As simple as sunday.

Hemma från en promenad med K. Nu måste jag verkligen ta tag i att städa lägenheten. VILL. INTE. Usch så tråkigt det ska bli. Men hatar när det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Så det är bara att dig in antar jag! Får belöna mig själv lite sen när jag varit duktig och är klar sen! :)


Svar: Fick lite frågor igår om hur jag tar mina bilder. Hm... inga konstigheter egentligen. Självutlösning på kameran och en vitmålad vägg här hemma att stå emot. Mer komplicerat än så är det inte :)

Do you wanna move in together?

Fina saker från Gina Tricot. Den orangea väskan som snart kommer i butik är nog en kommande favorit.

The doing nothing day.

En kopp te i soffan och top model maraton. Seg och trött och inte riktigt kommit igång än. Kvällen i går var riktigt mysig med en hög med öl och galet god pizza. Sen att David stack tidigt från jobbet och joina va ju bara plusset i kanten. Han jobbar ju jämt så mys när man kan ses :) Idag så ska jag bara ha söndag. Dega, chilla och ja... göra inget typ! Skönt!

Show me love. Show me life.

[kjol,linne&armband:h&m.skärp:tiger]

Precis hemkommen från lite lunch på stan. Varmt och skönt ute även fast det är mulet. Blev lite nachos och en corona till det. Yummers! De andra ville även kolla lite på festivalen så jag ställde upp för gruppen. Men har lite svårt för alla människor, trängsel och skitsaker som säljs. Haha, men sällskapet var ju trevligt i alla fall. Nu ska jag styra upp lite här hemma innan det är dags för pizza och ölkväll hos Malena och Christian. Tummen upp på det! Ha en bra helg nu va! För det ska jag!

Any favourite?


Mello yello.







Idag är jag trött. Efter jobbet ska ja till festivalen och titta på Petter. Det är tanken i alla fall. Men måste nog bli antal koppar kaffe innan dess. Phuu.. Men ska nog kunna rycka upp mig!

Every step i take. Every move i make.


[silverjeans:ginatricot.tshirt:hm.halsring:nellytrend]

En snabb dagens. Hörde ryktas om regn i dag så nu laddar jag med långbyxor. Vill ju inte sitta och huttra nere i Malmö. Ska blir riktigt mys att åka ner. Och speciellt slippa Helsingborgs Festivalen idag. Ska ni göra nått spännande idag? X


Freja Beha Erichsen - the icon.

Jag tror jag måste hitta ett par sådär galet snygga boots. För herre jävlar vad snyggt det är. Idag är jag seg efter några glas vin mer än vad jag hade tänk igår! Haha, men skoj hade vi. Ska försöka få upp lite bilder från igår senare. Men just nu har jag inte så mycket tid. Fan, vill ju blogga sönder er men hinner knappt! Direkt efter jobbet idag drar jag till Malmö. Där ska vi sätta oss och mysa lite på lilla torg. Lite mat, lite vin och galet trevligt sällskap. Så det ser jag fram emot. Dagens kommer upp lite senare. För nu måste jag springa ut en runda med Kicki och sen springa till jobbet. (Synd bara att hadikappade jag inte kan springa just nu, haha). P&K.

black/leather/zipper.


[kavaj:zara.tshirt:h&m.kjol:h&m.]

Måste börja med att säga att de här är nog den perfekta kjolen. Fullkomligt älskar den. Sån där som passar till allt! Bra köp Åsa:) Idag skiner solen för fullt och det ser helt perfekt ut på andra sidan rutan :) Efter jobbet blir det after work med mina söta kollegor! Ser jag fram emot! Har blivit alldeles för lite uteservering de senaste :) Hoppas ni passar på att njuta av solen idag också!


The little red dress.

[klänning:zara.skärp:tiger.armband:h&m.]

Nu drar jag ner till hampaviljongen och dricker lite vin. Den lilla röda har åkt på. Märkte dock att den krympt lite sen jag tvättade den och shiiit va tajt den är just nu! Haha! Förhoppningsvis töjs den lite när ja går. Bara jag inte spräcker den in public! Fick ingen bra bild på ryggen där den är öppen och fin. Kommer kanske sen! Och förresten... solen skiner :) Och ska fortsätta hela veckan! Håll tummarna nu! Ska ni göra för skoj ikväll?

Put them high heels on.


[vogue china august 2011]

Hallå! Morgonen börjades med ett träningspass hos sjukgymnasten så är död just nu. Men skönt att komma igång igen efter en veckas "vila". Nu jävlar :) Måste börja ta tag i det där med gymmandet också. Har bara gått utför med all träningen sen efter oeprationen, men som sagt... nu jävlar :)

Ikväll blir det några glas vin med Malena. Är galet sugen på lite rött så det ska bli hur gott som helst. Efteråt är tanken att vi ska en sväng på Nelly High Heels Party. Men det beror helt och hållet på hur lång kön är :) Men ett par gratis skor och en goodie bag hade ju inte suttit helt fel. sen att jag ofta älskar Nellys skor är ju ett stor plus. 


All you need is ♥


Free your mind and the rest will follow.

[armband:h&m]

Efter jobbet idag blev det en liten runda på stan med Malena. Handlade lite, men med betoning på lite :) 2 bas-tshirt som jag faktiskt verkligen behöver och sen de här underbara armbandet. Fanns även i beige och ångrar nästan att jag inte köpte båda :) Tror de kommer användas mycket! Blev också lite fika på Espresso House innan de blev hem för att käka pizza med mannen ♥ Nu är jag trötter. Men ska nog orka titta lite TV innan sängen ropar.

If this is wrong. I don't wanna be right.


[kavaj:ginatricot.linne:h&m.örhänge:jrf.]

Måndag. Och det känns faktiskt mer än bra. Skönt att vara på jobbet. Träffa folk och mysa lite. Och självklart jobba :) Har varit en sån seg helg där jag mest lallat runt som en zoombie. Så känns skönt att komma in i lite rutiner. Efter jobbet blir det lite fika med Malena. Har ett totalsug efter en chailatte. Och ni, glöm inte den tysta minut klockan 12 idag. PUSS


Put me in this moment and make me smile.

Precis så här vill jag känna just nu!

The days were long and the nights so cold.

Huu, mår inge vidare idag. Ska snart dra igång och tvätta. Hoppas David köper med nått gott till mig när han kommer hem från jobbet. Så suget på nått mumsigt. Är galet trött på de här vädret nu också. Vem bestämade att de skulle bli höst nu helt plötsligt? Sommarenergin är som bortblåst just nu!

Still I’m dying with every step I take. But I don’t look back.



Jag har nog slösat bort den här dagen. De flesta timmarna har jag legat på soffan, ätit godis och zappat från ett dåligt program till ett annat. Men det får vara så ibland. Skyller på att jag jobbat min första vecka på 9 veckor nu och är trött i kroppen och i huvudet. Jag studsar iväg på morgonen till jobbet men haltar hem. Trodde faktiskt inte att jag skulle få så ont av att jobba. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. I alla fall. Tar en bit godis till och tittar klart på Revolutinary Road. Sen sova. Imorrn ska bli en lite roligare dag hoppas jag :)

I want it all. And I want it now.

[1.bikbok.2.monki.3.h&m.4.ginatricot.]

Today I dont feel like doing anything.

Jag har verkligen noll energi idag. Orkar inte göra någonting utan ska helt enkelt finna mig i att ha det lugnt och skönt här hemma. Man måste faktiskt inte hitta på nått bara för att det är helg och man är ledig :) Tänkte försöka svänga ihop nått gott att äta alldeles straxt och gotta mig framför de senaste avsnittet av pretty little liars. Tror till och med att jag ska gotta till det med lite godis som jag ovanligtvis har varit galet sugen på de senaste dagarna. Jag är mer salt än söt i vanliga fall :) Nån som har något bra filmtips? Funderar på att köra ett maraton ikväll.

Trying to find the silver lining.

Underbar inspiration från Planet Blue. Tror nog jag får ta en närmare titt på den webshoppen. Missat den helt, men hittade den som tur var genom Fashion Girl. Underbart fina saker. Lite kärlek vid första ögonkastet. Shopplanetblue.com Check it out!

Morgonen har spenderats fastklistrad framför nyhetsmorgon. Verkligen hemskt det som har hänt i Norge. Är otroligt glad att ingen jag känner har kommit till skada men känner för dem som drabbats. Världen är full av sjuka människor och det är skrämmande att någon kan finna något slags svar i att skada och döda oskyldiga människor. Idag går tankarna dit.

Ever since i was 8 or 9 I've been standing on the shoreline.

[kjol.h&m.linne.ginatricot.halsband:nellytrend.]

Nu är det äntligen helg. Så härligt! Bara hem snabbt och vänt efter jobbet och gjort i ordning mig för lite kalas. Lyckades få på mig min gula kjol som jag använder alldeles för sällan. Har haft lite svårt att matcha den, men tyckte nog att den fungerade alldeles förträvligt till grått. Ute är det galet varmt och åskan ligger i luften, svett! Ska de va så här hett kan vi i alla få lite sol. Hoppas ni får en rolig fredagskväll nu!

Nothing out of the ordinary.

Idag vaknade jag lite senare än jag önskar. Jag är en sån som gärna går upp 2 timmar innan jag behöver gå. Absolut ingen snooze. Kollar på nyhetsmorgon, dricker te, väljer kläder, går ut med kicki och tar det lugnt liksom. Idag vaknade jag 40 minuter innan jag skulle iväg och det betyder stress för mig :) Så det blev myskläder. Fredagsmys helt enkelt. Idag jobbas det till fyra och sen ska vi iväg på lite kalas! Davids syster och kusin fyller år så det måste ju firas. Så förhoppningsvis kommer en lite snyggare outfit upp senare :)


Good night inspiration mix.

[studdedhearts.knightcat.oraclefox.stockholmstreetstyle.]

Nu är ja trött.
Imorrn är det fredag och jag är sjukt laddad för en ledig helg.
Nu ska tänderna borstas, sminket tvättas bort och hunden ut.
Sängen ser så skön ut att jag inte kan vänta längre.
Nighty nighty!

The someday and the everyday.

Mina favoritringar just nu. Den till vänster köpt på gina tricot och de andra inne i en söt liten inredningsbutik i Helsingborg. Märke okänt. Carpe Diem ringen köpte jag egentligen i present till min söta vän som jag trodde hade mindre fingrar än hon faktiskt hade :) Fick "tyvärr" inte byta den så behöll den själv helt enkelt. Har inte lämnat mitt ringfinger sen dess. Måste bara se till att köpe en ny fin present till Emma :)

You can see right through me.

[transparentlinne:lindex.kjol:ginatricot.]

All black idag. Idag skiner inte solen. Men hyfsat varmt i alla fall. Funderar på att ta en runda i solariet efter jobbet idag. Kan jag inte sola ute får man kanske fuska fram lite sommarbränna :) Men beror nog på hur trött jag är när jag slutar. Känner jag mig själv så kommer jag bara längta hem,hem,hem när klockan slår 17,00.

Ha en bra dag på er. Och hoppas solen skiner på er, även om det inte gör det här i Helsingborg! ♥

Give me your favourites please.

Jag läsar ungefär en miljon bloggar. Läser om mode, skönhet, inredning, mat, bakning... ja allt möjligt! Men känner att jag inte hittat något nytt de senaste tiden! Skulle vilja ha en ny wow blogg att läsa och inspireras av för att bryta av mot alla de samma gamla vanliga. Så snälla, ge mig alla era bästa bloggtips!

I am a highwayman, on the road again.

-
[klänning:ginatricot]

Halvvägs. Onsdag idag och nästan halvvägs till helg. Solen skiner idag igen och det gör ju att humöret är på topp. Är däremot jäkligt trött idag. Har ju blivit van med sovmorgon och nu är det till att släpa sig upp tidigt när klockan ringer på morgonen. Men morgonpromenaden med Kicki gör ju att man vaknar till liv i alla fall.

Idag blev det en asymetriskt klänning från Gina Tricot. Inhandlades på rean för 99 kronor! Hallå! Det måste ju ses som ett riktigt jäkla kap. Gillar att den är lite kortare i fram och längre i bak. Tummar upp!

Ohh, när jag ser bilderna så inser jag att det är dags att göra nått åt frillan. Vad gult det är! Nån som har nått bra tips på nått kanonbra silverschampoo/inpackning? Alla tips välkomna!

Like a butterfly. Spread my wings and fly.

[topshop]

Fina saker från topshops hemsida får det att klia i fingrarna. Men det får räcka med att de pirrar till lite för nu är det slut på pengar för den här månaden :) Men visst hade jag inte tackat nej till dessa tre godbitar!

Sen måste jag säga att det är kul att ni är ett par stycken som börjat hitta hit! Superskoj! Vore skoj om ni kunde lämna ett avtryck! Vad gillar ni, gillar inte? Vad vill ni se mer av? Skulle vara superskoj att höra vad ni tycker!

You are my beautiful love song.

[we♥it, le love & egen bild]

Tisdag och en dag till med jobb. Solen skiner ute och önskar jag kunde ligga i en park, lapa sol och äta jordgubbar. Får hålla tummarna att det fina vädret håller i sig tills helgen. Hade varit göttit :) Gör ett nytt försök till att tvinga mig och träna idag när jag slutar. Håll tummarna för mig :) Skulle ju verkligen behöva! PUSS

Don't you even try and explain how it's so different when we kiss.


[topp:nellytrend]



Now all your love is wasted then who the hell was I?

[halsband:nellytrend. läppstift:maybelline-pinkpunch.]

Hämtade lite saker på posten idag. Bland annat mitt nya halsband från Nelly. Älskart! Satt lite tajtare än vad jag trodde. Men kanske har ovanligt tjock hals, haha! Kommer användas flitigt i alla fall.

Jag lyckades lura mig själv rätt så rejält idag i alla fall. Planen var att jag skulle träna efter jobbet. Yeah right! Mitt ben svullna upp till de dubbla (nästan i alla fall :) ) och fick hur ont som helst när jag jobba. Så de blev snällt att åka hem och kyla och lägga i högläge. Men va gör det? Så skoj att träffa mina underbara kollegor igen. Nästan så man redan ser fram emot imorgon lite :)

Kan ni inte lyssna på låten. Klicka här. Ni kommer inte ångra er :)

What goes around comes around.

[skjorta&kjol:h&m.tröja:davids. halsband:nelly]

Nu ska jag springa iväg. Första dagen på jobbet på 9 (!!!) veckor. Lagom laddad och faktiskt lite nervös :) Haha! Men de går nog fort att komma in i det igen. Laddad med en hög med smärtstillande som ska med, i värsta fall liksom. Direkt efter jobbet blir det en runda till gymmet. Så vi hörs senare ikväll. Ha en bra dag!

Just hanging around.

Söndagsmys. Thaisoppa, mango, persika, limevatten och en hög med tidningar. Lite myskläder, soffa, filt och regn som smattrar mot rutan. Vet inte om de kan bli så mycket mysigare just nu. Sista lediga dagen måste man ju ta till vara på för fullt. Och visst kan det vara rätt så underbart att bara va ensam hemma och mysa ibland?

Boys&Girls

[pics:StuddedHearts]

And then she turned 25.


Hemma från grillningen hos Malena och Christian. Underbart väder, god mat och lite vin på det. Precis sådär som en sommarkväll ska vara. Den enda som fattades var min bättre hälft. Men tur att jag hade med Kickan så jag kunde pussas lite i alla fall. Blev hyfsat tidigt hem för mig och de andra skulle dra vidare på pool-party! Hade varit skoj, men trötter och så kunde jag ju inte ta med mig vovven. Nu är det en kopp te och tv som gäller innan jag ska krypa ner i sängen och mysa.

Barbeque.

[Klänning:NellyTrend]

Hemma efter att ha gått en rejäl promenad med två andra vovvar, tre vänner och David. Nu hemma snabbt och bytt om för att strax dra iväg och fira Malena som blir 25 idag! :) Vi ska grilla, dricka lite rötjut och mysa helt enkelt. Tror de kan bli hur bra som helst. Och sen att vädret är på topp gör ju knappast saken värre. Den nya klänningen från Nelly åkte på idag. Så olikt vad jag brukar ha på mig, men kan nog säga att jag älskar den lite.

Ha en bra lördag nu! För de ska jag! Puss

I see the idiot walk. I see the idiot talk.

[Skor:DinSko]

Måste nog först be om ursäkt! Dom där strumporna i skorna är inte direkt två tummar upp :) Men det är ju alltid så himla kallat på bio så jag va tvungen, så skyller på det :) Hittade dessa underbara i skinn på rean på din sko. 399:- var dom klart värda då jag länge har letat efter de där perfekta gubbskorna. Då klackar är långt borta just nu så behöver jag lite snygga låga skor. Ett par boots är nästa mission!

Förresten, har aldrig varit ett Harry P fan men tyckte faktiskt att filmen var rätt så spännande :) Till och med så att jag kan tänka mig att rekomendera den för er. Om ni inte redan sett den då. Vilket säkert halva Sveriges befolkning redan har :)

Just one of the boys.

[Byxor:H&M. T-shirt:FilippaK]

Jag känner mig som en liten pojke idag. Haha, ibland kan ja känna att utan smink och med kort hår så är det precis så jag ser ut, som en pojke. Men varför inte!? Håret ska ju i och för sig sparas ut. Men det kommer nog ta ett jäkla tag :)

Dagen började med att 8 i morses var jag och tränade. Phuu, gick inte så bra. Var försenad så hann inte äta frukost och utan mat i magen är ja inte speciellt bra på att prestera. Hade lite extra ont i dag också så det hela slutade med att jag va lite grinig :) Men nu har jag hunnit med frulle och en långpromenad så nu är det bättre. Nu blir de nog lite chill, med tidningar, nån serie och så. Ikväll blir det antagligen Harry P. med hjärtat!

I am a happy camper.

[Grovstickad tröja:Zara. Leggings:Lindex. Jacka:LaRedoute. Stövlar:Viking.]

Jag är ungefär lika motiverad som jag ser ut på bilden just nu! Jäklar vad det vräkner ner och termometern visar inte mer än 17 grader. Brr.. känns som höst! Myskläder och ett paraply på det .Men det var inte en allt för glad vovve jag tvingade ut och hon är helt genomblöt nu :) Jag fick i alla fall köpt lite gott och svängde ihop en kanon lunch. Sveriges mästerkock nästa :) Haha, näää... så gott var det kanske inte!

A fashion victim.

[Underbart snygga Caroline från Carolines Mode är även en grym stylist]

Är det bara jag som blir sjukt trött av det här vädret? Kämpar för att hålla ögonen öppna just nu. Men sen så sitter jag ju iof bara och slöar i soffan och tittar på köpa hus program :) Ska nog ta på mig gummistövlarna och gå och handla lite gott att laga lunch på nu. Kurrar rejält i magen.

Who run the world?

En närmare titt på mitt nya halsband i från Nelly. Riktigt enkelt och riktigt snyggt. Önskar nästan att jag hade beställt det i guld också. Passar till ALLT!

Nu laddar jag med nya Elle, Damernas värld och en stor kopp te. Ruggigt väder i dag också. Jag som verkligen hade hoppats på sol min sista vecka som ledig. Men det verkar mer som om det kommer regna bort! Får helt enkelt mysa inne med en hel hög filmer istället för att njuta av sol.

Just ja, fick en fråga om jag hade tatuerat mitt knä :) Nää, det är tejpat. Har opererat det och då hjälper tejpen mot svullnad, smärta och liknande. Tur de, för annars hade de varit en jäkla ful tatuering :)

GODMORGON!

I wanna be a Valentino girl.



I belive in MAGIC!

Excuse me.

[Kavaj:Zara. Linne&Jeans:H&M. Halsband:Nelly.]

Onsdag. Var uppe tidigt idag igen. Klockan ringde straxt innan sju. Hade ett litet (hemligt)möte idag :) Spännande! Kanske blir lite mer om det senare. Annars så är det pissregn ute och det gör ju inte mycket för motivationen. Idag ska det städas, diskas och fixas lite. I eftermiddag ska vi på barnkalas! Ska bli trevligt och jag är sjukt sugen på tårta :) Mumma! Men först och främst måste jag ut med vovven, på med gummistövlar!

Nelly Trend.

Idag kom ett paket på posten från Nelly. Beställt bland annat två klänningar från Nelly Trend och jag är supernöjd. Den blommiga kan nog komma att bli en riktig favorit nu i sommar. Härliga färger och bra passform. Den vita var också helt fantastik med en riktig snygg rygg. Måste bara hitta några bra undies då den är väldigt genomskinlig. Men klart tummen upp och mer än nöjd!

Standing on the shoulders of giants.

[Shorts&Kofta:H&M. Linne:GinaTricot.]

Men så himla typiskt! När jag skulle gå ut och njuta lite så kommer självklart massa moln! Gillar bara att sola om det är klarblå himmel. För så jobbigt att behöva frysa så fort ett moln täcker solen :) Men får försöka roa mig på något annat sätt. Det tråkiga är att alla är på jobb när man sitter själv hemma och ugglar. Men ska nog ta och göra mig lite lunch och sen bege mig ut på en promenad. Lite frisk luft ska vi nog kunna få i alla fall.

Förresten. Lite skoj att det verkligen ser ut som att jag är en jätte framför klädstången. Okej att jag är lång. Men inte sååå lång :)

Morning has broken.

[Lite morgonbilder här hemmifrån]

Idag var jag trött när klockan ringde! Är van att sova till 9 -10 nu och när larmet tjöt klockan 7 var jag inte alls sugen på att krypa ur sängen. Hade en tidig tid hos sjukgymnasten så hade inte mycket till val. Men nu några timmar senare är jag pigg och laddad! Snart får jag lite besök och hört rykten om att det kommer lite hemmagjord flädersaft, mums! Sen tänkte jag nog bege mig ut i solen och njuta lite. Har redan laddat med en hög med jordgubbar som bara väntar på att få komma med ut! Härligt!

I'm in the army now.

En bild från när jag var i Malmö för några veckor sedan. Det är inte mina underbart skelande ögon jag vill visa upp :) utan min jacka. Har rotade fram den här "blingade" arméjackan som jag köpte för säkert 5-6 år sedan från La redoute. Och vet ni va, jag gillar den nog mer nu än vad jag gjorde då! Mitt enda lilla problem är passformen. Det är lite boxig. Om jackor är lite längre så kan jag absolut tycka att det är snyggt. Men denna är höftbenskort vilket gör att jag ser lite fyrkantig ut, haha. Får se, antingen lär jag mig leva med det eller så ger jag mig på att sy in den lite.

Just keep me fat and happy.


[Linne.GinaTricot.Skinnkjol.H&M.Smycken.Gott&Blandat]

Underbart härligt väder nu på kvällen. Jag, David hans kompis och flickvän gick och satte oss på en uteservering i stan. Käkade supergod pizza och drack kalla öl. Mums! Kan det bli så mycket bättre en söndagskväll? Tydligen ska det fina vädret vara borta tills imorgon och då vill man ju verkligen passa på att njuta. Nu myser jag med lite te och CSI innan sängen kallar. Lagom avslut sådär! Natti natti!

For all we know we might not get tomorrow.

Lite bilder från en supertrevlig kväll hemma hos Emma i Höllviken. Puss på er alla :)

Dancing in the moonlight.

[Klänning Whyred. Skärp Tiger.]

Godmorgon! Så här såg jag ut igår när vi var i Höllviken och firade Emma. Galet ljus bild så man ser ju knappat att klänningen är silvrig :) Men får funka ändå. Lite mer bilder från kvällen kommer lite senare.

Ligger i soffan och laddar lite inför dagen. Ska snart bege mig ut i solen på en långpromenad hade jag tänkt. Får se om det blir lite grillning av mig själv efter det :) Man ska kanske passa på att njuta av vädret innan det är dags att börja jobba igen. Ha en bra dag!

Let the sunshine in.

Godmorgon! Vilken härlig dag! Ska ut och lägga mig i solen med en hög tidningar, bra musik och självklart får Kicki följa med. Ska passa på att pressa lite då jag varit lite för lat för att va ute i solen de senaste. Vill ju pressa mig lite och bli sådär härligt sommarbrun! (Hmm...är iof inte riktigt så blek som jag ser ut på bilderna :) ). Senare idag så åker vi ner till Höllviken där en av de bästa ska firas! Ska bli riktigt skoj! Synd att jag och D inte kan följa med ut. Men känner mig så pass ostabil i knät så vill inte riktigt utmana det på ett fullsmockat strandbaden! Men kommer i alla fall vara galet avundsjuk när alla andra drar ut! Skoj ska vi i alla fall ha! Trevlig dag på er hörre ni!

Hey New You.

Utlovade lite av min senaste shopping. Har blivit en sucker för färg Men visst är det de klart bästa sättet för att matcha en solbränna? :) Min visar i alla fall upp ett litet utval av mina nya favoriter. Vad tycker ni? Plus eller minus?

When I hear that whistle blowing, I hang my head and cry.

[3 x asos]

Ohh, kikade in på asos och hittade massa nytt och fint. Kliar i fingrarna! Men nää, be strong! Har ändå fyllt på med lite nytt det senaste så det här får nog vänta! Ska se om ja kan visa upp mina senaste köp sen lite senare idag. Har budgetshoppat rejält nu när man lever på sjukpenning! :) Men är man beroende så är man :)

Standing in the backlight.

Vaknade vid 7 och kunde verkligen inte somna om. Så nu har jag ätit frukost och ska snart ut på morgonpromenad med K. Men får nog skynda lite, ska snart ner till Idrottskliniken och träna lite. De behövs efter att jag misshandlat mig själv under Robyn-konserten i tisdags! Men de var de nog värt :)

Vad händer annars idag? Jo, min älskade lilla bebis ska paras. Ser inte alls fram emot de här. Jag är fodervärd åt Kicki så vi har inte så mycket att säga till om. Men båda jag och David ska med henne idag så hon känner sig trygg i alla fall. De är trotsallt en 60 kilos jätte som ska bli valparnas pappa. Nä, usch! Nu tänkte vi inte på det. God morgon!

Yummie yummie.

Nu på eftermiddag bestämde sig solen att titta fram. Så härligt! Blev en långpromenad med Kicki i jordbodalen. Så mysigt att gå där. Känns som om man är mitt ute på landet :) Men herre gud vad varmt det var! Väldigt kvavt ute så svettades som få! Direkt in i en kalldusch när jag kom hem. Nu myser jag med en hög vattenmelon och en ny sköna hem att blädra i. Får ser vad som händer ikväll när mannen kommer hem från jobbet.


Summer temptations.

Bland det bästa med sommaren är all god och färgstark mat man stoppar i sig. Under resten av året unnar jag mig inte alls lika mycket som jag gör under sommaren. Få sitta på en härlig uteservering i solen och äta något gott och ta ett glas vin! Så underbart! Eller gå i affären och frossa i frukt och grönsaker och grilla, grilla och grilla! Nu när jag varit hemma så mycket så har det också blivit lite extra krut på maten. Fått bli min lilla vardagslyx! Ovan är ett litet urval av allt mums som jag stoppat i mig de senaste :) Jag är en sucker på att fota mat som ser gott ut, min iphone kryllar av bilder :)

But i always come back to you.

Oj, nu är det en och en halv månad sen jag bloggade senast. Har haft all tid i världen nu under min sjuksrivning men ändå inte lyckats ta tag i det här med bloggandet. Så kan de vara. Nu är det knappt två veckor kvar tills jag ska börja jobba. Lite skräckblandad förtjusning. Ska bli jätteskoj att träffa alla söta kollegor och få tillbaka lite av det sociala. Men tror att de kommer bli sjukt jobbigt för kroppen. Har fortfarande ont men det bli att bita ihop.

Vad har jag då gjort alla de här veckorna? Internetshoppat: Lite kläder, lite smink men framförallt inredning. Har planterat Pelargoner, städat, städat, städat, sorterat, slängt och blivit besatt av inredningsbloggar. Varit ute lite i solen och ätit enorma mängder jordgubbar. Tränat, plågats och piskats. Letar ny lägenhet. Myst med Kicki och vänner och familj när de har haft tid för mig. Men framförallt har jag tagit jävligt piano :)

Ska se om ja kommer igång nu igen. Kan ju i alla fall försöka :)Måste säga att det är jäkligt skoj att ni är en hög som kikat in här varje dag trots min tystnad. De värmer lite faktiskt :)
Lite av alla de godbitar som finns i min Inredningsinspirations-mapp på datorn. Vill så gärna flytta!