Turn it up!


Hemma! Varit i Lund med Linn och klädspanat. Total katastrof, inte ens Top Shop hade något snyggt. Aja, får ta en rejäl rotning i garderoben. Men annars så hade vi det topp :) Stannande på maxi på vägen hem och storhandlade inför middagen ikväll! Kommer bli yummers, bildbevis kommer senare. Ringde om lite matlagningsråd till pappi, va inte till så mycket hjälp... blev mest skämt om köttmarknader, entrekåååt, filéer, lesbiska sammankomster och andra obscena saker. Usch på de!!

Ikväll så ska klackarna i alla fall slås i taket. Hoppas på ännu en succé kväll. Blivit gott om de det senaste! Synd bara att vi inte orkat skrammla ihop en rejäl förfest, hade vart kanoooon! Aja, får väll nöja mej med de ja har, haha! Får se vart vi hamnar sen. Överallt och ingenstans antagligen, brukar bli så! :)

Nu ska naglarna lackas och lite piffning börja innan flickorna kommer vid sju redan!

XXXX

BTW. Såg att ja hamnat på blogg.se startsida! De tackar vi för :) Men lovar, ingen fick ta stryk när klänningen inte fanns. Blev iof jäkligt grinig, men inget som inte en bit kladdkaka kunde sudda bort :)

bloglovin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback