A Love Story: Trashed Glamour.

Love. Love. Love. Som alltid. Fullkomligt älskar Balmains kollektion för s/s11. Fast, har i och för sig varit besatt de senaste åren. Varenda lite del av denna kollektion, skulle mer än gärna få flytta in hos mig. Finns inget som jag inte gillar eller som jag inte skulle kunna gå över lik för :) Blandningen mellan punk och glamour är allt jag vill vara, se ut och ha på mig. Dag in och dag ut, jämt! Christophe Decarnin har en liten speciell plats i mitt hjärta helt enkelt :) Men om jag måste välja nått som sticker ut extra i år, så är det byxorna. Från fokus på jackor, till fokus på byxor. De absoluta favoriterna är de svart/vit/glansigt/långrandiga. Något sådan SKA jag ha. Det är ett måste :) En kärleksförklaring helt enkelt, från mig till Balmain :) 


More Dash Than Cash


Hemma från en kväll i malmö. God middag och ännu godare vin. Hela kvällen slutade med en allt för dyr taxiresa då jag märker halvvägs hem att jag tappat mina nycklar. David jobbar natt i Bjuv och utan telefon. Gissa om jag fick lite lätt panik. En snäll vän som svara alldeles för trött räddade min kväll i alla fall. Får nog se till att tacka och bjuda igen för de rejält! :) Nu ska ja sova lite så jag e liiiite utvilad till jobber imorrn! Natti natti!


Backstage Milan


Föredrar att kika på backstage bilderna från olika visningar framför själva visningen. Bilderna känns ofta mer levande och lite mer intressant än vad de gör på catwalken. Lite smått och gått från olika designer från Milano. Ser fram emot Paris nu. Klart den bästa modeveckan av dem alla :) Ska bli spännande....


Skin Deep.

Glömde slänga upp dessa bilder från i lördags. Jag rockade mina nya underbara skinnbyxor. Älskar dom och tror att de kommer bli stadigt återkommande nu i höst. Fixade till frissan lite också, syns kanske inte så mkt på bilden. Men när man är nyklippt och stylad och frisören så blir det aldrig riktigt som man vill. Så skönt att få rufsa till och ordna lite själv. Haha, hela de där med handen i fejjan... har hittat ett härligt nougatfärgat nagellack och matchade de med en turkos ring...trés bien enligt mig :)


ALBERTA FERRETTI.


Underbar bild från en underbar visning. Så här vill jag se ut i vår/sommar. Kläderna, håret, make upen, allt helt enkelt. Hösten har precis börjat, men i och med alla modeveckor nu så kan man ju inte annat än att börja drömma om värmen nästa år. Drömmer sig bort från grovstickat, helfodrat och påpälsat lite :)   


Falling In Love With Fall.


Most wanted (to copy)


crash boom bang.

Min dator har dött. Trasig. Kaputt. Fuck. Fuck. Fuck.

In the dog house.


Dream On.


Back in business.

Vad hände egentligen? Har varit så trött de senaste två veckorna så har inte ens orkat med tanken på att blogga. Men nu så känns det lite som om de börjar vända. Förkylningen som låg i kroppen har försvunnit och nu är jag lite piggare igen! Så förhoppningsvis är all energi och all vilja tillbaka igen nu!!

Idag va det en ledig dag. Sjukgymnastik, shopping och klippning. Helt okej dag :) Har gått och skaffat mig en lång page och passade på att raka i ordning det hela också. Tror jag blev nöjd. Men som alltid med nya frisyrer, men måste liksom känna av dom några dagar innan man kan ta helt ställning till dem :) Rundade även av med lite shopping. Blev ett par underbart snortajta skinnbyxor, en mysig hästkofta och en stickad väst. Är allt som allt väldigt nöjd med dagen :)

Going to dinner.


Todays Most Wanted.


London Calling.


Äntligen ska jag ha något roligt att se fram emot. Igår bestämde jag och David oss för att dra till Lodnon i Oktober. Hans syster flyttar dit och vi tänkte passa på att hälsa på lite. London är lite av en favorit-stad och de ska bli helt jävla underbart att åka iväg på en liten mini-semester. Nu har jag en anledning att lära mig att hålla i mina pengar också, för nu måste de ju sparas :) Exalterad helt enkelt. Ska bara hitta jävligt billiga flygbiljetter först! Whoop whoop!


We and the sheeps.


Away.

Hittade på massa annat idag. Så blev inte riktigt tid över. Men tar en vilodag och kommer tillbaka i morgon med nya friska tag. Nu blir det te, mys och lite serier. Hade gottis.

Coat On!

Tråkigt nog så måste man nog börja tänka på höst/vinter jacka nu snart. Jag tror jag ska ge mig på jakt efter en fin kappa att knalla runt i. Den blå och den beigea i mitten lockar mig rätt så rejält. Båda från H&M faktiskt och ska komma in nu i September. Får nog vänta tills lönen trillar in på kontot innan jag ger mig ut i djungeln och klämmer på dem :) Men som sagt, kapp-sugen är jag i alla fall! :) Tillsammans med en stooor halsduk och ett par snygga boots blir det nog succé!


Danish Beauty.


Very Vintage.

Underbara vintage chanel-smycken från Very Vintage. Synd att de fortfarande kostar mer än allt jag äger och har. Men visst kan man drömma lite. Vill nån vara generös? Tackar inte nej :)


Saturday casual.

Nu ska jag dra iväg och kika handboll. Mannen har premiärmatch och måste ju självklart hejja på lite :) Passade på att sno hans tröja när han inte var hemma också! Ville egentligen bara säga att jag älskar mina nya jeans! Ha en bra lördag! Puss och hej!

The sweatshirt.


Fuck.

Kvar på jobbet. Slutade för över en timme sen. blir nog kvar ett tag till. Högar med papper som måste bort. Sen är det helg. Dåligt humör idag. Men va ska man göra. Trött på vissa saker bara. Återkommer i morgon. Ciao. 


Asos Impress


Dream away.

Varför vaknar man aldrig med ett ryck, pigg och glad för? Nä, de är klart att efter man snoozat en halvtimme så släpar man upp sig själv som en halvdöd zombie. Även fast jag föredrar att jobba förmiddag så är det alltid lika tungt att lämna sängen när den är som mjukast, täckena som skönast och pojkvännen som mysigast. Ska i alla fall strax till jobbet. Har ett delat pass idag. Så blir jobb till 12 och sen börjar jag 4 igen. Men ska försöka göra ett produktivt uppehåll idag. Så gymkläderna är med och ska hinna med en hårdkörare sen :) Nu ska jag stressa vidare! PoK

Paris Fall 2010.


Sushi.

Igår kväll åkte jag och mannen ner till Malmö. Hälsade på pappa och Kjersti, åt lite underbart god sushi och drack lite vin. Hade de så där trevligt och passa på att sitta på uteservering innan det blir iskallt snart igen. Kom hem till Helsingborg vid tolv och upptäckte att bussarna visst inte alls gick längre. Kasst. Så knallade hem trött och med ont i fötterna :) Men det fick de vara värt helt enkelt.