Early Bird.

Måndag morgon. Ny vecka. N0ya tag. Som vanligt kickstartar vi måndagen med ett pass indoor walking 06:45. Känns lite tungt just nu :) Speciellt eftersom jag har galen träningsverk efter lördagens gympass. Men känns gott att vara i gång igen och nu jävlar säger jag bara!

 


Abbey Lee Kershaw + Rag & Bone S11


[Rag & Bone Spring 2011]

Modellerna Abbey Lee Kershav(här ovan), Sasha Pivovarova, Lily Aldridge och Edita Vilkeviciute fick själva ta bilder på sig själva för Rag & Bone's vårkampanj. Resultatet? Helt underbart. Gillar verkligen bilderna! Känns sådär "caught in a moment"-härliga! Klicka här för att se alla. Enjoy!


Walk In[spiration].


Är sugen på att totalfixa i garderoben. Har lite ikea-presentkort som ligger och samlar damm och det är kanske länge att handla lite för dem :) Just nu spelar de ingen roll hur mycket ja städar och sortera och fixar eftersom jag inte har plats för allt! Vill ha en fin och luftig och inspirerande garderob. Inte som nu, något jag måste rota i lite lätt ångestfullt! :) Försöker intala mig själv just nu, att när man är pank och inte kan köpa nya fina saker så kanske man kan fixa till det man har. Steg 1, få ordning! Kanske jag kan finna lite nykärlek i min egen garderob. Under kan ju ske :)


Snow White.


Later.

Ingen inspiration just nu. Ingen lust att sitta och titta på massa fina kläder när jag är urfattig och barskrapad. Kommer kanske tillbaka. Imorgon, om en vecka, ibland.. .när ja känner för det helt enkelt. Inte lust att försöka tvinga fram något.

Chanel Spring 2011 Couture.


Linnea ♥

Som sagt har helgen tillbringats i Bergen i Norge. Min (plast)syster har blivit med bebis och det var dags för dop. Lilla Linnea var hur söt och underbar som helst! 3 månader gammal. Tänk att man kan tycka om nått så litet så himla mycket. Ser redan nu fram emot när jag får träffa det lilla knytet igen! ♥ Världens stoltaste moster i alla fall.

Bye Bye Sweden.

På tåget på väg till Kastrup. Trött som fan och inte alls speciellt morgonpigg. Snart flyger jag och David till Norge, Bergen. Ska hälsa på plastsyster och träffa hennes lilla underverk som ska döpas. Hoppas på mys, god hotelfrukost och trevligt sällskap. Hörs på måndag när jag är hemma igen. Puss!

The Collections.

Underbart från ELLE UK! Längesedan jag såg ett sånt inspirerande uppslag! Sen att Chanel Iman är en skönhet i en klass för sig är nog bara the icing on the cake. Minimalism är verkligen det nya och i mitt tycke en klar succé om man lyckas. Behöver ja säga att det kliar i mina allt för fattiga shopping-fingrar just nu? :) Våren är klart den roligaste shopping-säsongen och nu börjar alla roliga moderepotage, snygga kampanjer och inspiration trilla in. Här ovan, ge mig allt och jag är lycklig i livet ut!

Shades of Yellow.


Sleep in my bed.

Vaken och sitter i soffan. Måste börja göra mig iordning. Men soffan är alldeles för skön just nu, eller sängen... den är ännu skönare! När vi ändå är inne på sängar... ge mej den här ovan tack!

Dressing up for spring.

[topshop, h&m, netaporter]

Längtar med varenda liten del av min kropp. Vill ha värme, vill ha sol, tunna jackor och bara ben! Längtar efter klänningar, klänningar och klänning och kaffe på en uteservering. Längtar efter att snön, kylan och vinden ska försvinna och ersättas av grönt gräs, söta små blommor och våriga brisar! Längtar efter att vakna på morgonen och dra upp persiennen och se ljus och en ny dag. Höra fågelkvitter. Kasta mössan, glada färger och solbrända kinder. Längtar rätt så mycket just nu. Vår. Sug på den du!

Light my fire.


Morning beauty.


Brigth and early! Uppe med tuppen idag så jag hinner tvätta innan jag ska till jobbet. Phu... sängen känns så jäkla skön och inte alls speciellt skoj att gå upp. Men är de kris så är det. Ha en bra dag nu! För de ska jag försöka ha!

With every heartbeat.

[Trött, tröttare, tröttast]

Ungefär så känner jag just nu! Uppe halv sex i morses för att vara på gymmet och träna halv 7. Vi provade på indoor walking. NOT a walk in the park! Va mäkta jobbigt. Speciellt för en som inte har kunnat träna kondition på över ett år! Men det var riktigt skoj! Sen direkt till jobbet och slita! :) Men man känner ju i alla fall att man varit produktiv idag! Har bestämt mig för att börja hårdköra nu i alla fall. Slut på alla slappa dagar! Men nu har i alla fall jag och kicki slagit ner oss i soffan och halvsover båda två och väntar på att D ska komma hem. Lite te och lite Elle på det kanske! Ja visst!

This Saturday.


Margaux Lonnberg

Dagens inspiration. Margaux Lonnberg är otrolig. Gillar hennes avslappnande stil, rufsiga hår och klottriga tatueringar. Precis så här vill jag egentligen se ut. Så där oansträngt cool. Bilder som dessa får en att längta efter långt hår igen, typiskt när man precis klippt sig, haha :) Men framför allt kommer tatuerings-suget tillbaka... Hmm.. kanske dags att ta dag i det där snart!

Boho dreaming.

[asos & topshop]

Vårinspirationen bara flödar idag :) Bohemisk stil känns alltid vårig och fräsch. Vill springa runt i vita virkade klänningar, långkjolar, utsvängda jeans och fransdetaljer! Kan inte snön bara smälta och solen kika fram så man kan kasta högarna med vinterkläder! Längtar. Minst sagt!

Spring Freshness.

[Michelle Williams - Marie Claire US - 02.11]

Dessa underbara bilderna på vackra Michelle Williams får mig att längta till våren, solen och färgglada kläder. Efter ett liv i svart, grått och vitt känner jag att det är dags att ta steget in i lite färg :) Kanske blir en lite runda på stan och se om jag hittar nått jag fastnar för som kan pigga upp!

Annars är det extremt skönt att det är helg. Veckan har flugit förbi men känner mig rätt så sliten. Ska bli galet skönt med en ledig helg och masa slappande. Imorrn kickstartar jag med mitt första yoga-pass på ett bra tag. Ska bli riktigt roligt och riktigt skönt! Beach 2011, eller vad säger ni? :)

Wishes.

[idag inspireras jag av]

Idag är det torsdag. Idag har jag äntligen en fungerande dator. Siba gillar tydligen att sälja trasiga dator och efter två byten på en vecka är jag äntligen en stolt ägare igen! :) Så nu ska jag blogga skiten ur er, eller något liknande. Men nu är det sent och jag ska upp tidigt. Så god natt!!!

/Black/Grey/Sparkles/.


Allt för dyra saker för en allt för fattig flicka. Men drömma kan man ju :) Gillar i alla fall kombon av svart och silver galet mycket just nu. Lite lagom ballt sådär! Ett par silverskor står högt upp på listan just nu om jag ska välja en sak!

A sneek peak.



En liten sneek peak på nya frillan! Jag vågade och har inte ångrat mig en sekund sen dess :) De bästa är att den går och styla i hundra olika versioner.... typ :) Trivs som fisken i vattnet i alla fall. Kommer bättre bild snart!

Varför har jag varit MIA? Datorn kraschade och jag har varit datalös i lite över en vecka. Inte lätt och de har kliat i blogg-fingrarna :) Men idag så inskaffades en ny dator så nu ska ja allt vara back on track!


My first new year's resolution.

Är det någonting jag är kass på så är det att ta hand om mitt hår. Det misshandlas och förstörs av mig hela tiden. Färga hemma, föna för mycket, sliter och drar... Inte alls bra. Så nu ska de fan bli ändring på det. Imorrn blir det till frisören. Först och främst så ska de bli väck på det där kykling-gula. Inte snyggt. Men blond ska jag va, men lite mer åt det isiga hållet kanske! Men det största förändringen blir, om ja nu vågar, att klippa av ALLT. Som sagt, det är så pass slitet att det känns onödigt att fortsätta spara ut det. Drömmen om långt hår är kvar, men känns som jag måste göra det kort först för att sen kunna nå dit :) Men får se. Så känns det nu. Imorrn när jag väl sitter där känns det kanske annorlunda. Bild kommer imorrn i alla fall. Lovar! Wish me luck! PUSS


Home sweet home. ???.

Vart ska jag börja? Hemma igen från New York! Haft det underbart men alltid på nått sätt när man kommer hem så önskar man att man hade tagit vara på tiden lite bättre. Gjort lite mer, upptäckt lite mer, uppskattat lite mer. Precis så känner jag just nu. Fast de kanske tristess-känslan över att vara hemma som spökar :)

Det har i alla fall inte gått helt smärtfritt. Inställda flyg både på vägen dit och hem. Sova på flygplats, jaga nya biljetter och en allt för hög telefonräkning. Kom hem 2 dagar försent, kvällen den 30. Rätt så trötta och utmattade så bestämde oss för att skita i nyårsfirandet. Rätt så skönt faktsikt :) Bildregn kommer inom de närmsta dagarna. Och bättre uppdatering utlovas. 

Just nu jobbar jag. Slutar halv 11 och då blir det raka vägen hem och mat. Knorrar i magen! Talk soon, PUSS.