Mineral Makeup.


Hallå. Ville egentligen bara tipsa om vad jag fick på posten idag :) Har länge varit en sucker för mineral-makeup och vara en trogen följare av id bare minerals. Denna gången fick jag för mig att pröva nått nytt och klickade in mig på Tikei's hemsida. När man läste folks recensioner så var det lovord på lovord. Så klickade hem foundation, 2 concealer, 1 bronzingpuder och lite prover på ögonskuggor. Supersnabb leverans, beställde i fredags och idag kom det :) Provat nu och... älskar det! Precis sådär naturligt som jag vill ha det och känns som man är helt osminkad! 5+ :) Sen att det är rätt så billigt också är ju knappast ett minus!

♥♥♥

Min mest underbara bebis ♥

Söndag, måndag, onsdag. Det känns verkligen som its all the same just nu. Men idag har jag haft en riktigt söndag. Legat länge i sängen, degat framför tv:n, ätit kakor och surplat te. Men vänta. Så ser ju alla mina dagar ut just nu. Snark! Haha, nää... igår va det både fika i stan och middag med vänner. Då måste jag helt enkelt ta igen mig en hel dag sen efter. Snart kommer älsk hem från jobbet och då blir det köttfärssås! Spännande! PUSS

Untill the world ends.

Då var det klippt. Känns bra. Funderar dock på att gå tillbaka och kapa av luggen i stort sätt helt. Men inte bestämt mig riktigt än. Ska duscha och fixa till det själv och se hur det känns. Har alltid haft svårt med "frisör"-styling då jag själv inte gillar att ha en miljon produkter i barret.

Annars är jag sjukt trött just nu. Varit vaken sen klockan 4 i natt då jag hade så ont att jag inte kunde sova. Har städat, sorterat och vikt kläder, städat badrumsskåpet, sorterat smink och tvättar borstar för att lyckas hålla mig vaken. Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem så vi kan slänga ihop lite käk. Trevlig helg!!

Hey Shorty.

Idag händer... inget. Uttråkad och utmattad på soffan. Kryper i brallan men vad gör man. Imorrn händer... 2 saker :) Först och främst ska jag ta bort mina stygn! Weiii, ser fram emot att kunna klia jävel ur mitt knä :) Har längtat nu i två veckor. Ska bli spännande att se hur ärren ser ut också. Sen så ska jag även klippa mig imorrn. Okej, ja ska egentligen ligga hemma. Men en timme i frisörstolen kan väll knappast göra nån skada? Jag står i valet och kvalet mellan att spara ut mitt hår eller bara klippa det i nån überkort pixiefrisyr. Vad tycks??

Maybe i be back.

Nämen hallå. Det var inte igår. Har tappat lusten lite att hänga här inne då det jar hänt massa annat. Eller det har egentligen inte hänt någonting. Men ska ge det ett nytt försök nu :) Men lovar inget :)

Jag opererade mitt knä och gjorde ett nytt korsband för ungefär 1 ½ vecka sedan. Det har blivit mycket smärtstillande, vilande, smärta, sjukgymnastik och andra tråkigheter nu bara. Som det ser ut nu är jag sjuksriven i 8 veckor och redan nu klättrar jag på väggarna här hemma. Får ständigt skäll för att jag tror att jag kan göra mer än vad jag får. Det där med soffliggande och vila är verkligen urtråkigt. Men blivit hotad att jag kan bli halt och det vill vi ju knappast.

Tänkte att detta kanske kan vara ett sätt att fördriva tiden nu framöver :) Att ha nått att göra mellan alla power naps! För det blir det många av kan jag lova. Tyvärr så har Kicki, min vovve, käkat upp min kameraladdare så blir nog lite bildfritt tills jag lyckats skaffa en ny.

Nu ska jag laga lite mat. Vaknade nyss och insåg att jag glömt äta idag. Illa! Haha, eller världens bästa bantningskur just nu! Men ha en bra kväll så hörs vi förhoppningsvis nu framföver! Later gator!