The Big One

Phuu! Precis duschat. Är helt slut nu. Ligger i soffan och drömmer om pizzan som gänget kommer ha med när de åkt klart. Har lite svårt att se hur mitt ben ser ut, så ja tog ett kort så jag skulle ha lite koll. Haha, jag ser ju bra komisk ut måste jag säga. Enligt vad andra säger har svullnaden gått ner så undrar hur fan jag såg ut innan egentligen. Aja, på med bandaget igen och hoppas på det bästa :)

Day 7.

Hej igen. Nu är ja sjukt trött på det här. Längtar tills imorgon. Då ska vi äntligen åka hem. Har nu suttit instängd här sen i tisdags. Börjar bli galen. Ska avreagera mig lite här. Försöker ändå hålla uppe humöret och klistra på ett leende när alla är hemma, vill ju inte dra ner deras resa också. Antar att jag är sjukt tråkig just nu, men jag är extremt bitter faktiskt. Vill inte, men kan inte riktigt låta bli.

Tråkigaste dagen hittills idag. Eftersom de är sista åkdagen för dem, så kommer de nog inte heller förren väldigt sent. Så får se hur ja ska underhålla mig. Försökte äta lite frukost precis. Fick ner en halv macka innan det var dags att spy upp den igen. Trevligt, verkligen. Trött. Svullnaden har nog gått ner lite idag, tror jag. Smärtan den samma. Men har lärt mig lite hur ja ska röra mig för att minska den. Ska snart ge mig på ett dusch-projekt. Det är som värst när jag tar bort bandaget, så det ser jag inte fram emot.

På tisdag ska jag till sjukhuset och undersöka. Även fast jag ser fram emot att få veta så vill jag verkligen inte dit. Hatar sjukhus. Gillar inte alls att vara där, lukten, människorna och allt de kalla. Har väll inte mycket till val. Ska bara komma på hur ja ska lyckas ta mig dit och hem bara.

Nä, nu har jag nog klagat nog antar jag. Så ska fortsätta va bitter i min ensamhet nu.
XXX

Day 6.

 

Ligger fortfarande i soffan och känner mig galet ofräsch. När ja kommer hem ska jag, om de nu går, ta mig till solariet och får lite färg. Vill känna mej precis så där sommarfräsch som Ashley ser ut på bilden ovan. Hmm, lite orealistiskt att ja ska komma iväg på sådant, men kommer ändå hålla tummarna i fall att :)


Idag har jag haft sällskap hela dagen av ett aning bakfullt gäng. När de kom hem i natt, då snackar vi underhållning. Hoppas verkligen inte jag är sån när jag är full, haha :) Ida har annars varit sådär. Min svullnad har gått upp och smärtan inte gått ner nått :( Skulle gå till köket för att göra en macka för ett tag sen. Slutade med att jag svimmade. Varför är man en så jävla svag människa för? :) Inte okej!!!!

 

Jaja, Kärlek på er!


Miss you much

Fick precis denna bild skickad till mig. Saknar min bebis massor! Inte alls van att va ifrån henne så mycket. Vi kommer mysa och leka jävel när ja kommer hem, lovar! Okej då, saknar väll Carro lite också :) Och min säng som de ligger och myser i!

Day 5.

Torsdag idag. Veckan går långsamt just nu. Idag är det värre. Vaknade i morse och benet gjorde ännu ondare. I går var det okej när ja låg stilla, men nu värker det som fan. Väntar på att mina tabletter ska börja verka och smärtan försvinna. Antar att jag prioriterar den huvudvärk och illamående jag får mot hur ont ja annars får i knät. Har i alla fall fått tid hos ortopeden på tisdag. Så efter det hoppas jag att allt vänder och börjar bli bra igen :)

Vad är planerna för idag då? Hmm... mitt stora projekt är att duscha. :) Ser inte alls fram emot att behövs stå upp så länge. Men känner att det är lite av ett måste, haha. Sen kommer jag väll ligga här på soffan hela dan och försöka underhålla mig själv. Packet har åkt till skidbacken och kommer inte komma hem på många timmar. Då blir det middag och sen ska de dra ut och festa. Så kommer bli massa ensamtid idag. Tråkigt, men ja ska inte klaga. Bara för att jag har förstört min egen semester vill jag ju inte förstöra deras.

Nu ska ja släpa mig till köket och försöka göra en kopp te. Sen blir det lite mys tillsammans med en tidning. Ha en bra dag! LOVE

Day 4.

Ligger fortfarande här i soffan. Blev att jag sov här igen. Alldeles för krångligt att lägga sig i våningssängen. Nu är de andra i backen och har det roligt. Inte alls avundsjuk här. Va uppe och åt frukost med dem förut. Dels för lite sällskaps skull men även för att ja inte riktigt kan fixa min egen mat. Mår sjukt illa och huvudvärken är enorm just nu. Gällande benet vet ja inte ens vart ja ska börja. Det onda verkar inte vilja försvinna och svullnaden vill inte gå ner. Skulle vilja ta av bandaget och få lite cirkulation, men gör så mycket ondare då så nog bäst att låta bli. Blir nog att ja stannar här på soffan hela dagen. Bara jobbigt att försöka gå och slutar ju bara i tårar ändå. Inte skoj. Kul att man börjar må skit av de smärtstillande också. Förhoppningsvis ringer sjukhuset idag och ger mig en tid hos ortopeden. Va massa krångel hit och dit igår, men hoppas allt löser sig idag i alla fall. MASSA PUSSAR!


The rest of day 3.

Ska försöka sova snart. Men vet inte om de kommer gå så bra. På väg till tandborstningen vred jag till knät vilket slutade i ännu mer tårar och skrik. Gör galet ont just nu. Tryckt i mig lite mer smärtstillande. Så nu mår jag illa och svettas som en gris också. Känner mig allt utom tipp topp just nu.

I kväll har det spelats spel och druckits öl, vin och jäger. Jag har legat på soffan och druckit vatten. Vet att det är illa, men tycker faktiskt galet synd om mig själv just nu. Vet att självömkan är oklädsamt, men skiter faktiskt i det. Allt jag ville va att få åka lite skidor. Hur svårt ska de va liksom?

Dagens bästa. Maaaat!
Dagens godismonster!
Dagens svullo, mitt ben!
Dagens hutt hutt, jäger!
Dagens charader-bror!
Dagens vinnare!
Dagens invalida!

Day 2 & 3.

Hej hopp alla glada! Just nu ligger jag nedbäddad till tusen och med benet i allt för högt läge. Varför? Ehh, jooo... Igår hade vi en helt underbar dag. Svischade ner för backar och njöt av solen. Gick riktigt bra och vi plöjde svarta backar och massa skoj. Sista åket för dagen. En liten jävla familjebacke så händer de. Missar en snövall och faller som en fura. Jag hör hur jag själv skriker som en liten bebis och tänker "hoppas allt sitter fast". Fy fan va ont det gjorde. Värsta smärtan jag känt och paniken börja sprida sig. Kunde inte röra benet och knät gjorde så jävla ont. Sen är allt lite suddigt. En ambulansskoter kom och hämta mig och så hamna ja i en sjukstuga hos världens mest inkompetenta läkare. Har mer hål i armarna än en schweizerost och han gick in i mitt onda ben om och om igen. Grrr. Tyckte lite mer om honom när han pumpa mig med morfin och jag fick må lite bättre och skratta lite :) Sälens sjukhus kunde tydligen inte ta emot mig så blev en ambulans färd till Mora 11 mil bort. Mer morfin, lustgas, gips, röntgen och en hel jävla hög med smärta. Inget brutit i alla fall. De kunde inte kolla ledband och menisk ordentligt då det inte gick att röra mig utan att jag bröt ihop. De lutar dock åt att nått av de är trasigt :( Fått remiss till sjukhuset i hbg tills ja kommer hem. Men hoppas på succé. Efter mkt om och men va vi hemma igen vid halv 3 på natten. 11 timmar senare.

Idag har varit lite omständlig. Inte lätt att va invalid. Benet är enormt och gör fortfarande galet ont. Smärtstillande är min bästa vän just nu :) Fixade med skidor, liftkort, apotek och handling förut. Slutade med att jag svimmade på Ica och nu ligger jag i soffläge och chillar igen. Linn har varit min ängel idag. Min högra hand, vårdtagare och personliga assistent :) Kommer i alla fall få stanna här i soffan fram till hemfärd. Men får försöka finna lite harmoni ensamt i en fjällstuga nu :) Wish me luck!! KÄRLEK!

Day 1.

Framme i Sälen. Dagen har varit lång. Gick aldrig och la mig igår och att hålla mig vaken i bilen till Skövde va verkligen inte lätt. Jag och Linn ägnade oss åt att moffa godis och skrika till alldeles för hög musik! I Skövde hämtade vi Björn och bytte bil och chaufför. Jag och L slockna med en gång och snarka resten av vägen upp.

Stugan är sjukt mysig och vi kan nog trivas bra här. Fått mat i magen och nu myser vi alla i soffan till en öppen brasa. Blir tidigt ikväll för att komma upp imorrn bitti och fixa med liftkort och skidhyrning. Ska bli så skoj att åka. Även fast jag är rätt så kass så älskar jag det och då kan det ju inte bli annat än succé. Lite bilder från dag ett. LOVE LOVE LOVE!


This Is How We Party


Going downhill

Varit väldigt dåligt bloggande nu! Men de har väll sina anledningar. Ibland känns det helt enkelt som om man har lite bättre saker för sig. Har precis kommit hem från Väla. Lite sista minuten shopping och lite vin. Ikväll kommer älskade Carolina tillbaka till Helsingborg. Hon ska även ta hand om min lägenhet och hund åt mig! Det ska i alla fall firas lite! Så vin och mat och lite dans står på schemat. :) I morrn ska ja upp med tuppen och ge mig iväg på roadtrip. Jag och Linn kör till Skövde, för att hämta bror och byta bil och sen köra vidare mot Sälen. En veckas skidåkning står på schemat! Och det ska verkligen bli SÅÅ skoj. Välbehövligt med lite semester där man kan njuta och ladda lite batterier inför en intensiv vår. Ska ta tillvara på det och bara ha så där galet roligt! :)

Nu ska ja packa klart och sen börja preppa lite inför kvällen! Ha de kanon, för det ska jag ha!
KÄRLEK!

Sleeping

Ingen bra start på dagen. Försov mig och missar första timmen på förläsningen. Fick även ett kasst samtal från Ninni. Tydligen låg sälen-resan inte så jävla bra till, ingen bra planering där inte. Lite halv panik och vi får se hur vi ska lyckas lösa de här! Ska skynda iordning mig nu och sen kila. Talk later!

I'm in a loving mood

 


♥ Le Love ♥


Black&White

Dags att dra mot skolan. Förstår mig inte på de här sena lektionerna vi verkar ha börjat med. Inte alls okej. Nått annat som inte är okej är min kamera. När fan ska ja lyckats skramla ihop till min G11?? Börjar bli dags nu! Nää, dags att dra! KISSES

Fuck it

Phuu. Lite sömn i natt. Upp vid 8 och iväg till gymmet. Aning trött nu. Skola 4 först och träffa flickorna halv. Tror jag har förtjänat mig lite sömn. En liten power-nap i alla fall. Igår fick jag träffa Emma, Pia & Cecilia! Har saknat flickorna enormt och nu när man såg dem igen kändes de som om de aldrig varit borta! :) Ser fram emot alla galna historier och foton de har att komma med! Men de får nog bli efter sälen, det försvinner bort så fort de kom hem igen. Men de som väntar på nått gott... :) LOVE

My new friends

Som sagt. Lite shopping idag. Lyckades med riktiga budgetköp. Sånt gillas :) Den röda klänningen fick dock inte följa med hem. Antagligen kommer jag ångra mig. Älskar den röda färgen och modellen på den. Det enda problemet jag hade var egentligen puffärmarna. Känner mig galet 80-tal idet. Så när man tvekar, då får det faktiskt hänga kvar i affären. Allt kommer ifrån H&M eller Gina. Gillar skarpt att de börjat ta in H&M Trend här i Hbg. Så äntligen fick jag köpa den där svarta smoking-kavajen jag spanat på! Tummen upp! Det enda som jag inte lyckades hitta som stod på listan var ett svart sidenband. Vill ha en liten rosett runt halsen i min nya skjorta. Lite variation till mitt nya halsband, som jag iof älskar! Blir nog en sväng förbi åhlens på vägen till skolan och köpa! Nä, nu ska ja göra iordning mig och sen är det dags för kursstart! LATER!!


Some seriousness

Precis varit på stan. Hittat massa fint och bilder kommer upp lite senare. Men tänkte i alla fall va lite mer seriös. Ingen har väll direkt missat katastrofen i Haiti. Läkare utan gränser har i alla fall startat en kampanj där meningen är att alla ska skänka en timme av sin lön. Väldigt lite pengar för oss, men väldigt mycket pengar för dem. Så, kika länken och skänk för fan!! KÄRLEK!

A brand new day

Nerbäddad och tittar på Sherlock Holmes.

Tummen upp än så länge.


Kicki & The Crawfish

Don't mind me talking. Sjukt irriterande när ja säger "ska du gnida dig mot kräftan" med nån jäkla bebis-röst. Haha. I alla fall. Min vovve gillar kräftstjärtar. Hon gillar inte att äta dom, men hon gillar att kela med dom :) Okej, kanske inte var världens bästa film, men hon springer verkligen runt här och gnider sig mot den :) Jag har i och för sig kass humor, men viker mig av skratt just nu! haha!

Bedtime stories

Klockan är verkligen snart halv 6. Dagen har bara flugit förbi. Kom egentligen precis upp ur sängen. Ibland är heldagar i sängen det bästa som finns. Vissa kan kalla det slöseri, men nää.. jag gillar det! Helt klart en mysdag :) Tiden igår bara försvann och lampan släcktes förs vid 5 tiden. Då får man faktiskt vara lite seg idag. Ska en runda till konsum snart och handla lite mat och sedan är det gymmet som gäller. Ska bli hurtbulle igen och vet inte om det egentligen finns någon bättre dag att börja på än idag :) Men har väll sagt det 100 gånger innan men den här gången menar ja det :) Nu ska saker och ting tas tag i och en rejäl ändring ska se :) Wish me all the best! LOVE


Take me home

En timme kvar. Vill hem! Sjukt hungrig och längtar efter sängen!
Det va allt.
XXX


sleep sleep sleep sleep sleep

Sitter på jobbet. Tiden har gått rätt fort faktiskt. Kan bero på att ja fick underhållning av Sebbe dom 2 ½ första timmarna :) Så hoppas att passet kommer flyga förbi och jag får komma hem till min säng snart!

När ja kom hem igår lyckades jag för en gång skull somna rätt så fort! Men nänä, blev väckt vid halv 4 av ett fyllo som ringer. Haha! Har nog aldrig hört någon säga "sov du" så många gånger i hela mitt liv. Det hakades nog upp lite grann där! Underhållande dock. Men inte lika skoj när väckarklockan ringde 2 timmar senare. Kan vara så att jag är värd en Big Mac sen. Liiite för trött för att ställa mig framför spisen när ja kommer hem. Illa nog att jag har tvättid och måste pyssla med det!

♥♥♥


Pain

Är det okej att gråta på jobbet. För ja tror ja bryter ihop snart. Har så jävla ont just nu. Vet inte riktigt vart ja ska ta vägen. Mina axlar håller på att döda mig och nu börjar de stråla mer och mer ut i ryggen men även armarna. Orkar verkligen inte ha det så här. Vill bara härifrån och hem. Men 3 ½ timme kvar. Vet att bitterhet inte är klädsamt, men just nu så skiter ja i det. Fuck fuck fuck är egentligen vad ja har att säga. 


Kill your darlings

Nu är man på plats. Januari är kanske inte den bästa månaden och det visar sig i att jag har nästan inget att göra idag på jobbet. Tänkte att jag skulle passa på att koka ihop lite planer. Känner att det är dags att slänga upp lite bollar i luften och är på nått slags kreativt humör just nu :) haha... Får se vad vi kan lyckas med. Efter jobbet blir det lungt i alla fall. Ska trots allt vara på plats 7 imorgon bitti och känns som om dagarna då jag gick direkt från festen till jobbet är över. I alla fall ett litet tag, en paus skadar väll inte :) PUSS


Weekend.

Lördag. Tänkte gå upp tidigt och få lite saker gjort. Släpade inte upp mig fören halv 11. Illa. Håller på att fixa lite här hemma innan det är dags att gå till jobbet om 2 timmar. Ännu en dag på Marina. Kunde faktiskt vara på bättre humör. Det är dagar som denna som jag tänker pengar. Men håller tummarna för att dagen blir över förväntan :)
LOVE. AND LOTS OF IT.

This Is Who I Adore


Now I'm dead.

Sååå uttråkad just nu! Har inte hänt mycket här idag. Sönderknarkad på smärtstillande, men det hjälper inte. Min rygg dödar mig. Men mina axlar dödar mig ännu mer. Hur jag än vrider och vänder på mig så knakar det, hoppar och gör ont. Inte alls speciellt skoj. Rätt så jobbigt faktiskt! Varför är jag så lat. Kan ju fixa det här med lite träning! Såå, Åsa! Dags att köra för fullt! Men skulle behöva någon som piska mig! Tvinga iväg mig och straffade mig om ja inte skötte mig :) Nån som vill ställa upp som min personlige slavdrivare?

Om 50 minuter får ja gå hem. Kommer nog piggna till rejält av kylan. Planerar en sväng förbi konusm och köpa nått gott. Sugen på mango, oliver, stark korv och mögelost. Haha, bra kombo där :) Får se vad som händer!

PUSS


I'm not dead.

Är jag sämst i världen på att blogga just nu? Hmm, jo...antagligen! Såå, vad har hänt! Redovisade vår affärsidé igår! VD:n för Helsingborgs Lasarett satt med och gav oss omdömme. Snacka om succé! Hon köpte vårt koncept och hade endast smådetaljer att klaga lite på. Sen att ja fick beröm för min galet snygga powerpoint-presentation va ju bara pricken över i:et. :) Stor sten har släppt från mig då ja hatar att redovisa! Såå tack för att det är över.

Firade min succé igår med en hel hög med mys. Sånt gillas. Sen att ja myste bort halva dagen ida också, ässch! Klart värt de, haha :) Fick även lön idag. Inga dagar är bättre än de när man får pengar! Prio ett var att köpa hundmat då det verkligen krisat på den fronten i veckan. Och sen mat till mig! Moffat i rost-mackor innan jobbet. Sååå gott! :) Nu kanske man ska passa på att betala igen lite skulder också och sen ska det fan hållas hårt i pengarna inför sälen. Lite över 1 vecka tills vi åker och ser verkligen fram emot en lite mini-semester :) Få se om jag överlever. Min bror och Linn har påbörjat en smutskastnings-kampanj av mig och jag är lite rädd för hur de hela kommer sluta! Gamlingar, kan va allt bra jobbiga ibland :)

Denna helgen ska jobbas bort. Inte alls sugen måste ja säga. Skulle hellre ta det gaaaalet lugnt och ladda inför kursstarten nästa vecka. Ska få introduktion till D-uppsatsen och den andra kursen. Känns som om våren kan bli sjukt jobbig skolmässigt! Men det är nog inget lite värmande sol, uteservering och vin kan lösa :) Och att alla pinglor är tillbaka är ju även det en liten motivationshöjare!

Såå, nu kör vi :)
KÄRLEK


You are not that bad after all

Inte varit mycket tid för blogg. Har haft annat för mig. Lite bättre saker. Och jag klagar absolut inte. :) Har iof glömt av det där med mat idag. Blev lite kakor till lunch för att få lite snabb energi. Nu lagas de köttfärssås och magen bara skriker efter det. Måste säga att allt är lite ljusare nu. Humöret är snäppet bättre och motivationen börjar sakta men säkert komma tillbaka igen. Tack för det! KÄRLEK!

Go Black

Inte alls lika bitter längre :) Och nu ska ja sova! KÄRLEK

The bitterness is growing on me

Sjukt bitter just nu! Klättrar på väggarna och har det så tråkigt. Fantasin är i botten och jag har absolut inget att göra. Visst. Kan väll städa igen. Men hur jävla skoj är det liksom? Har hamnat i en så jävla kass cirkel. Sover inget. Gör inget. Bara död och rastlös. Måste verkligen hitta en väg bort från detta. Men känns lättare sagt än gjort just nu. Aja, är väll bara en kass dag idag. Imorgon blir det väll förhoppningsvis lite mer solsken.

I said hallo

Ny vecka igen. Tiden går sjukt fort just nu. Dagarna bara rinner iväg. Just nu ligger jag i sängen och äter frukost och kikar på entourage. Ska snart orka mig upp och börja göra mig i ordning för skolan. Ska träffa min grupp och jobba på vår företagspresentation. Kan faktiskt inte påstå att jag är speciellt laddad idag. Känns mer som något nödvändigt ont.

Idag är det annars en dag då det är dags att ta tag i sitt liv igen. Efter en jul/nyår av frosseri och lateri ska ja till gymmet igen. Hoppas att suget och energin kommer tillbaka. Skulle behövas! Har ju gott och blivit en soffpotatis! Illa!!! Nä, dags att köra i guess! PUSS

Smokescreen

Igår va vi ute. Rätt så seg. Även fast klockan är nästan 11 nu. Kan ha nått att göra med att jag somna runt halv 9 imorses. Kan hända att jag orkar slänga upp lite bilder från gårdagen sen. Men vi ser rätt så borta ut på alla. Kanske vi va också. Va vet jag. Kommer inte ihåg :) Just nu är ja pigg som fan. Men har inget att göra. Dilemma. KÄRLEK

And then came Saturday

Godmorgon! Längesen jag vaknade såhär tidigt och kände mig hyfsat utvilad. Det gillas! Förkylningen är kvar, men just nu känns det lite bättre i alla fall. Ska kickstarta dagen med en långpromenad i kylan med Kicki. Så man verkligen vaknar till liv. Annars så är det enda som står på schemat innan kvällen en lite tripp till systembolaget. Ikväll är det lite fest och som vanligt hoppas jag och tror på succé :) LOVE

Dreaming Of

H&M Garden Collection
Den ska bli min.

immune defense

Idag gick jag upp ur sängen klockan tre. Kanske inte helt okej enligt många. Men mer än okej enligt mig :) Mötte upp Linn för en fika på espresso house. Köldskadad och stelfrusen med en galet god varm choklad. Kan man bli annat än på topphumör. Va även en sväng förbi H&M. Och där hängde den, klänningen jag har väntat på och letat efter hela hösten. Hade jag inte varit pank hade den garanterat följt med hem. Nu gråter jag floder här hemma istället att älsklingen inte kunde bli min.

Håller på att bli lite sjuk. Men det har jag faktiskt inte tid med. För när jag väl blir sjuk så är det alltid rejält. Va på apoteket och köpte nödvändigheter och nu håller jag på att laga en brakmiddag. Antar att en bidragande faktor till sjukdommen är att ja inte äter så mycket just nu. Men ikväll blir det klyftpotatis, pepparbiff, whiskeysås och en hög med grönsaker. Här ska de byggas immunförsvar vill ja lova! :) Galet gott om inte annat. KÄRLEK!

Down Town

Mot stan och fika med Linn. Mycket snack. Jävligt mycket snack. Haha... Så är det ibland. LATER

Welcome Weekend

Nu tar jag helg. Varken skola eller jobb. Så jäkla skönt. Ska försöka göra något mer än att slappa. Lovar inga underverk men i alla fall ett tappert försök. Nu ska ja ut på en promenix i kylan! Brrrr! ♥♥♥


give me reason but don't give me choice

Klart. Done. Finito. Nu är affärsidéplanen inskickad. Vi va flitiga som få idag. Huvudet höll på att sprängas i bitar och jag vill inte höra ord som balansbudget, vision, samproduktion och konkurrenskrafter på länge tack! Kvällen får ändas åt hål-i-huvudet aktiviteter som inte kräver allt för stor hjärnkapacitet :) Men först är det vika tvätt och städa som står på schemat. Känns som ja jämt städar. Det är inte ja som är svinig här hemma, men Kicki däremot! Phuu... fan va hon fäller just nu! Tönt :)
Idag saknar vi flickorna som varit borta under hösten extra mycket. Jennifer kommer ju tyvärr inte tillbaka. Men ni andra! Fy jävlar va vi ska ha välkomstfest när ni väl är hemma igen! Weeiii!!!! Can't Wait! LOVE

FUCK this

Snälla döda mig. Någon. Så trött på det här nu. SUCK!

Good mornong, good night or just not good at all?

Va så jäkla nöjd när jag blev trött runt 12 igår. Har inte hänt på länge. Så somna. Skönt. Men vakna igen klockan 5 och kunde självklart inte somna om. Mina sovtider har verkligen blivit helt fucked up de senaste. Och nu när skolan snart drar i gång på allvar igen så funkar de fan inte att gå och lägga sig 5 och sova till två. Även fast min kropp verkar tycka det är en jäkligt bra idé.

Om 3 timmar kommer Linn, Ninni & Malena. Gillar att vi hänger hos mig för då kan ja glida runt i myskläder. Idag ska vi bli klara. Ska in i morgon och vill bara bli av med de nu. Är trött på vad allt med restaurang, nyttig mat och affärsidé heter. Sen är det bara en pp-presentation och redovisning kvar. Behöver ja säga att ja hatar det? Prata inför folk har aldrig varit min starka sida direkt.

Nu ska ja se klart Avatar. Slocknade efter halva igår. Fattar inte än varför den är så hypad. Men de kanske kommer så småningom! Massa kärlek till de som förtjänar det. LOVE

Yes Please

Nybadad och härlig. Te och mörk choklad i sängen. Och en cigg. Illa att jag börjat få sånt sug. Men va fan, go with the flow eller vad man nu säger. Väntar på film. Tänkte se Avatar ikväll. Alla säger att man måste se den på bio. Men jag börjar med att nöja mig med kass kvalitet på min dator här hemma. Haha, blir nog kanon. NIGHTY!!

Human



Burn me alive

Baah! Nu har jag sovit! Fy fan va skönt det va! Välbehövligt om inte annat. Missa tyvärr min tvättid! Hmm, får se om jag orkar springa ner och fixa nu, annars får det faktiskt vänta tills imorrn! Va händer resten av dagen då? Funderar på att orka laga lite mat. Vart helt fucked up ida. Svimmig, illamående, borta liksom. Kan va att det är dags att skärpa sig lite. Baad Åsa :) Sen ska ja bada! Ja ska skrubba, peela, hårinpackning, ansiktsmask och hela köret! Känner mig inte allt för fräsch ida och efter allt de kommer ja ju se ut som en helt ny människa :) På ett bra sätt! Vill känna mej som på bilden nedanför!! Fan, sommar och sol hade ju varit härligt! KÄRLEK

Its Done

Today I'm DEAD!!! Sitter och skriver på arbetet med L & M. Går väll frammåt men min kropp och ögonlock vill bara lägga sig i sängen! Dunkar alldeles för hög musik för att lyckas hålla mig vaken. Ibland blir det helt enkelt för lite sömn och ibland så är det helt enkelt värt de, haha! :) Va gör man liksom! Så jobbar ja :) Nä, förhoppningsvis så är vi snart klara här och då är det tvättning och ett varmt jävla skumbad som står på schemat! Sen kanske några timmars sömn också :) Men ha det toppen! KÄRLEK

Fuck On Cocaine

Ligger i sängen. Dunkar galet hög musik. Och känner mig egentligen galet sugen på vin. Och fest. Men som sagt ingen utgång ikväll. Vad ska göras istället?? Jaa, det vet man inte riktigt. Det får kvällen utvisa helt enkelt :) haha. Har varit lite duktig under dagen, så tänker fan inte va det ikväll i alla fall. No more studies! Fuck no! Nu är det fun-time som gäller. Ha de gottit! XXX


Guess what?

Ja ska inte ut ikväll. Abstinensen kommer garanterat slå in så där fram emot 12 - 1 tiden. Men, nej. Inte idag. Stay strong. Slår på stort på lördag i stället. Det kommer det bli hämningslöst, skoningslöst och alla andra former av löst man kan tänka sig. haha :) KÄRLEK!

FFS

Jääävlar vad jag är sovit. Slockna innan två och vakna runt 1! Så jäkla skönt! Länge sen jag fick sussa så länge! We like! Mer sånt. Nu ska ja va duktig. Ska göra effektiv pluggning nu. Swish så ska de va klart! Sen så är handla ett måste, mitt kylskåp har förvandlats till ett stort jävla EKO. Inte alls speciellt skoj när magen kurrar. Men denna månaden ska gå i billighetens täcken så ska fan inte shoppa loss på oxfilé, illaluktande ostar och exotiska frukter. Blir mer havregryn, nudlar och äpplen! Men va fan, men lite fantasi kan väll de bli succé det med. BTW! Fick en avi ida om att hämta ett paket på posten. Har inte beställt nått så undra va det kan va. FFS, inget så där giftigt pulver, högar med porr eller annan skit nån beställt i mitt namn nu hoppas ja!!! Då jävlar... Aja,produktivt va det ja! TINGELING!



I need some fine wine. And i need to be wiser.

Rastlösheten är enorm och suget är totalt. Skulle kunna döda för en flaska vin och ett paket cigg just nu. Och kanske någon att dela det hela med så att det hade känts mindre tragiskt också. Men har inget av det hemma. Så får försöka kämpa emot det helt enkelt. Illa! Får helt enkelt inhandla nödvändigheter tills imorrn och köra då istället? Nån som är sugen på liiiiite vin imorrn? Ring vettja! XXX

Bad girls like it raw

Nu har jag varit duktig. Städat lägenheten skinande rent och tagit mig ett långt skönt bad. Så både lägenheten och jag luktar efterrätt just nu. Sånt gillas skarpt! Funderar på att ta tag i läsandet nu, synd att skjuta upp de. Blir jag bara sittandes i natt med det. 2010 ska ju bli året då jag tar tag i saker istället för att skjuta upp dem. Haha, eller hur! Men innan jag börjar måste ja faktiskt först till konsum. Mitt te är slut och som beroende måste jag ha en kopp nu :) Abstinensen börjar sakta komma krypande här. Jäkligt sugen på glass också... Hmm... Är man värd de? Men självklart!! :) Nä, nu drar ja! KISSES&HUGS


Snow on me

Snön är tillbaka. Mes-snön här i skåne kan vi faktiskt vara utan. Vill ha varmare väder och mindre kläder nu. Bilden är från en galet fin vintermorgon hemmifrån. Ibland är det lite vackert så där :)

Ny vecka! Dags att börja ta tag i skolan igen. Inlämning på torsda och vårt arbete är knappast klart. Inte alls sugen på att sätta igång igen. Bara tanken på det får skoltröttheten att komma fram igen. Ett halvår kvar, sen äntligen friiiii!! Det ses fram emot mkt! Måste i alla fall läsa, rätta, kolla layout, göra modeller och logga ida. Måste även diska, tvätta, städa... Oj, va skoj man ska ha det! Känner att allt detta måste kompenseras upp med något. Behöver göra nått skoj i alla fall. Hela dan kan ju inte bara vara massa tråkigt?!? Jobbar inte så... :) Nä, nu ska det vara produktivt en stund! LOTSOFLOVE

Let Me Think About It

Det där med att sova gick inte så bra nu heller. Eller det gick jävligt bra, tills jag blev väckt vid ett. Men jag är inte bitter för det inte. Har fått hyfsad nattunderhållning så. Haha, oj...det lät illa. Menar absolut inte så som det lät! Just nu pumpas house ur högtalarna och jag är galet sugen på att ge mig ut och dansa jääävel. Kan bli lite svårt en söndag klockan 4. Så får nöja mig med att skaka loss här hemma i lägenheten! XXX

Home Sweet Home

Nu va man hemma från jobbet. Kan inte direkt påstå att det varit något ansträngande pass. Söndakvällar brukar vara rätt så lugna. Vid 7-tiden fick ja sällskap av Linn. Det blev söndagsmiddag med bakad potatis och skagenröra :) 2 galet glada flickor på det! Annars blev det mes skitsnack om massa löst folk :) Nu hemma så är det te i sängen som gäller. Tänkte ge mej på lite photoshop träning innan ögonen blir allt för tunga och det blir dags att säga natt natti!  PUSS

Hey. It's Fashion. Not Porn.

Just nu sitter jag och kollar på ett uppslag med bilder likt denna :) Vet inte alls varför. Haha, eller jo. Det är hett. Det är hett som fan. En snygg man, jaaa tack :) Nått värmande i vinterkylan skulle ju aldrig var fel. Haha, baad. Jag vet. Men det är helt enkelt en sån dag idag. Och att prata med Linn gör inte saken bättre direkt :)


It's like: HUGE

Inga namn nämnda och inga personer utpekade :) Men vid baren, vid stängning. Person nummer 1 försöker sälja in person nummer 2. 1 mimar mot oss "den är så här stooooor" och måttar upp en som är värdig en häst. Fortsätter mima: "Vi snackar underarm" och börjar vifta med sin underarm. Nr. 2 stod där helt ovetandes medan vi vek oss av skratt! Gick de hem? Haha... maybe next time!

Concrete jungle where dreams are made of

Vaaaken! Blev inte många timmars sömn i natt heller. Klockan stod på lite efter 7 när ja kasta in handduken och stängde av musik. Men 5 timmar, fördubblat sen förra natten i alla fall :) Benen värker, men inte huvudet! Sånt gillas! Ser de nästan som ett träningspass. Inte helt smärtfritt att dansa många långa timmar i 15cm klackar! Haha.... Ska dega lite i sängen ett litet tag till innan de är dags att dra ner mot jobbet vid 14.00. Magen kurrar som aldrig förr, men som vanligt har jag nada mat hemma! Fick nöja mig med en kopp te och hoppas på mer mat lite senare!

Igår så blev vi förföljda av världens jobbigaste engelsman. Det första han sa när han såg oss va: "I can see that you are the bad one. I can trust her. But I can't trust you". Vet inte om jag utstrålar elakhet men verkar få höra sånt allt oftare. Om jag inte minns helt fel så poppade Cruella upp igår också. Haha, jaja...ja får väll bära det med stolthet bara i guess! :)

Laaaaater! KÄRLEK!

Haha, sömnlösheten börjar sätta sina spår! :) Men va fan, det va därför Gud skapade sminket åt oss!

My girl wants to party all the time

Vi gick på bio. Vi va helt inställda på den lugna kvällen. Kommer hem vid halv 12. Och då händer det. "Åsa, ska vi inte bara köra en liiiiten runda? Ytte-pytte liiiten" Och va händer. Svag människa som ja är sa jag självklart JA!! Men hur gick det då? Bland de bästa kvällarna på jävligt länge!!! Vi har skakat rumpa och alla andra kroppsdelar brutalt fram till stängning. Och vi hade lätt kunnat fortsätta några timmar till. På väg ut fick ja kommentaren "Ni har varit så jävla härliga ikväll" Haha, och det är nog preciiis så vi känt oss. Jävligt härliga! :) Fötter värker, men är fortfarande klarvaken och partysugen. Satt på lite Swedish House Maffia som sällskap. Varför blev det ingen efterfest?!?! Hade varit guld värt enligt fröken Hellman just nu.

Somebody bring me back some money please

Alltid haft en soft spot för JayZ. Inte bara att han gör grym musik och häftiga videos, men råkar även vara en av världens mest coola människor. Kanske känns lite otippat från min sida, men ja smälter. Nya singeln. I Like! Enjoy!


Oh that Freja

Kunde inte bara välja ut en bild. Utan blir att jag slänger upp alla. Jag älskar allt med dessa bilderna. Freja Beha Erichsen kan nog också vara en av de vackraste som finns just nu. Blir till och med lite sugen att tänka om placeringen av min tatuering när ja ser hennes. Hmmm... Fotograf är Sølve Sundsbø för den intresserade. Bilderna får mig i alla fall att längt till värme, solbrända ben och lata dagar. Ge mig nu!





She's a sellout

Halvvägs. Fortfarande död. Börjar må riktigt illa också. Allt bara snurrar och ögonen går i kors och tvärs. Har svårt att fokusera på saker och ting. Vet inte om ja behöver mat eller om jag börjar bli sjuk. Hoppas verkligen inte på det senare... Provar i alla fall med ännu en kaffe. Men ja har sagt det förut och säger det igen. Har någon vägarna förbi och en big mac till övers så sitter jag här till tre :)

En liten fråga! :) Om det är någon som har lust att vara hundvakt från den 24-31 januari så är det bara att hojta till. Skulle behöva någon som tog hand om min lilla bebis medan jag är och roar mig i skidbacken. Alla förslag är välkommna. Förutom dom oanständiga då förstårs :) Alla som tänkt tanken att prova sig på hundtricket, använd min vovve som lockbete :) haha, illa att ja försöker sälja ut henne. Nä, men vill verkligen inte lämna tillbaka henne till ägaren. Risken är stor att jag inte får tillbaka henne efteråt då plus att jag inte alls gillar hur hon har det hemma hos honom :(

Men anyways.
LOVE



Uppdatering!
Och där va hon såld :) Det tackar vi allra hjärtligast för! Tror Carro och Kicki kommer får det fint ihop. Lovar att be henne göra en utförlig rapport om hur det här med hundtricket fungerade :)

???

Nu börjar det bli riktigt illa. Vet inte riktigt vad ja ska göra för att inte somna. På de 2 första timmarna har jag checkat ut 1 person. Busy busy. Om de bara va lite folk så tror jag att jag hade piggna till lite. Nu när jag bara sitter och glor är det sjukt svårt att inte nicka till..... Fan också!!


Insomnia

Inte okej. Sitter på jobbet. Kan knappt hålla upp ögonen och huttrar av kyla. Finns inte värme what so ever här inne och jag kör stenhårt på värmefläktar just nu. Mindre effekt än önskat så håller på att förvandlas till ispinne här. Fick 2½ timme sömn i natt. Gillar inte riktigt att mina sovrutiner har blivit rubbade. Är sjukligt trött och allt ja kan tänka på är att få komma hem, bädda ner mig under högar av täcken och bara få sova! Synd att ja har 6½ timme kvar här först. Vet inte riktigt hur ja ska lyckas hålla mig vaken. Illa.
XXX 


Knock me down

Äntligen hemma! Har varit lagom trött på jobbet idag. Inget illamående, huvudvärk eller sån skit (vilket jag verkligen borde haft, haha), bara sååå jäkla trött. Hade i stort sett inget att göra heller så det gjorde inte saken bättre. Bebis vad med mig idag. Hon fick va själv så mycket igår så det lilla dåliga samvetet tog över. Hon blev bortskämd i alla fall. Kel i mängder och inte minst oxfilé :) haha, ibland har hon det bra!

I morgon är det lördag. Ska upp och börja jobba 7, gäääsp. Kvällen är ännu lite osäker. Det står mellan att dra på sig den lilla och klackarna igen eller att köra sunkmunk och gå på bio. Vi får se vad humöret säger. Kanske rent av blir en kombo av det hela :)

Nu ska ja sussa! Välbehövligt minst sagt!
KISSES

Its So 2009




























The Promises