I can show you my heart & soul.

I morgon är det mars! Och vad betyder det? Våren är ÄNTLIGEN här :) Nu ska vinterkläderna av och det våriga på. Älskar dessa underbara plagg från Monki. Skira material, ljusa pastelliga färger och bekvämlighet. Den magkorta fågelblusen måste nog nästan bli min. Tror vi hade haft det bra ihop. Tyvärr inget Monki i Helsingborg. Men får kanske bege mig till Malmö någon dag och spana!

I'm a sinner / I'm a saint.

Idag är jag trött. Rullande ur sängen och slet mig verkligen ner till jobbet. Phhu, knappt kunnat hålla ögonen öppna. Snacka om att det var skönt när jag väl kom hem och fick slänga mig i soffan! :) Nu blir det soft, kycklingsallad och nån bra serie. Har en hang up på criminal minds så blir nog några avsnitt!

Marni-Mania.


[Marni - Fall - 2011]

Idag visade Marni i Milano. Och fanns bitar jag gillade. Favoriterna från visningen hittar du här ovan. Gillar trycken, den vita kappan (självklart), de gröna och periskofärgen. Men framförallt gillar jag håret. Precis sånt svall vill jag själv ha. Åhh, jag vill verkligen inte titta på mer höstvisningar och längta efter detta. Men svårt att låta bli :) Hänger som en galning inne på style.com och letar uppdateringar :)


Leave some foot prints at my door.


Nu det senaste har mer och mer folk börjat kika in här om dagarna. Vilket är verkligen skitskoj. Hoppas ni är här för att stanna! :) Ska göra mitt bästa för att hålla kvar er i alla fall :) Men tycker allt ni är lite dåliga på att lämna avtryck. Hade varit superskoj att få veta vad ni gillar, inte gillar och liknande! Eller säg bara hej :) Va vet jag! Gör lite väsen av er i alla fall. För de hade varit jäkligt kul måste ja säga :) Kärlek till er alla i alla fall!


How beautiful it is to be loved by you.



Rotade fram en gammal blockmönstrad favorit. Glasögon på då jag misbrukat mina linser lite väl länge och kliar som faaaan i ögonen. Lite varmare ute idag så då vågar till och med en ispinne som jag köra på strumpbyxor. Och måste säga att det var inte så jäkla kallt. Hoppas verkligen det vänder mot våren nu. Tänker i alla fall börja vägra tjocka fula jackor nu i alla fall :) Kvällen ska spenderas på jobbet. Hade ju föredragit en soffa denna söndag. Men vi får hoppas på succé i alla fall! 


It is in the details. It is in the little things.

En enkel vit klänning där allt bara får handla om snygga smycken. Hur snyggt är inte det? Har varit inne och kikkat på jrf.se och hittade massa med godbitar. Men kunde ju inte riktigt bestämma mig. Så fick bli tre varianter beroende på vad för humör jag är på :) Får se om jag klickar hem nått lite senare idag. Sugen är jag i alla fall. Vilken stil föredrar du?

I can be your sweet cherry pie.

Lördagsnöje. Målat någlarna i nytt starkt rosa lack från OPI - Koala Bear-Y. Gillart.

When I look into your eyes I see silver & gold.

Från New York till London och nu Milano. Fashion Week tåget har åkt vidare. New York bjöd på många godbitar och fina kollektioner. London var en ren besvikelse med väldigt få höjdpunkter. Så nu hoppas vi på Milano innan det är dags för, enligt mig, höjdpunkten. Paris. Gianfranco Ferré visade sin höstkollektion igår and I like. Första bilden på den vita jackan som egentligen påminner om ett arkitektiskt konstverk är verkligen helt underbar. Enkla skärningar, blanka tyger, päls och mycket vitt. Detta tilltalar mig väldigt mycket och känns faktiskt lika aktuellt nu till våren/sommaren som till hösten. Vad tycker ni? Tummen upp eller tummen ner?

 


But you might just suprise me.


Allt fler budgetkedjor satsar på kändis-sammarbeten. Nyligen fick vi höra Rachel Zoe och Lindex och nu är det dags för Bik Bok. The City-stjärnan ska tydligen designa en kollektion för dem till hösten 2011. Det är inte direkt så att jag gör frivolter och hoppar bakut, men ska allt bli spännande och se vad hon kan åstadkomma. Är själv inte jätteinponerad av hennes personliga stil eller henns märke Whitneys Eve, men visst får hon till det ibland. I oktober ska kollektionen släppas i alla fall. Och även om jag inte kommer köa så kommer jag allt vara lite nyfiken i alla fall.


Take me back to the 70s.


[Vogue Latin America March 2011]

All beautiful things are wild & free.



Superfina saker som har eller kommer trilla in på H&M nu i dagarna! Känns väldigt down to earth och lite hippie nästan. Har fallit hårt för material som mocka, spets och läder. Och då gärna i jordiga och naturliga toner. Det vill jag klä mig i dygnet runt nu i vår. Får ta en närmare titt inne på H&M helt enkelt, som förövrigt helt och hållet är min favorit affär. Jag är ett STORT H&M fan :) Haha, billigt & snyggt!? Finns det nån bättre kombo? De skulle vara vitt & rosa just nu i så fall, haha :) 


Unbelivable Olivia.

Älskar verkligen Olivia Palermos stil. Hon klär sig oftast helt fläckfritt där hon blandar dyra designerplagg med billigare budgetalternativ. Här ovan bär hon kläder från Tibi som hon gör en kampanj för just nu. Den gula klänningen i mitten kan nog vara den ultimata sommarklänningen. Solgul maxiklänning, kan det bli annat än bra?

2010-02-22.


Ledig idag. Hemma och tar det lugnt. Hittade dessa byxor när jag rensade gardenroben och provar på idag. Jag är fast i tajta byxor träsket så vi får se hur det känns under dagen :) Nu är det roligheter som matlagning, disk, tvätt, städning och handling av mat som står på schemat. Weeei. Eller inte. Later gator!

You make me go Wang.

[Alexander Wang, Kirsten bag]

Denna morgon drömmer vi om denna väskan. Perfektion och helt i min smak. Alexander Wang brukar spotta ut urläckra väskor och denna är inte sämre den! Får se hur länge de dröjer innan det ploppat upp 25-miljoner kopior av den här. Även fast jag inte gillar de, så skulle det inte förvåna mig om en fattiglapp som jag rycker åt mig en välgjord väska som "inspirerats" av denna :)

If you are down and feeling blue.



I just wanted to say Thank You.



Väldigt snälla ord som gjorde mig väldigt glad så här på kvällskvisten! :) Fick jag en förklaring på vad alla gjorde här inne idag! Tack så jättemycket för uppmärksamheten! Som sagt, hoppas ni fortsätter kika in här och följer mig. PUSS!

Work it baby, work it!


Precis klivit innanför dörren efter en rejäl hårdkörare på gymmet. Känner mig sjukt duktigt just nu men galet äcklig! Haha, in i duschen var det! Svett är inte så hett. Tur att jag tog bilderna innan jag drog iväg :)
Förresten, va gör alla har idag? Statistiken pekar spikrakt uppåt! Vilket är i och för sig svinkul! Hoppas ni stannar kvar! Lite nya läsare är ju alltid väldigt, väldigt, väldigt uppskattat! :) Så hej på er!
Fick precis veta att jag var med i blogg.se medlemsmail :) Det tackar vi för allra hjärtligast

I got Jill on my mind.

Underbar vårkampanj från Jill Stuart. Helt i min smak. Enkelt men snyggt. Lindsay Wixon är egentligen ingen favorit. Men tycker absolut hon passar här och gör de jäkligt bra! Outfiten i bild nr 1 snor jag gärna rakt av! Påminner mig om att jag måste skaffa en genomskinlig klänning eller långkjol! Kanske får ge mig på jakt i morgon på min ledig dag :)

Online shopping.

Knappast nån nyhet längre. Men ville mest uttrycka min glädje över att Zara börjar shippa till Sverige! För oss som inte lyckats ha Zara på hemmaplan så är ju detta toppennyhet, eller hur? :) Så nu är det bara att börja räkna ner till 3 Mars. 9 days to go! Hoppas bara att webshoppen lever upp till alla mina förväntningar! Cros my fingers!

Dead man walking.



Idag konstaterar vi 3 saker. 1. Jag borde verkligen färga bort utväxten i mitt hår. Förskräckligt fult! 2. Jag är blek som ett lik. Känner att lite vår både hade gjort gott för humör och hudfärg. 3. Hur mycket jag än gillar röda läppar (och tycker faktsikt det ser helt okej ut på mig på bild) så känner jag mig som en riktigt clown när jag ska gå utanför dörren.


Pink&White.

Inspirerad av Jill Sanders underbara klänning och make up från S/S 11. Älskar verkligen kombinationen av rosa och vitt. Enkelt men samtidigt jäkligt snyggt. Har aldrig varit en rosa person, och har väldigt få rosa plagg. Men tror jag ska ge mig på jakt efter ett par cerisa byxor. Känns väldigt vårigt och fräscht. Precis så som jag vill vara.

Sporty Chic.

Denna godbit har fått följa med mig hem från H&M. Känns klishé att säga att den är snyggare i verkligheten. Men den är verkligen det :) Men jag föll i alla fall för att den är lite så där härligt sportig. Men samtidigt är den jäkligt snygg! Ser fram emot att matcha den med ett par bruna ben och ett solblekt hår! Vad tycker? Bra köp?

Oraganize.

Igår var jag en sväng på IKEA och shoppade upp några presentkort. Målet är att få iordning i sovrummet och nu känner jag mig en bit på vägen. Blev en klädställning och en ny byrå! Älskar att ha mycket plats till kläder och nu har vi massa med förvaring! Weeii! Blev i alla fall sjukt nöjd. De enda jag kan klaga på är att jag tvingas dela på ställningen med min b-friend. Men ska nog överleva :) Nästa projekt är att köpa en sängram och har hittat en jag förälskat mig i! De ni!! Ni får i alla fall ha lite överseende med mitt förjävligt fula golv. Livet i hyresrätt är allt bra tufft ibland! :)

2010-02-20.


Lets play dress up.

[asos]

Riktigt fina saker finns att hitta inne hos asos just nu. Dessa 4 outfits ovan hade jag gärna bara tatt så där rakt av. Jäkligt enkelt men ändå så där oansträngt snyggt. Precis så som de ska va. När man kikar ut runt fönstret så ser det riktigt vårigt ut. Sol, sol & sol. Synd bara att termometern visar på flera minusgrader. Men man kan ju låtsas lite i alla fall :)

Highlights: New York Fashion Week.


God Must Have Spent A Little More Time On You.

Ett år med älsklingen idag ♥ Blev överraskad med en stor och jättefin buket med blommor på jobbet! :) Nu har vi köpt supergott vin och ännu godare mat och ska mysa till det rejält här hemma. Tror det kommer bli hur mysigt som helst!

Wrap it up!

Försökte knäppa en bild på min nya poncho från H&M. Men de där med helbild gick åt skogen när jag skulle stressa iväg till jobbet så det här får duga. Gillar den! Känns lite ovant för mig, men ska nog vänja mig. Känns som om man gått runt och myst i en filt hela dan. Har ju helt glömt lägga upp bilder på mina nya köp. Men ska nog hinna med de i helgen!

Day/Night.


What's The Story Morning Glory?

[Frukost + Mina underbara blommor jag fick av ♥]

Godmorgon! Nyvaken, frukost och inte alls sugen på att resa mig ifrån soffan. Idag: Jobb, tvätt & gym. Inget speciellt spännande. Men ibland blir det så också. Ha en bra dag nu! Hörs senare!

Superwoman.


Idag så saknar jag mitt hår. Vill bara att de korta ska växa ut och bli långt och fint igen. Men de går ju så sakta. Nån som har tips på hur man får de att växa snabbare? :) Jag känner mig lite tråkig i det korta. Med långt kan man göra så mycket mer. Men får väll ta straffet av att jag misshandlat mitt barr! Nu är det inpackningar, inga hemmafärgningar och frisörbesök som ska skapa det perfekta svallet :) Behöver bara lite mer tålamod.

Varit en runda nere på stan idag. Va tvungen att utnyttja ett H&M-erbjudande. Så blev i stort sätt tvingad till att shoppa. Kom hem med 3 godbitar och jag känner mig mycket nöjd. Och inte ett enda plagg i svart. Kors i tacket! De ni :) Ska foto och lägga upp imorrn så ni får se på godbitarna!

Var även en sväng hos sjukgymasten. Hon tyckte jag blivit galet stark :) Superwoman indeed! Haha, nä men nu ska ja träna på jävel. Desto mer vältränad jag är vid operationen desto snabbare kommer min rehab bli. Så nu finns det inga undanflykter. Lovar!

I just fell in love with a jacket.

[Gestuz. Bild lånad härifrån]

Denna jacka får mig faktiskt att darra lite. Så otroligt snygg. Gillar allt med den. Skinnarmarna i kombination med mockan. Dragkedjorna. Skärningen. Modellen. Ja, jag känner att vi hade fått det jäkligt bra ihop helt enkelt. Synd bara att prislappen är lite för hög för min budget. Nästan så att jag blir lite ledsen. Men bara så ni vet, fyller snart 25... så om nån vill ge en fin present. Ja tack :)

About The Row.



Har inte uppdaterat något från New York Fashion Week. Alla andra göra det och känns ibland lite överflödigt. Men nu kunde jag inte riktigt låta bli. Systrarna Olsen blir bara bättre och bättre och deras märke The Row är ju verkligen att räkna med. Detta får mig, trots att jag sitter uppkrypen i soffan med 3 filtar, en stor kopp te och tänker på våren, att faktiskt längta lite efter hösen. Fast, hösten har ju trots allt det bästa modet enligt mig. Anyways, enligt mig så är kollektionen sådär underbart ballt chic. Tufft men ändå med lite finess om man får säga så :) Kappan längst ner till vänster ska i alla fall bli min. Om ja så måste sy min egen kopia :)

I need some serious motivation.

Klockan är sex och jag vill bara gå och lägga mig igen. Så trött. Ingen morgonmänniska alls. Ovan bild får bli min motivation för att släpa mig till gymmet innan jobbet denna morgon. I och för sig rätt så bra motivation kan kag tycka. Kanske dags att börja tänka på beach 11, eller vad sägs? :)

5 under 500.

Fem godingar för fattiglappar som mig. På tisdag kommer lönen, visst är man värd att unna sig något fint? :)

I'm gonna send my heart in a box to you.


Är på jakt efter en ny väska. Nått sådär lite vårigt fräscht. Har aldrig varit en direkt väskmänniska. Trots att ja gillar snygga väskor så blir det sällan att ja köper någon själv. Har en röd från mulberry och nån svart från lindex som hängt med ett jädrans tag nu. Snygga? Visst, älskar dem... Men känner att det är dags för lite utökning. Denna från asos för dryga 400 kronor tycker jag ser mer än lovande ut. Den där perfekta storleken, där man får plats lite mer än vad man faktiskt behöver. Ska nog ta mig en funderare i alla fall.


What will become of me?


Jag längtar så OTROLIGT mycket efter sommaren just nu. Detta uppslag i brittiska Vogue får mig att längta ännu mer efter sol. lata dagar och exotiska platser. Älskling, vi måste åka iväg nån stans i sommar. Okej!? Äslskar att uppleva nya platser. Men alldeles för längesen nu!

Sitter på jobbet just nu. Väldigt lugn lördag. Väldigt. Alla gäster är incheckade och jag rullar mest tummarna och städar runt lite. Gillar verkligen inte att jobba helg. Jag lever fast lite att på helgen ska man vara ledig och slappna av och bara ha massa skoj och mys. Måndag - Fredag = jobb. Lördag - Söndag = ledigt. Men nää, inte än. :) Har annars hänt mycket här på jobbet i veckan. Allt ska göras om, folk placeras om och nya rutiner införs. Är lite lätt skakig inför vad som händer med lilla mig. Mitt vikariat går ut den sista mars och efter det är det oklart. Men verkar i alla fall som om jag kommer bli av med min tjänst. Vet inte vad som händer. Kanske på gott och ont. Vet inte. Men alla som känner vet att jag är stressad way out för de här med jobb & pengar. Gillar inte osäkerhet. Vill veta. Word.


Cozy Friday.


Pojkvännens stora stickade tröja, vippig kjol och tjocka strumpisar. Myskläder, en stor kopp te, nergosad i soffan, sträcktittar på sänsong 3 av criminal minds. Ibland är det bara skönt att inte göra någonting annat än att bara rå-mysa! Det enda som fattas är lite gottis. Kanske blir en snabbis till affären snart.

Laundry Service.

[Vogue US December 2005]

Underbart Steven Meisel för Vogue. Får en att sakna min "gamla" favoritmodell Gemma Ward. Otroligt vacker med sitt dockansikte och plutmun. Donaldson och Trentina är i och för sig inte helt fy skam de heller. Önskar i alla fall att det var så här jäkla glammigt att tvätta! Skulle jag göra det lite oftare kanske :)

Ikväll blir det lungt. Ska laga lite hemmagjord pizza med mannen min och kanske ett litet glas rött till det. Jobbar hela helgen så nån ledighet är det inte snack om. Bläää, hatar verkligen att jobba helg. Inte alls min grej. Men får ställa in huvudet på pengar, så går det hela lite lättare i alla fall :) Jobbar eftermiddag i alla fall och på förmiddagen kommer två skitungar hit och ska leva jävel. Kommer bli min död. Håll tummarna :)

You are like summer rain. Soft. And warm. And delicate.



Ensam hemma. Vill inte gå och lägga mig. Sängen är så stor och kall och ensam. Tur att du kommer hem redan imorgon. Känner mig lite löjlig som inte kan va ensam en dag. Men så mycket bättre när du är här. Helt enkelt ♥

I'm reaching but the rest is up to you.



Dagens detaljer. Senapsgult, leopardmönstrat, röda naglar och guldsmycken. Och sen ett glas vin då förstås. Idag är min lediga dag och min helg. Så firar med ett glas vin innan det är dags för jobb hela helgen. Nu, lite mat kanske.

The King.

3 x skitsnyggt från Modekungen. Säger ja tack, ja tack & ja tack.

Va förbi en sväng på H&M idag och hittade både 1,2,3 och 10 saker som bara skrek, pick me! Fy fan säger jag bara! Är så trött att inte kunna unna mig ett skit och vara totalpank halvvägs till lön. Mår bra av vackra saker och få uttrycka mig. Men mår mindre av att bara ha ångest över att man köper ett äpple för mycket! Phhuu... frustrerad till tänderna idag! Vet inte riktigt hur jag ska ändra min situation heller. Ja,ja... this is life. Får helt enkelt drömma mig bort i dessa tre godbitar från modekungen ett tag till... Drömma kan man ju alltid :)

Warrior Princess.

Dagens inspiration. Otroligt vackert. Både bilderna, musiken, flickan och kläderna. Får en att vilja känna hippie-vindar :)

But i always go back to black.


Bright new day.

Nyvaken och trött. Som vanligt :) Mornar är INTE min grej. Usch! Min lediga dag idag, men vi jobbar ändå. Alla är sjuka hela tiden så då får man jobba på :) Kanske blir hemma imorrn istället. Vi får se. Funderar på att göra nått skoj sen idag :) Men vet inte riktigt vad som ska hittas på. Ekar i plånboken och i skallen, så fantasin är inte direkt på topp. Haha... illa de här! Men önskar er och mig själv en trevlidag i alla fall :) LATER!

V for Valentino.


Tired of waiting.


Hot Pink.

Just nu dör jag lite för starkt rosa. Riktigt fint. Bilden till höger med rosa chinos, ja tack! Känns som det är något jag faktiskt måste införskaffa mig snarast! Fast acne-klänningen säger man ju knappast nej till heller.

Våren närmar sig. Ut med allt det svarta och in med lite färg! Behövs för humöret :)

Its a new day!

Nu är det dags att ge mig själv en stor jäkla spark i rumpan. Hallå, har ju tappat bloggen helt. Fy skam på mig! Gillar ju att slänga upp lite här, men har prioriterad soffan och det lilla lugna nu ett tag. Nu får det vara slut på det! Pronto! :)