda vänners lag! Men vi håller oss här i helsingborg. Kommer nog va rätt så mycket folk här med.

Nu på dagen har jag lite saker som ska hinnas med. Måste bland annat ner till systemet för att handla inför ikväll, imorgon och lördag! ( Varför blir vi alla smyg-alkisar när solen kommer fram? ) Tänkte nog gå och sätta mig i hamnen med en kaffe och spana på folk. Sånt gillar vi.

Va hände igår då? Från en uteservering med mat och öl, till en annan med ännu mer öl. Va verkligen super-skönt ute i igår. Så fick massa sol på en annars blek Åsa. Koftan åkte först på över linnet vin 8 tiden! Like. Nä, nu ska man kankse kick-starta denna dag också! Ha det gott!

XXX

bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback