vissa människor är helt enkelt smärtsamt vackra


Obsession (Im in loooove)


Ja dör, ja dö, ja dör!!!
Ja satt i biostolen som en liten 10årig flicka som nyss blivit kär för första gången! Ett stort jävla leende från ena örat till de andra. (plus en och annan välvald tår).  Pirrade i magen, fjärilar och gnistror flög. Ja, på ett ungefär iaf! :) Förlåt Lavve, men jag e nog lite kär! 

Som ni nog redan förstått så gilla jag Twilight. Skarpt! Ville inte riktigt att den skulle ta slut. Allt va så vackert! Måste nästan gå och se den igen. Å igen å igen! Haha....besatt kanske!! Men ärligt. Se den och ni förstår :)

Vampyrer har nog alltid lite varit min grej!solstråle

Det är såå j**la kalt överallt! Efter jobbet ska ja lägga mig och tina upp lite i ett solarium. Kan behövas. Har lite istappar på mej både här och där.

Verkar som mina medbloggerskor har ett lite roligare lov än jag. Med tänke på att det är bara jag som skriver :) Alla är hemma och lattjar medan jag är nere här å sliter. Hoppas det är värt det när ja sen får min löne-spec. :)

Annars är det fika med Malena som står på schemat idag! Lite jul-skvaller och en kopp varm choklad har man väll aldrig tackat nej till?? Senare blir det som sagt bio. Great plan batman (som Hanna säger:) ??)!
KISSES//ÅSA

Filmoholic

Filmtokig som man är så såg man Will Smiths nya film igår, Seven Pounds. En mysig liten historia om en man som vill göra lite gott här i världen. Ja hoppar inte direkt högt av förtjusning, men han e ju grym skådespelare som vanligt. Hoppas mer på filmen imorrn. Fick en julklapp från Avis biluthyrning (??) idag innehållande två biobiljetter. Så imorrn ska man gå å se Twilight. Hoppas på sucée då ja har en liiiten besatthet av vampyrer :)

Annars var det en lugn sista lediga dag igår. Mannens familj va på besök så de va lite mys, varmchoklad och bullar på schemat!

Nu är det massa jobb och plugg som drar ïgång igen! Så bara att välkomna den kommande stressen igen! Funderar starkt på att bojkotta nyår. Har varken humör eller ork för de. En flaska rött, myskläder och film låter mer lockande för mej. Men vem vet vad som händer!


Ha det gott!!


konsten att spendera alla sina sparade pengar på annandag jul! (tur att man stannade inne igår)


all by myself

Nu ska vi se hur detta går!  =)